image

NCSC kondigt nieuwe One Conference voor 2016 aan

maandag 30 november 2015, 15:07 door Redactie, 4 reacties

Het Nationaal Cyber Security Center (NCSC) van de overheid heeft de vierde One Conference aangekondigd, de terugkerende conferentie waar de private sector, overheid en academici cyber security bespreken. De One Conference zal plaatsvinden tijdens het EU-Voorzitterschap 2016.

"Deze unieke combinatie brengt mogelijkheden met zich mee om cyber security op Europese schaal te versterken", aldus het NCSC. De conferentie richt zich op zowel technische specialisten als beleidsmakers en onderzoekers. Voor de editie van volgend jaar worden nog lezingen en sprekers gezocht. De One Conference 2016 staat gepland voor 5 en 6 april en vindt plaats in het World Forum te Den Haag.

Reacties (4)
30-11-2015, 15:10 door Anoniem
Wat een non-nieuws. Leuk dat het hier staat, maar wat heeft de gemiddelde Securioty.nl lezer hier aan?
Het is geen open inloop maar op uitnodiging, het is elk jaar en dat is normaal voor een landelijke CERT (het is ook al een paar jaar aan de gang, eerst in Rotterdam, nu in DH).

Ik kan dus wel nu oooh en aaaah gaan roepen. maar ik kan er niks mee.
30-11-2015, 16:30 door Anoniem
Dit klinkt als een verzuurde oud-medewerker met een reputatie nogal ongenuanceerd uit de hoek te komen!
30-11-2015, 16:45 door Anoniem
"We will send you the official invitation as soon as we have opened the online registration on our website."

Een bizar statement op de website van een conferentie die behoorlijk besloten, en invite only is. Tegen iedere bezoeker van de website roepen ''we will send you the official invitation'' ? Beseft men zich wel dat dit wellicht op gaat voor 1% van de bezoekers van de NCSC website. Verder kan je je afvragen wat voor zin het heeft om online te registreren, gezien het feit dat de kans om binnen te komen vrijwel uitgesloten is, tenzij je wordt uitgenodigd......

De houding van het NCSC op dit gebied begint mij behoorlijk de keel uit te hangen. Jaar in, jaar uit scheppen ze verwachtingen bij mensen, welke ze vervolgens *niet* nakomen.

"Wat een non-nieuws. Leuk dat het hier staat, maar wat heeft de gemiddelde Security.nl lezer hier aan?"

Je hebt 100% gelijk.
01-12-2015, 09:58 door Anoniem
"maar wat heeft de gemiddelde Security.nl lezer hier aan?"

Dus als de gemiddelde lezer er niet veel mee kan, mag het niet geplaatst worden?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.