image

Bush wil richtlijnen voor cyberaanvallen

vrijdag 7 februari 2003, 10:43 door Redactie, 4 reacties

President Bush heeft de overheid gevraagd om richtlijnen op te stellen voor cyberaanvallen tegen vijandelijke netwerken. Al in juli wilde Bush dat er regels werden opgesteld van hoe en wanneer de Verenigde Staten buitenlandse computersystemen zou penetreren en verstoren. De nieuwe richtlijnen geven voeding aan het gerucht dat het Pentagon een cyberoorlog overweegt tegen Irak.

Planning voor cyberoorlog.

Reacties (4)
07-02-2003, 17:09 door Anoniem
Was Bush niet juist degene die heeft ingevoerd dat "hackers" terroristen zijn en ook zo moeten worden berecht?Nu gaat ie ze nog werk geven ook!
Hackers lijken me slimme gozers. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand met verstand Bush zou helpen met zn nutteloze oorlog.
07-02-2003, 18:43 door Anoniem
indien er een cyberoorlog tegen Irak geinitieerd wordt, geeft dit Irak een carte-blanche voor wederzijdse aanval.

Wie is er meer afhankelijk (geworden) van internet?
a) Irak
b) Verenigde Staten van Amerika

b :droowtna
08-02-2003, 06:05 door Anoniem
Originally posted by Redactie
President Bush heeft de overheid gevraagd om richtlijnen op te stellen voor cyberaanvallen tegen vijandelijke netwerken.
Owh, was dat wat Bush op CNN bedoelde met "The Game is Over"? Wil hij Nintendo-style oorlog gaan voeren met een thrustmaster in de hand en ADSL? :)

Καλα,

Μπας
08-02-2003, 16:24 door Anoniem
Ik vind die Bush echt zo'n sjap! Eerst zit ie dus te lullen dat alle hackers de wereld uit moeten en dan wil ie opeens misbruik van ze maken. Ik zou daar dus niet aan meewerken en als ie het toch doet kun je hem mooi aanklagen! Ik hoop dat de systemen in Irak sterk genoeg zijn, alleen maar omdat die Bush zo'n sjap is en hij altijd z'n zin wil hebben. Nu gaat ie natuurlijk weer zo'n speach houden over dat gedoe (een speach die anderen voor hem maken en die dan zelf uit zijn hoofd moet kennen...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.