image

Advertorial: Maak kennis met de Cyber Security Experience 2019!

maandag 28 oktober 2019, 09:34 door Redactie

Op dinsdag 26 november organiseert Heliview Conferences & Training het Cyber Security Experience congres in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Een congres waarbij inhoud, beleving, netwerken én het leren van elkaars ervaringen centraal staan. Met een veelzijdig en actueel programma is de Cyber Security Experience in 2019 weer hét event waar u in één dag volledig op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van preventie, risk, resilience en compliance.

Enkele highlights uit het programma

Tijdens de Cyber Security Experience wordt een veelzijdig programma aangeboden en verschillende experts uit de security wereld zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de Cyber Security Experience:

Nienke van den Berg die onder andere aan de wieg heeft gestaan van de oprichting van de Nationaal Cyber Security Center en het Team High Tech Crime van de Nationale Politie en is onder andere bestuurder bij het Institute for Financial Crime (IFFC). Nienke laat zien hoe je door je ervaringen te delen zelf sterker wordt. Niet alleen als organisatie (of als keten), maar ook op persoonlijk niveau als security professional.

Anouk Vos is strategisch cybersecurity adviseur voor (inter)nationale overheden, multinationals en NGO's, President van de Women in Cyber Security Foundation en in 2016 én 2017 verkozen tot één van de vijftig meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. In 2017 won zij de titel Rotterdamse zakenvrouw van het jaar in de categorie "Aanstormend Talent". Volgens Anouk kun je met gezond verstand en door de handen uit de mouwen te steken veel doen om jezelf en de wereld om je heen digitaal veiliger te maken. Hierover zal zij tekst en uitleg geven tijdens haar sessie: 'Niet lullen, maar hacken'.

Image

Ardie Kleijn en Annemiek Wauters zijn respectievelijk de CISO en plaatsvervangend CISO van onze Nationale Politie. In hun presentatie 'Adding a new dimension to how to look at continuity and security' nemen zij ons mee in hun kijk op de wereld, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het securitywerkveld. Gartner heeft op eigen verzoek hun aanpak van hoe je moet omgaan met veiligheid en continuïteit geanalyseerd en hun conclusie was "They nailed it!". Een must see presentatie!

Dit alles onder leiding van dagvoorzitter en cybersecurityexpert Peter Zinn. De congresdag wordt afgesloten met een intrigerende en zeer boeiende presentatie van AS532 Cougar-helikopterpiloot Dominique Schreinemachers. Dominique vloog diverse missies en werd tijdens een van haar vluchten beschoten in Afghanistan. Uiteindelijke lukte het haar om haar helikopter (met 10 man achterin) 'gecontroleerd' te crashen. Dominique spreekt over resilience en security en andere ervaringen.

Beleef het veelzijdigste evenement op het gebied van Cyber Security, IT security en informatiebeveiliging op 26 november in het NBC congrescentrum in Nieuwegein, 'Be part of the solution; enhance your resilience'.

Een toegangsbewijs aanvragen

Ga voor de laatste updates van het programma, een overzicht van de sprekers en een (kosteloos* voor eindgebruikers) toegangsbewijs naar de website: cyber-security.heliview.nl en maak gebruik van de relatiecode M75RD97Z van Security.nl

*Let op: dit congres is alleen kosteloos toegankelijk voor eindgebruikers die werkzaam bij organisaties betrokken bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot het congresonderwerp. Adviseurs, consultants, personen die niet bedrijfsmatig actief zijn, werkzoekenden en studenten/stagiaires worden als niet-eindgebruikers gezien. Voor deze bezoekers geldt een deelnamevergoeding van 645 euro. (Dit geldt ook voor aanmeldingen via de relatiecode)