Je hebt een klacht over de onderstaande posting:
Nou ben ik wel voorstander ervan dat er geen eindeloze hetze op gebruik van juiste terminologie te voeren. Maar misschien dat meelezers me kunnen helpen. Wat is bankmalware anders dan doorsnee malware? Eset meldt zelf dat de bewust malware gebruik zou zijn gemaakt in de programmeertaal Delphi en via VB-scripts updates zou kunnen downloaden op de computers. Ook zou het geheel mogelijk zijn door kwetsbaarheden in Email clients functionaliteiten van breed gebruikte browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer. Dus wat rechtvaardigt nou om bij malware subcategorieën te gaan bedenken / toe te voegen voor het algemene breed gebruik van browsers en email clients? Kunnen we het in de kern qua termen/woorden blijven gebruiken die de technisch inhoudelijke discussie niet in de weg staan?
Beschrijf je klacht (Optioneel):
Technisch Security Specialist
De IT in de zorg professionaliseert. De beweging naar de Cloud brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee maar ook de noodzaak om op security gebied stappen te zetten. Wil je die stap met ons zetten en werken in een dynamische, moderne IT omgeving? Solliciteer dan op deze veelzijdige functie!
Engineer IT-operations
Nationaal Cyber Security Centrum
Als engineer IT-operations werk je in DevOps-verband samen met de solution-engineers van het NCSC. Die zijn verantwoordelijk voor de implementatie, doorontwikkeling en het applicatief beheer van onze businessapplicaties. Jij vult de Ops-taken in. Jouw grootste uitdaging? Bestaande regels vertalen naar technische oplossingen.
(Senior) Solutions-engineer
Nationaal Cyber Security Centrum
Als (senior) technisch applicatie beheerder/developer ben je verantwoordelijk voor de implementatie, doorontwikkeling en het beheer van een aantal business applicaties en technische voorzieningen van het NCSC. Het gaat hierbij om applicaties en voorzieningen op het gebied van incident- en vulnerability management en malware analyse.
Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd. Deze link kun je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Deze link kan je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Geef je e-mailadres op en kies een alias van maximaal 30 karakters.
Je hebt je succesvol aangemeld. Voordat je je account kunt gebruiken moet deze eerst geactiveerd worden. Dit kan je zelf doen middels de activatielink die naar het opgegeven e-mailadres is verstuurd.