image

Google lanceert eerste 'early stable' van Chrome onder klein deel gebruikers

donderdag 2 februari 2023, 09:50 door Redactie, 0 reacties

Google heeft onder een klein deel van de gebruiker de allereerste 'early stable' van Chrome gelanceerd. Welke kwetsbaarheden er in deze versie zijn verholpen is nog niet bekendgemaakt. Ongeveer elke vier weken komt Google met een nieuwe versie van Chrome. Zo is nu Chrome 110 uitgekomen en verschijnt op 1 maart Chrome 111.

Naast de stabiele versie kent Chrome ook testversies bedoeld voor ontwikkelaars en bètatesters. Met de lancering van Chrome 110 zal er voortaan ook een 'early stable' versie worden uitgebracht. Deze versie wordt onder een klein deel van de gebruikers uitgerold. Het gaat om de stabiele versie die een week later aan de overige gebruikers wordt aangeboden. Zo verschijnt Chrome 110 op 7 februari voor alle andere gebruikers.

Google krijgt zo naar eigen zeggen de kans om te zien hoe de stabiele versie het bij deze kleine groep gebruikers doet, voordat de grote uitrol plaatsvindt. Eventuele grote problemen kunnen dan met een vrij kleine impact worden ontdekt en verholpen. Hoe gebruikers in aanmerking voor de 'early stable' kunnen komen of dat dit zelf kan worden ingesteld laat Google niet weten.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.