image

Tor Project verhelpt probleem met YouTube-video's in Tor Browser

woensdag 14 oktober 2020, 10:37 door Redactie, 3 reacties

Het Tor Project heeft een nieuwe versie van Tor Browser uitgebracht die onder andere een probleem verhelpt met het bekijken van video's op YouTube. Tor Browser wordt dagelijks door ongeveer 2,5 miljoen mensen gebruikt om hun anonimiteit en privacy te beschermen. De browser bestaat uit een onderdeel om verbinding met het Tor-netwerk te maken en een aangepaste versie van Firefox, aangevuld met verschillende browserplug-ins om gebruikers extra te beschermen.

Drie weken geleden verscheen Tor Browser 10.0, gebaseerd op een nieuwe Firefox ESR-versie. Na het upgraden naar deze versie kregen gebruikers bij het bekijken van video's op YouTube een foutmelding te zien. Verschillende gebruikers besloten daarop te downgraden naar een oudere versie, zo laat het Tor Project weten. Het probleem, dat zich alleen voordeed op Windows, is nu in Tor Browser 10.0.1 verholpen. Updaten naar de nieuwe versie kan via de automatische updatefunctie of TorProject.org.

Image

Reacties (3)
14-10-2020, 13:37 door Anoniem
"Het probleem, dat zich alleen voordeed op Windows"

Op Android had ik hetzelfde probleem.
14-10-2020, 16:34 door Anoniem
Opgelost met versie 10.0.0.1, wel moet je door een paar FPs klikken op je voodooshield (voor de aanpassing aan tor.exe).

#sockpuppet
14-10-2020, 21:43 door Anoniem
Vroeger had ik verschrikkelijk veel captachs van cloudflare. Dat is ondertussen grotendeels gefixt, dus moet dit ook wel gefixt kunnen worden!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.