Je hebt een klacht over de onderstaande posting:
Door The FOSS:Toch gek dat dit alleen bij Microsoft producten nodig is. Al die Linux servers draaien als een zonnetje zonder 'patch tuesday'. Dat is inderdaad een veel gehoorde klacht van de predikanten. Echter bij de meeste bedrijven wordt er gewoon gewacht per periode (maand/kwartaal) totdat de Linux servers gepatched worden. Immers Linux is veilig, is de definitie. En aangezien het ongecontroleerd updates voor uitkomen, tja, dan is het gewoon afwachten totdat je een keer mag updaten. Of je pakt maakt gewoon je eigen voorspelbaarder planning. Door ZiZi: Door souplost: Er zijn elke maand kritieke lekken. Je kan dan stellen dat het Microsoft eco systeem continue lek is en dat je dus niet veilig kan werken onder Windows. En Android, Chrome, Firefox en moeten we nog even door gaan met alle andere software die bestaat? Blijkbaar toch niet hè. Er blijkt een groot verschil in de kwaliteit van software te zijn want jouw voorbeelden komen amper voor in de malwarestatistieken, terwijl de Microsoft producten ...
Beschrijf je klacht (Optioneel):
Technisch Security Specialist
De IT in de zorg professionaliseert. De beweging naar de Cloud brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee maar ook de noodzaak om op security gebied stappen te zetten. Wil je die stap met ons zetten en werken in een dynamische, moderne IT omgeving? Solliciteer dan op deze veelzijdige functie!
Engineer IT-operations
Nationaal Cyber Security Centrum
Als engineer IT-operations werk je in DevOps-verband samen met de solution-engineers van het NCSC. Die zijn verantwoordelijk voor de implementatie, doorontwikkeling en het applicatief beheer van onze businessapplicaties. Jij vult de Ops-taken in. Jouw grootste uitdaging? Bestaande regels vertalen naar technische oplossingen.
(Senior) Solutions-engineer
Nationaal Cyber Security Centrum
Als (senior) technisch applicatie beheerder/developer ben je verantwoordelijk voor de implementatie, doorontwikkeling en het beheer van een aantal business applicaties en technische voorzieningen van het NCSC. Het gaat hierbij om applicaties en voorzieningen op het gebied van incident- en vulnerability management en malware analyse.
Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd. Deze link kun je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Deze link kan je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Geef je e-mailadres op en kies een alias van maximaal 30 karakters.
Je hebt je succesvol aangemeld. Voordat je je account kunt gebruiken moet deze eerst geactiveerd worden. Dit kan je zelf doen middels de activatielink die naar het opgegeven e-mailadres is verstuurd.