Meest trieste ING phishingaanval ooit
31-12-2009,09:07 door
De ING Bank, die de afgelopen twee maanden zeven waarschuwen voor phishingaanvallen afgaf, waarschuwde op dinsdag al voor de nieuwe aanvall, maar op het moment van schrijven is de website nog altijd online. De gebruikte domeinnaam is op 26 maart van dit jaar geregistreerd en de website wordt bij een Amerikaanse provider gehost. Hieronder de volledige tekst.
Subject: ING BANK. NL VEILIGHEID HERZIENING!!!
Date: Wed, 30 Dec 2009 23:12:05 +0800
From: ING Bank NL
To: undisclosed-recipients:;
Veiligheid Maatregelen
Lief Klant,
Deze e-mail is naar u door ING BANK gestuurd. NL om u te informeren dat wij niet uw ING bankrekeningsdetails konden bevestigen. ING BANK. NL heeft een nultolerantiebeleid naar witwassen van geldactiviteiten. Daarom zijn verdachte activiteiten onmiddellijk naar de autoriteiten gecontroleerd en bericht. Voor veiligheidsredenen hebben wij tijdelijk belemmerde uw rekening tot u veilig ons Controle Proces zult vervolledigen.
Hoe kan ik herstellen mijn. ING BANK. rekening heeft toegang tot?
Volg alstublieft de schakel beneden en actualiseer uw Genie fondsen beschouwen als informatie om uw Genie open te maken die rekening Investeert:
http://www.mijn.aarealbuk.com/SesamLoginServlet.html
dank u voor uw begrip en begrijp alstublieft dat ons Controle Proces voor veiligheidsdoelen is.
De beste Achting
Mw. Joan ver-Dam
Online Veiligheid Team
*****(C) 2002 - 2009 ING BANK. NL. Alle rechten reserveerden*****








Gerelateerde artikelen:
Tags:

