image

Microsoft blijft waarschuwingen toch via e-mail versturen

dinsdag 1 juli 2014, 10:25 door Redactie, 1 reacties

Microsoft zal waarschuwingen voor nieuwe beveiligingslekken en aankondigingen van beschikbare updates toch via e-mail blijven versturen. Vorige week verstuurde de softwaregigant nog een e-mail waarin het stelde dat het vanwege nieuwe wetgeving met sommige e-mailwaarschuwingen zou stoppen.

Gebruikers, beheerders en IT-managers kregen dan ook het advies om op de betreffende RSS-feeds over te stappen. Nu laat Microsoft in een verklaring tegenover ZDnet weten dat het op deze beslissing terugkomt en de waarschuwingen toch weer via e-mail zal versturen, te beginnen met de aankondiging van de patches die tijdens de patchdinsdag van juli uitkomen.

Reacties (1)
29-04-2015, 11:54 door Anoniem
Ik heb gezocht naar jullie email maar kan die niet vinden daarom stuur ik het maar op deze manier hoop dat het bij jullie terecht komt. Ik ben net gebeld door iemand die allen Engels spreekt en die vertelde mij dat ik problemen had met mijn Microsoft en dat wilde hij laten zien op mijn laptop, ik heb gezegd dat ik geen problemen had maar hij zei dat als ik hem niet zien op mijn laptop dat ik Microsoft kwijt was. Ik zei hem dat ik dan pech had en dat ik een hele goede virusscanner heb maar voor dat ik uit gesproken was had hij de verbinding al verbroken wat is hier van waar? Corrie van der Waal
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.