/dev/null - Overig

AIVD zorgwekkend

02-05-2019, 23:54 door Anoniem, 9 reacties
Meer en meer komen er teksten in de pers van de AIVD. Ik vind dat zorgwekkend. Zulke diensten zijn er niet voor opsporing en vervolging te doen. Ze zijn er vooral om regering en parlement in te seinen over wat ze denken dat echt speelt maar niet in de kranten komt. Meer en meer lees ik in de pers dingen die daar volgens mij niet direct thuishoren.

Het geeft mij de indruk dat regering en parlement niet meer in staat zijn om. En de brave ambtenaren van de geheime zaken dan masr de Story of de Prive zelf gaan bellen. Ofwel het maakt mij meer aan het twijfelen over het openbaar bestuur.

Dat vind ik zorgwekkend.
Reacties (9)
03-05-2019, 08:29 door Anoniem
Zulke diensten moet je dankbaar zijn. Ze doen goed werk. Ze houden Europa leefbaar.
03-05-2019, 09:36 door Anoniem
Wat, vertrouw je de overheid niet ofzo?
03-05-2019, 11:35 door MM - Bijgewerkt: 03-05-2019, 11:35
Jouw teksten zijn zorgwekkend.
Wat is je vraag?? ... wil je een lolly?
03-05-2019, 11:36 door Anoniem
Door Anoniem: Meer en meer komen er teksten in de pers van de AIVD. Ik vind dat zorgwekkend. Zulke diensten zijn er niet voor opsporing en vervolging te doen. Ze zijn er vooral om regering en parlement in te seinen over wat ze denken dat echt speelt maar niet in de kranten komt. Meer en meer lees ik in de pers dingen die daar volgens mij niet direct thuishoren.

Het geeft mij de indruk dat regering en parlement niet meer in staat zijn om. En de brave ambtenaren van de geheime zaken dan masr de Story of de Prive zelf gaan bellen. Ofwel het maakt mij meer aan het twijfelen over het openbaar bestuur.

Dat vind ik zorgwekkend.
heb je ook een aantal artikelen hierover? Ik zie namelijk niets om je nu echt zo zorgen te maken over de AIVD. Persoonlijk ben ik wel blij dat ze steeds meer laten zien waar ze mee bezig zijn of eventuele successen
03-05-2019, 18:24 door Anoniem
Door Anoniem: Ik zie namelijk niets om je nu echt zo zorgen te maken over de AIVD.
https://preview.tinyurl.com/y42e24bc om veiligheidsredenen behoud ik mij verder van commentaar, u mag zelf 'n conclusie trekken.
03-05-2019, 20:22 door Anoniem
Ofwel het maakt mij meer aan het twijfelen over het openbaar bestuur.

Mooi. Dat is een begin.

Bedenk welke wandaden zijn gepleegd door mensen 'die door de AIVD in de gaten werden gehouden'.

Hoe meer je ontdekt, hoe gereder de twijfel. Succes.
03-05-2019, 22:40 door Anoniem
Wat zou ik hierover eens zeggen...?

... in Afrika heersen chaos en ziekten, in het Midden-Oosten is voordurend in staat van oorlog, het voormalige Oostblok heeft last van de erfopvolgers van de KGB en hun potentaten, de slimme Chinezen maken hardware bugs en zijn hard op weg om hun zijderoute logistiek de rest van de wereld op te dringen, en die Trump is praktisch dement geworden.

... dan heb ik toch liever een aardige dame en nette heer AIVD aan de voordeur, met de vraag wat mijn bezigheden en curieuze hobby's zijn, dan grote moeilijkheden in mijn achtertuin. Daarom wens ik Dick Schoof en consorten, en niet te vergeten de moedige wijkagent, erg veel succes met het op afstand houden van de vele ellende uit andere werelddelen.

Hadden we de journalist en schrijver H. J. A. Hofland nog maar onder ons. Om het gesternte van de geopolitiek in de NRC, toen het nog een echte kwaliteitskrant was, goed te kunnen duiden. Wij missen hem in node. Dus lang leve de AIVD en de MIVD voor het beschermen van onze parlementaire democratie en de rechtsstaat.

Hendrik Johannes Adrianus (Henk) Hofland (Rotterdam, 20 juli 1927 – Amsterdam, 21 juni 2016) was een Nederlandse journalist, columnist, essayist, romancier en schrijver. Hij ontving de P.C. Hooft-prijs 2011 en werd in 1999 door zijn collega's uitgeroepen tot dé Nederlandse journalist van de twintigste eeuw.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Henk_Hofland#Bibliografie
03-05-2019, 23:13 door Anoniem
Door Anoniem: Zulke diensten moet je dankbaar zijn. Ze doen goed werk. Ze houden Europa leefbaar.

Het probleem is als ze een subsidietekort hebben. Vooral op de afdeling terrorisme bestrijding.

Leefbaar is een zeer relatief begrijp.

Aan informatievoorziening ontbreekt het helaas. Aan wiens kant staan de mensen die wij gediend hebben?
04-05-2019, 13:47 door Anoniem
Wat ik veel zorgwekkender vind, is dat er blijkbaar steeds meer mensen in Nederland hun medicijnen niet slikken, terwijl ze toch te kampen hebben met een ernstige stoornis, zoals schizofrene paranoia. Het bewijs hiervoor is in meerdere reacties hierboven. Wat deze mensen zichzelf en anderen kunnen aandoen als ze in een forum zoals dit samen hun waanzin ten top drijven, daar maak ik me pas echt zorgen om.

Je zou haast willen dat ze medicatie in de brandstof van vliegtuigen deden zodat iedereen een preventieve dosis antipsychotica krijgt vanuit de lucht, als je hier een uurtje hebt rondgelezen...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.