image

Advertorial: Security Leadership 2021 is live

vrijdag 26 februari 2021, 08:02 door Redactie

Het jaarlijkse security event Security Leadership is live. Deze editie vindt volledig online plaats en is exclusief toegankelijk voor security professionals. Tickets zijn €249,- maar er zijn ook nog enkele kaarten met 100% korting beschikbaar.

Let op: er zijn nog maar een beperkt aan tickets met 100% korting en op=op

Security experts van onder meer Gartner, IKEA, SentinelOne, SLTN, Eneco, BDO, Telindus, Infosequre, Darktrace, DUO, Mimecast, Security Academy en VKA brengen u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Met deelname aan Security Leadership tilt u uw security leiderschap naar een hoger niveau! Krijg 30 dagen toegang tot een grote hoeveelheid on demand security video’s waarin direct duidelijk wordt hoe u op een succesvolle manier uw rol als securityleider kunt vervullen. Hoe zorgt u voor impact? Heeft u nog een onbeantwoorde vraag? Schroom niet en plan een persoonlijk 1-op-1-gesprek in met de experts van onze partners.

Dus bent u (C)ISO, Cyber Security Manager, Information Security Manager, Risk Manager, Security Architect, Security Officer, IT Manager of een aanverwante functie dan kunt u (met 100% korting) deelnemen aan het online event.

Image

Hoogtepunten uit het programma

Digital Security: A Necessary Commodity?

Onder leiding van Paul van Liempt gaan Ad Krikke, Leadership Partner Security & Risk Management bij Gartner, Justin Broeders, Manager Security, Risk & Compliance bij Eneco en Arthur Meulstee, Information Security Leader bij IKEA in op het nieuwe normaal en de digitale transformatie.

Videotalk over de toekomst van de CISO.

Security is inmiddels een volwassen vakgebied en veel organisaties hebben een CISO aangesteld. Maar kan deze CISO op board level en strategisch niveau opereren en met het juiste leiderschap en verbinding de organisatie ontwikkelen? De CISO wordt vaak nog gezien als “Mister No” en niet als een wendbare business enabler. Tijd voor verandering! Tijdens deze videotalk gaat Chris Wauters, Security Transitiemanager en lid van de Commissie van Advies van de post-HBO opleiding ‘Information Security Management Expert’ in op veranderende rol van de CISO.

Hoe handhaaft u security als uw werknemers thuiswerken?

Thuiswerkers blijken onvoldoende voorbereid te zijn op cybercrime. Het blijkt dat men thuis eerder onoplettend is dan in de werkomgeving. Thuisnetwerken en laptops zijn in veel gevallen slecht of niet beveiligd. Cybercriminelen spelen hier op in. Uit onderzoek blijkt dat tijdens de Coronacrisis veel meer cyberaanvallen zijn uitgevoerd dan in dezelfde periode voor de pandemie. Deze exclusieve talkshow gaat over de impact van COVID-19 op uw security strategie. Vereist COVID-19 een andere security aanpak? En hoe handhaaft u security als uw werknemers thuiswerken?

De gevaren van fake nieuws en desinformatie voor uw organisatie.

Charles Groenhuijsen, voormalig correspondent bij de NOS, laat u tijdens zijn sessie haarfijn zien wat de gevaren en risico’s zijn van deepfake technologie, fake news en desinformatie voor uw organisatie.

Tickets en previews

Blijf op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van digital security, de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Til uw security leiderschap naar een hoger niveau!

Klik hier voor meer informatie en previews