Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

[Verwijderd]

24-06-2009, 14:40 door [Account Verwijderd], 100 reacties
[Verwijderd]
Reacties (100)
24-06-2009, 14:49 door Anoniem
Geweldig!!!
24-06-2009, 15:13 door SirDice
Ik keur het niet echt goed maar 't was wel te verwachten natuurlijk.. En ergens is het ook wel weer lachen...
24-06-2009, 17:34 door KwukDuck
Inderdaad beetje voorspelbaar, verder wel goede zaak, laat die mensen van stichting brein eens echt werk gaan zoeken...
24-06-2009, 17:55 door Anoniem
zeker WEL een goede zaak, BREIN wil willens en wetens censuur erdoor dwingen en dat moet op elke mogenlijke manier afgestraft worden. Ze schieten hun doel volledig voorbij.
25-06-2009, 01:42 door Anoniem
Tja een moeilijk onderwerp, er staan genoeg dingen op ThePirateBay wat eigenlijk illegaal is zoals gekraakt spellen, gekraakte software, muziek, bioscoop films, en noem maar op. Ik denk dat iedereen wel een of ander op zijn of haar computer heeft staan
wat illegaal is. Iedereen kan wel zeggen van niet maar ik geloof daar niet in.

Het euvel van alles is alleen dat Stichting Brein, en andere het niet echt kunnen stoppen, want daarvoor is het Internet te groot geworden. Wat ze doen is water naar de zee dragen, en ze zorgen niet echt voor een oplossing, want waarom klagen ze niet alle
torrent website's aan ? Effe googlen en je vind er genoeg. En waarom ThePirateBay wel en mininova niet ?

Een beetje laf naar mijn inziens. Tja een website die al bekend is ook nog eens proberen te pakken vind ik een beetje dubbelop.

Ik heb ooit eens een docu gezien uit Duitsland met de naam C'T magazine, waar men voorstelde om op ieder internet abbonement 5 euro extra te gaan heffen, om alle illegale downloads mee te kunnen compenseren. Ik hoor er niks meer over, maar was volgens mij wel een oplossing.

Tja een mp3 downloaden mag niet, omdat ik dan geen heffingskosten betaal, maar luister ik naar de radio, en neem de muziek
op, op casette dan hoor ik niemand klagen.

Maar goed ik zou wel een persoonlijk willen spreken met de Brein mannen, en vragen hoe ze denken dit probleem in god's naam te kunnen oplossen. En stel ze zouden de torrent's website's kunnen stoppen, en mensen gaan de dingen via FTP
of andere manier uitwisselen, hoe gaan ze dat dan aanpakken ??? Er zijn veel manieren te bedenken om bestanden uit te wisselen zonder dat Brein daar achter kan komen, mits de staat niet alle dingen gaat controleren.

Dus naar mijn idee kunnen ze beter naar een betere oplossing zoeken, en dan op Europeese schaal.

Water naar de zee dragen heeft echt geen zin meer.
25-06-2009, 09:03 door Anoniem
Als The PirateBay illegaal is, dan is Google dat ook.
25-06-2009, 09:10 door Anoniem
Ik ben geen voorstander van sites platleggen.
Maar ook niet van Brein.
Wel van enige (gegronde) regelgeving.
Tja, en dan moet je gaan afwegen wat het zwaarst weegt.

Conclusie: Geweldige actie!!!
25-06-2009, 09:13 door Anoniem
dit soort acties doen waarschijnlijk meer schade dan goed in de strijd tegen de maffia-praktijken van brein en consorten...
25-06-2009, 09:54 door Anoniem
Naar mijn mening is dit een puberale, stomme actie. Geloof me, ik ben écht geen voorstander van Tim`s clubje van elitaire theedrinkers, en ik zie die kerel liever gaan dan komen, maar dit lost niets op. Beter gezegd, nu kan Tim ons de schuld geven, en ons betichten van tegenstanders van vrijheid van meningsuiting, iets waar The Pirate Bay voor staat!

Daarnaast vindt ik het echt jammer, heel erg jammer dat mensen op deze manier met elkaar omgaan. En nee, ik refereer dan niet naar deze DDoS actie, maar naar de eisen die Tim en consorten stelt. Een internet filter? Get real! In Europa is er tenminste nog sprake van ietwat vrijheid. In America allang niet meer - een land dat bekend staat/stond om de vrijheid!

Sowieso ben ik van mening dat iedereen recht heeft op een vrij, en totaal ongecensureerd internet. Ik bepaal zelf wel welke sites ik wel en niet wil bezoeken. En een overheid moet ook zo sterk zijn om kritiek op zich te kunnen nemen, waar deze dan ook geuit wordt. En dat mag van mij best anoniem!
25-06-2009, 10:04 door Anoniem
Een logisch gevolg zou ik zeggen héhé
25-06-2009, 10:06 door Skyrez
Net goed voor BREIN, laat ze maar lekker doorgaan met de aanvallen. Ik sta achter TBP net zoals vele mensen en (hackers).
25-06-2009, 11:02 door toor
wellicht moet brein zijn eigen site voor NL ook maar blokkeren
25-06-2009, 11:22 door Anoniem
Door Anoniem: dit soort acties doen waarschijnlijk meer schade dan goed in de strijd tegen de maffia-praktijken van brein en consorten...
Daar heb je een punt. Maar aangezien de rechters die in de rechtszaak oordelen over The Pirate Bay al in het vakje "... en consorten" zitten, lijkt met dit haast een gepasseerd station.
25-06-2009, 11:30 door Anoniem
Groepen als brein en stivoro worden veel te machtig en gebruiken onwettige en buitenproportionele middelelen om hun doelen te bereiken.

Tijd om de lobby mafia een kopje kleiner te maken
25-06-2009, 11:43 door Anoniem
zolang organisaties als BREIN een zwaar verouderd businessmodel tegen beter weten in in stand willen houden heb ik dus ook geheel geen medelijden met hun.

we zitten gewoon in een digitale revolutie en het lijkt mij onrealistisch om te denken dat dit wel weer overwaait, door het internet kan ik bijvoorbeeld al mijn muziek in engeland of duitsland geheel legaal kopen voor bijna de helft minder als wat ik in nederland moet betalen, als ik dan toch originele cd's koop dan het liefst wel zo goedkoop mogelijk en de nederlandse prijzen zijn 1 van de hoogsten van europa

nu is het zelfs zo dat die goedkopere originele cd's uit het buitenland hier in nederland ook half om half illegaal zijn, want nederland vangt niks, nou ik betaal mijn heffingen toch ook gewoon? het verschil is dat ik niet de nederlandse heffing betaal maar de engelse of duitse heffing, en dat vinden ze niet leuk in nederland.

pas je bedrijfsmodel eerst maar eens aan de internationale markt aan, en trek die prijzen in europa bijvoorbeeld gelijk, maar tot die tijd zal ik niet bijdragen aan hun riante loon en zijn er zat andere wegen...
25-06-2009, 12:02 door Anoniem
"Tja een moeilijk onderwerp, er staan genoeg dingen op ThePirateBay wat eigenlijk illegaal is zoals gekraakt spellen, gekraakte software, muziek, bioscoop films, en noem maar op."

Op ThePirateBay staan alleen maar links, ze hosten verder geen illegale software.

"Ik denk dat iedereen wel een of ander op zijn of haar computer heeft staan wat illegaal is. Iedereen kan wel zeggen van niet maar ik geloof daar niet in."

Je beseft je wel dat het in Nederland geheel niet strafbaar is om muziek, bioscoopfilms en dat soort zaken op je computer te hebben staan (zolang je deze niet upload) ?
25-06-2009, 12:07 door Anoniem
"We zijn bezig om de site weer op gang te krijgen"

eindelijk de power knop gevonden?
25-06-2009, 12:46 door Anoniem
Uitzonderlijk? haha
Paar dagen na de lancering van Brein zijn website is deze ook gehackt en gedefaced!

HAIHAI
25-06-2009, 13:12 door Anoniem
Foute boel. Je kunt het met Brein eens zijn en je kunt het ermee oneens zijn maar site's platleggen is onverstandig en ten zeerste verwerpelijk. Het gebruik van (digitaal) geweld is onacceptabel.
25-06-2009, 13:19 door Anoniem
Door Anoniem: "
Je beseft je wel dat het in Nederland geheel niet strafbaar is om muziek, bioscoopfilms en dat soort zaken op je computer te hebben staan (zolang je deze niet upload) ?
Je mag het inderdaad niet aanbieden en dat geldt ook voor links naar zulk aanbod. Natuurlijk zijn torrents ten goede te gebruiken maar heeft The Pirate Bay zijn naam niet echt mee.
25-06-2009, 14:43 door Anoniem
Eigenlijk is dat niet handig dat ddossen en defacen.
Je zou moeten infiltreren in Brein. ;-)
25-06-2009, 15:00 door HyperVisor
De verantwoordelijkheid voor het binnen halen van software via torrents ligt bij de gebruiker. Niet bij diegene die de infrastructuur levert. De veroordeling van TPB, door een partijdige rechter, is dan ook onbegrijpelijk.
Los daar van vind ik BREIN een verachtelijke organisatie, samen met de Stichting Thuiskopie.

Wat mij betreft DDoS er maaar op los; ik zal er geen traan om laten.

Kennelijk hebben ze geen brein van betekenis die iets van security weet......
25-06-2009, 15:26 door Anoniem
Door Anoniem: "Tja een moeilijk onderwerp, er staan genoeg dingen op ThePirateBay wat eigenlijk illegaal is zoals gekraakt spellen, gekraakte software, muziek, bioscoop films, en noem maar op."

Op ThePirateBay staan alleen maar links, ze hosten verder geen illegale software.

"Ik denk dat iedereen wel een of ander op zijn of haar computer heeft staan wat illegaal is. Iedereen kan wel zeggen van niet maar ik geloof daar niet in."

Je beseft je wel dat het in Nederland geheel niet strafbaar is om muziek, bioscoopfilms en dat soort zaken op je computer te hebben staan (zolang je deze niet upload) ?

wel iedereen heeft illegaal software..zo niet dan ben je dom...want je gaat niet betalen wat je voor niks kan krijgen
25-06-2009, 16:01 door Rubbertje
Haha! Hulde aan de Hackers! (H.H.)
25-06-2009, 17:11 door Anoniem
Door Bastos: Haha! Hulde aan de Hackers! (H.H.)
wat heeft hacken nu met ddos te maken?
een hacker probeer binnen te komen, bij voorkeur ongemerkt.
een actie als ddos zal een hacker nooit doen aangezien hij dan zichzelf ook in het vaarwater zit.
Hier zit meer een groepje scriptkiddies achter die niet met hun frustraties overweg kunnen en maar naar een ddos aktie grijpen.

Overigens is Brein ook niet helemaal lekker bezig, zijn moeten inderdaad eens moderniseren en met een oplossing komen.
Het is nu eenmaal een feit dat bij elke site die door Brein onderuit gaat, er vaak 2 voor terug komen.
Laat ons maar een heffing betalen en ons onbeperkt uppen en downen. Dan zijn alle partijen tevreden.

Groeten van iemand die beide partijen kan begrijpen, maar de acties van beide niet helemaal goed keurt.
25-06-2009, 18:10 door Anoniem
Door Anoniem:
wel iedereen heeft illegaal software..zo niet dan ben je dom...want je gaat niet betalen wat je voor niks kan krijgen

nou noem mij maar dom dan. Er is genoeg software waar de licentie het gewoon toestaat te downloaden en verspreiden. Niks illegaals aan.
25-06-2009, 18:19 door Arnoud Engelfriet
Ik vind dit een heel slechte zaak. BREIN bestrijd je in de rechtszaal met argumenten en in de politiek met eigen lobbywerk. Dit soort dingen is alleen maar voer voor hun propagandamachine: zie je wel dat we die filesharers niet serieus moeten nemen, ze noemen zichzelf "piraten", lachen je uit op hun website en DDoS'en je in plaats van het debat aan te gaan.
25-06-2009, 19:34 door Anoniem
Door Arnoud Engelfriet: Ik vind dit een heel slechte zaak. BREIN bestrijd je in de rechtszaal met argumenten en in de politiek met eigen lobbywerk. Dit soort dingen is alleen maar voer voor hun propagandamachine: zie je wel dat we die filesharers niet serieus moeten nemen, ze noemen zichzelf "piraten", lachen je uit op hun website en DDoS'en je in plaats van het debat aan te gaan.
waarover moeten we dan een discussie met ze aangaan?
ik ben zelf ook voor copyrights en aanverwanten, maar ik ben niet voor de manier waarop dit gedaan word, en zoals ik hierboven al eerder zei; zelfs als ik legale cd's uit het buitenland koop vind brein en consorten dat niet goed, ik heb legale spellen voor mijn pc die ik niet kan spelen door de beveiliging, ik wil geen DRM-mp3 bestanden hebben waar ik geen controle over heb, elke keer als ik een legale dvd kijk word ik voor dief uitgemaakt, en zo zijn er zoveel zaken die gewoon niet werkbaar/verkoopbaar zijn, en mijn idee is het tijd voor de grote mediabedrijven om de internetmarkt te omarmen en gangbaar te maken, in plaats van ruzie te zoeken met de groep klanten waar je het juist van moet hebben...

tot die tijd is er gewoon geen grond voor een gefundeerde conversatie die tot een overeenstemming kan leiden, en 1 van de weinige protesten die er dan mogelijk zijn is bijvoorbeeld een digitale demonstratie aan de poort van zo'n bedrijf, een tactiek die ook regelmatig bij stakingen gebruikt word of demonstraties tegen politiek, oftewel in digitale terminologie, de website lamleggen...
(het opzettelijk vernielen van hun websites keur ik echter ook niet goed, defacen en dergelijke zijn iets anders dan puur de toegang tot een bedrijf blokkeren)
25-06-2009, 20:11 door Anoniem
Pwned
25-06-2009, 21:28 door Anoniem
zolang Kuik nog steeds te vuur en te zwaard legaal downloaden van audio en video illegaal verklaard mogen ze van mij de site platleggen. Ik vrees echter dat er radicalere oplossingen komen als Kuik zo stom blijft doorgaan...
25-06-2009, 21:46 door Van Hoorne
Heel klein vraagje maar aan de pr-BREINers: waar blijven die centen die BREIN anderen afhandig maakt? Naar de artiesten? Dacht het niet. Daar zijn al vaker vragen over gesteld, maar er zijn miljoenen mee gemoeid, dus is BREIN lid van de club van graaiers.

Strakke actie van die hackers dus.
26-06-2009, 05:00 door Anoniem
[Op ThePirateBay staan alleen maar links, ze hosten verder geen illegale software.

antwoord: Tja daar heb je inderdaad gelijk in, maar honderden die het wel door dowloaden, en door-seeden. En daar gaat het Brein nou om. Gekraakte spellen waar niet voor is betaald. 1 man die het upload zet duizenden aan het downloaden, en doorseeden. Zolang het GRATIS is werken we allemaal mee aan het verder verspreiden. We weten allemaal heel goed dat 50% illegaal is, dat op ThePirateBay staat. Dat ThePirateBay het alleen maar doorlinkt is alleen te danken aan het systeem wat men heeft opgezet. Wat niet wil zeggen dat het een juist systeem is.

Even een voorbeeld : Stel nou dat de kinderporno verhandelaars foto's gaan aanbieden via ThePirateBay, dan heeft iedereen dat
snel genoeg in de gaten, maar omdat kinderporno net wat erger is zullen ze die onmiddelijk gaan weren, of voor een andere oplossing gaan zorgen. Met illegale spellen, c,q software is het allemaal wat minder erg, maar neemt niet weg dat het juist is.

Stel jij bent een spelontwikkelaar, en je ziet dat je spel gekraakt en al te downloaden is via ThePirateBay, en je loopt daardoor je
zuur verdiende centen mis. Tja wat zeg je dan ??? Een iemand is genoeg om jouw bedrijfje om zeep te helpen. En kijk maar eens naar wat posten hier beneden waar iemand zegt : waarom betalen als je het gratis kan krijgen ?? Misschien denken jij en ik niet zo maar miljoenen anderen wel. Zolang het gratis is en werkt, en men er niet voor hoeft te betalen dan downloaden er ineens duizenden een spel. Kijk maar eens als straks een heel bekend spel uit komt dan zie je de leechers ,seeders als paddestoelen uit de grond komen. Aan de vragen zie je dan gelijk zit er een serial of patch bij ? Dus we weten allemaal goed dat het een gekraakt spel is wat werkt waar we niet voor gaan betalen in de winkel.

Je beseft je wel dat het in Nederland geheel niet strafbaar is om muziek, bioscoopfilms en dat soort zaken op je computer te hebben staan (zolang je deze niet upload) ?
[/quote]
Antwoord: zo werkt het torrent princiepe, dat er andere wegen is wat wat anders, maar de meeste torrent-client's werken nu eenmaal met het seeders en leechers verhaal. Trouwens hoe kom jij dan aan je muziek ?? Als je weet dat uploaden niet mag,
hoe kom jij dan aan je muziek, bioscoop films en dergelijke ? Je hebt het toch ook gedownload van een uploader. Dus in princiepe
download je iets waarvan je al weet dat het niet mag. Want als iets in de eerste plaats niet was geupload, kon jij het nooit downloaden. Verder gaat het stichting Brein en anderen [ bijv spelmakers ] om geld wat niet in de kas komt, omdat de spellen op internet verschijnen met serials, of patches. Juist door site's als ThePirateBay worden deze verspreid. Of iemand anders het aanbied maakt niks uit, maar juist dat het op deze manier kan, is waar men zich druk over maakt.

Maar goed je weet wel wat ik bedoel, en ze kunnen het toch nooit tegenhouden daarvoor is internet al veel te groot geworden.
Of je nu voor of tegen bent maakt eigelijk niet heel veel uit. Rechters en anderen gaan over deze dingen, en zoals gezeegd kunnen ze beter naar een ander alternatief uitkijken.
26-06-2009, 10:25 door Rubbertje
Haha! De site is nog steeds off
26-06-2009, 11:05 door Anoniem
het was een ddos aanval, maar niet een vanuit "hacktivisme" alsin er werd geen reclame over verspreid om dan en dan mee te doen. lijkt me dat dit door een paar individueele botnet beheerders is gedaan.

nog steeds een buitengewoon mooie actie, internet censureren? okey we beginnen met jullie!

aplausje waard imho
26-06-2009, 11:58 door Preddie
Bij Pearl zouden ze zeggen ......... "Goeie Actie"

Hoe meer DDossen Brein krijgt hoe beter, hopen dat die smerige Tim Kuik en vriendjes snel van het podium verdwijnen. Ze beginnen zich namelijk steeds vervelender op te stellen en dat onder vinden nu de gevolgen daarvan.

Die DDos mag wat mij betreft de aankomende 10 jaar door gaan ! ;)
26-06-2009, 12:44 door Anoniem

Hoe meer DDossen Brein krijgt hoe beter, hopen dat die smerige Tim Kuik en vriendjes snel van het podium verdwijnen. Ze beginnen zich namelijk steeds vervelender op te stellen en dat onder vinden nu de gevolgen daarvan.

hoezo zou een ddos ook maar enigszins helpen om brein te laten verdwijnen dan? nu hebben ze alleen maar meer juridische argumenten om hun gelijk te halen. En ze bieden geen echte online services, dus echt eronder lijden doen ze niet.
26-06-2009, 13:37 door Zipper306
http://www.anti-piracy.nl/ is nog steeds offline.
26-06-2009, 13:50 door Anoniem
Geweldig! 10 met een griffel!

Aan de ene kant zeg ik, copyrights moeten beschermd, maar aan de andere kant van het verhaal, kan het niet zo zijn, dat de "Media" maar even beslist wanneer en wat ik horen/zien/ruiken/voelen/enz mag!

Dus naar mijn idee ligt de oplossing in het midden.

Ik ben van mening dat de media industrie teveel wil kontroleren. en dan zeg ik, weg met die copyrights!
26-06-2009, 14:09 door Anoniem
Pwned :)
26-06-2009, 16:35 door Anoniem
Er is dus ook goed nieuws te melden. De allerfoutstexbep organisatie van Nederland een koekje van eigen deeg geven ! Proficiat krakers !
26-06-2009, 18:11 door Rene V
Door Anoniem: Verder gaat het stichting Brein en anderen [ bijv spelmakers ] om geld wat niet in de kas komt, omdat de spellen op internet verschijnen met serials, of patches. Juist door site's als ThePirateBay worden deze verspreid. Of iemand anders het aanbied maakt niks uit, maar juist dat het op deze manier kan, is waar men zich druk over maakt.

Onzin! Het is verdomd moeilijk om aan te tonen hoeveel "verlies" (ahum!) er precies wordt geleden. De Film en Platenbonzen zijn het nog steeds die er het meeste aan verdienen t.o.v. de acteurs/artiesten, dat even vooropgesteld.
Verder is het zo dat wanneer men cd's en dvd's en games zouden aanbieden en verkopen waar een normaal bedrag voor wordt gevraagd, of alternatieven toepassen op het internet om het WEL mogelijk te maken iets legaal te downloaden (zulke initiativen zijn er immers al, denk aan de free to download/free to play MMO's) tegen betaalbare prijzen, dan zou sowieso de piraterij al flink afnemen.
Om het dan nog maar niet te hebben over het feit dat bepaalde cd's en films en games eerder kunnen worden gedownload (omdat ze in andere landen het eerder uitbrengen) en mensen nu eenmaal nieuwsgierig zijn of niet willen wachten en dat wanneer het dan uiteindelijk uitkomt in Nederland mensen een film of cd of game die ze eerder gedownload hebben en mits ze het waard vinden, toch wel kopen. Zo komt de consument tenminste niet bedrogen uit en kan zelfs tot voordeel strekken van vernoemde gamedevelopers/platenmaatschappijen/filmmaatschappijen. Het kan namelijk zijn dat er juist een stijging in verkoopcijfers plaatsvindt doordat het te downloaden was.
Een goed voorbeeld is bijv Mothy Python die toestond dat al hun oude materiaal gratis gedownload kon worden op het internet. Wat bleek? Nadat zij dit hadden gedaan was er een enorme explosie in verkoopcijfers te zien van hun originele dvd's.
Wanneer is het overigens voor een platenmaatschappij of filmmaatschappij of een gamedeveloper(die al winst hebben kunnen maken op een cd of film en het proberen uit te melken zoveel ze kunnen) genoeg winst?
Meer winst (=meer geld) betekent alleen maar meer corruptie, meer ego en verdere verwijdering van je ware ik en blijft deze wereld klote zoals deze is, of wordt alleen maar erger.
We zijn hier niet op deze aardbol om zo rijk mogelijk in termen van geld te worden. We zijn hier om spiritueel rijk te worden en in te zien wat en wie wij werkelijk zijn.
Ik zie de zogenaamde "piraten" van tegenwoordig dan ook als moderne Robin Hoods die zich verzetten tegen het almaar belangrijker wordend element van geld en macht en corruptie. Ik zeg dan ook: Hulde aan deze piraten!
De hele Piratebay farce is daar een goed voorbeeld van, wie tussen de regels kan lezen en inziet waarom deze gasten werkelijk een proces aan hun broek hebben gekregen.
27-06-2009, 05:50 door Anoniem
Kerel wat een lul verhaal, als de groep U2 een nieuw album uitbrengt dan download 95 % het van de diverse torrent's site's en andere, waardoor U2 inkomsten misloopt. De echte U2 fan's kopen het album misschien nog wel voor hun waarde van de cd's.

Soms komen bioscoop films eerder uit in een ander land dan in Nederland, en wat doen mensen dan ? Downloaden via The Piratebay, gaan we als we de film dan gezien hebben naar de bioscoop ? NEE, we hebben de film ja allang gezien.
Voorbeeld : 2 lions team forum. Honderden leden, en verwijst voor de film met nl subs door naar The Piratebay.

Wie verkoopt minder kaarten : ?? Juist de bioscopen .

Komt een spel uit binnenkort ? Gaan we naar de speelwinkel om de hoek ? Nee even checken op The Piratebay, en we hebben het
spel gratis gekraakt en al. Willen we het spel eerst zien of het de moeite waard is dan downloaden we even de gametrailer van de site, maar daarna hollen we niet naar de speelzaak, maar gaan we naar The Piratebay.

Wie verkoopt minder spellen : ?? Juist de spelfabrikant.

Vind je dit eerlijk ?

Van Stichting Brein ben ik ook geen voorstander, maar ik kan me wel wat voorstellen bij instancies die inkomsten mislopen.
Er zijn al een aantal groepen die hebben aangetoond dat ze inkomsten mislopen doordat mensen gebruik maken van internet
en dat is denk ik niet zomaar. Voor U2 zla het niet zo'n vaart lopen maar voor anderen wel weer.

Feit is alleen dat het niet te stoppen is, dus slaap maar met een gerust hart verder, alles een storm in een glas water.
Mininova en honderd anderen staan al klaar om [ als The Piratebay op slot gaat ] in te vallen.
27-06-2009, 11:22 door Anoniem

Onzin! Het is verdomd moeilijk om aan te tonen hoeveel "verlies" (ahum!) er precies wordt geleden. De Film en Platenbonzen zijn het nog steeds die er het meeste aan verdienen t.o.v. de acteurs/artiesten, dat even vooropgesteld.
Verder is het zo dat wanneer men cd's en dvd's en games zouden aanbieden en verkopen waar een normaal bedrag voor wordt gevraagd, of alternatieven toepassen op het internet om het WEL mogelijk te maken iets legaal te downloaden (zulke initiativen zijn er immers al, denk aan de free to download/free to play MMO's) tegen betaalbare prijzen, dan zou sowieso de piraterij al flink afnemen.

Denk dat in dit stukje de meeste waarheid in zit. Als producenten nu eens normale prijzen vragen. Maar ja ...mens is gierig, inhalig en onstuimig tegelijk.
27-06-2009, 17:52 door Anoniem
Hackers leggen website Stichting Brein plat

zullen alles down om dat zo te houden.
27-06-2009, 21:10 door Anoniem
Kerel wat een lul verhaal, als de groep U2 een nieuw album uitbrengt dan download 95 % het van de diverse torrent's site's en andere, waardoor U2 inkomsten misloopt. De echte U2 fan's kopen het album misschien nog wel voor hun waarde van de cd's.

Soms komen bioscoop films eerder uit in een ander land dan in Nederland, en wat doen mensen dan ? Downloaden via The Piratebay, gaan we als we de film dan gezien hebben naar de bioscoop ? NEE, we hebben de film ja allang gezien.
Voorbeeld : 2 lions team forum. Honderden leden, en verwijst voor de film met nl subs door naar The Piratebay.

Wie verkoopt minder kaarten : ?? Juist de bioscopen .

Komt een spel uit binnenkort ? Gaan we naar de speelwinkel om de hoek ? Nee even checken op The Piratebay, en we hebben het
spel gratis gekraakt en al. Willen we het spel eerst zien of het de moeite waard is dan downloaden we even de gametrailer van de site, maar daarna hollen we niet naar de speelzaak, maar gaan we naar The Piratebay.

Wie verkoopt minder spellen : ?? Juist de spelfabrikant.

Vind je dit eerlijk ?

Van Stichting Brein ben ik ook geen voorstander, maar ik kan me wel wat voorstellen bij instancies die inkomsten mislopen.
Er zijn al een aantal groepen die hebben aangetoond dat ze inkomsten mislopen doordat mensen gebruik maken van internet
en dat is denk ik niet zomaar. Voor U2 zla het niet zo'n vaart lopen maar voor anderen wel weer.

Feit is alleen dat het niet te stoppen is, dus slaap maar met een gerust hart verder, alles een storm in een glas water.
Mininova en honderd anderen staan al klaar om [ als The Piratebay op slot gaat ] in te vallen.
28-06-2009, 14:04 door spatieman
en zodra ze weer online zijn.
WEER platleggen.
28-06-2009, 19:58 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
28-06-2009, 20:44 door Anoniem
Stichting Brein zijn een stelletje (sorry voor de uitdrukking redactie maar ik kan het niet anders uitdrukken) MONGOLEN, volgens hun is zelfs mijn gratis goedgekeurde linux + bijbehorende software illegaal dus laat ze maar lekker oprotten. (Nogmaals sorry) :)
28-06-2009, 20:49 door FSF-Moses
Door spatieman: en zodra ze weer online zijn.
WEER platleggen.

Blijven platleggen lijkt me beter.

Alle DVD's in mijn collectie zijn netjes gekocht en toch wordt ik elke keer weer lastig gevallen met dat eeuwige gezeur over downloaden en dergelijke. Wat mij betreft gaan ze definitief plat. Ben helemaal klaar met hun en hun eeuwige gebler.
28-06-2009, 22:11 door Rene V
Door Anoniem: Kerel wat een lul verhaal, als de groep U2 een nieuw album uitbrengt dan download 95 % het van de diverse torrent's site's en andere, waardoor U2 inkomsten misloopt. De echte U2 fan's kopen het album misschien nog wel voor hun waarde van de cd's.

Meeste mensen downloaden het (zeker fans) omdat ze nieuwsgierig zijn en kopen dan het origineel toch wel (zeker fans). Wat dat betreft heb je gelijk. Hebben we ooit U2 (om het voorbeeld maar even aan te houden) horen klagen over inkomstenderving sinds dat het downloaden van muziek populair is geworden? Zijn ze er echt slechter van geworden? Kunnen ze niet meer normaal leven? Nee!! De platenmaatschappijen zijn het die erover klagen omdat die het meeste geld er aan verdienen!

Door Anoniem:
Soms komen bioscoop films eerder uit in een ander land dan in Nederland, en wat doen mensen dan ? Downloaden via The Piratebay, gaan we als we de film dan gezien hebben naar de bioscoop ? NEE, we hebben de film ja allang gezien.
Voorbeeld : 2 lions team forum. Honderden leden, en verwijst voor de film met nl subs door naar The Piratebay.

Wie verkoopt minder kaarten : ?? Juist de bioscopen .

Ja joh, er gaan wekelijks bioscopen failliet omdat ze geen kaarten meer verkopen omdat iedereen het download.
Laat ik je dit vertellen beste vriend, mensen gaan naar de bios omdat ze een bepaalde film het waard vinden om in de bios te zien. Ik download ook films, maar ik koop ook dvd's (wanneer ze betaalbaar zijn) en ik ga ook naar de bioscoop. Dus wie is er nou aan het lullen?

Door Anoniem:
Komt een spel uit binnenkort ? Gaan we naar de speelwinkel om de hoek ? Nee even checken op The Piratebay, en we hebben het
spel gratis gekraakt en al. Willen we het spel eerst zien of het de moeite waard is dan downloaden we even de gametrailer van de site, maar daarna hollen we niet naar de speelzaak, maar gaan we naar The Piratebay.

Wie verkoopt minder spellen : ?? Juist de spelfabrikant.

Ja en die gaan ook om de haverklap failliet. Tss. Spellenfabrikanten zouden het dus beter aan moeten pakken om hun product te verkopen. Neem nou bijv World of Warcraft van Blizzard. Je kunt het alleen maar illegaal online spelen via private servers. Ik heb het 4 jaar lang (legaal) gespeeld en het ook eens via een private server geprobeerd. Net als ik, en velen met mij, rennen we dan vervolgens hard weer terug naar de officiele Blizzard servers omdat dat veeeeeel leuker en beter is om te spelen. Dat is goed aangepakt en Blizzard verdient er miljoenen mee. De games die je niet online speelt, tja, die vind ik sowieso veeel te duur. Vaak betaal je je eigen scheel voor een game die je vervolgens binnen 1 of 2 dagen uitspeelt. Nou lekker dan.


Door Anoniem:
Van Stichting Brein ben ik ook geen voorstander, maar ik kan me wel wat voorstellen bij instancies die inkomsten mislopen.

Juist, mislopen, minder winst, maar zeker niet zo dat er geen winst wordt gemaakt. Wanneer is het genoeg dan?

Door Anoniem:
Er zijn al een aantal groepen die hebben aangetoond dat ze inkomsten mislopen doordat mensen gebruik maken van internet
en dat is denk ik niet zomaar. Voor U2 zla het niet zo'n vaart lopen maar voor anderen wel weer.

Noem maar een groep dan. en bovendien zijn daar ook alternatieve oplossingen voor te vinden. Laten de platenbonzen eerst maar eens eerlijk geld toekennen aan bands waar ze recht op hebben en niet door zo'n platenbons uitgekleed worden, dan praten we weer verder.

Door Anoniem:
Feit is alleen dat het niet te stoppen is, dus slaap maar met een gerust hart verder

Oh maar ik ben klaarwakker. Ik ben wel ontwaakt. Ik zie al lang in dat geld alleen maar corrupeert en dat de grote platen/game en film maatschappijen daar flink aan verdienen. Nu jij nog
28-06-2009, 23:54 door Anoniem
Pirate bay voor de WIN!!!! Hahahah echt Geweldig dit !!!
29-06-2009, 10:04 door Anoniem
Ach het plat leggen van een website is leuk verzonnen, maar ik vind het vrij overbodig, BREIN heeft gewoon een totaal verkeerde aanpak en werken zichzelf op deze manier alleen maar in de problemen als je het mij vraagt.

Ze gaan nu TPB aanpakken en straks mininova, okay.. dat zijn dan 2 torrentsites uit de lucht (voor hoelang is dan nog maar de vraag) maar... dan kan ik er nog wel 20 opnoemen. Dus wat hebben ze dan bereikt, weinig.. en eigenlijk zouden ze dan alle torrent sites moeten aanpakken want ja, je kan natuurlijk niet alleen maar de gene aanpakken die het grootst zijn of toevallig in de media komen.

Dat is het zelfde als dat de politie random auto's die door rood rijden aan houden, oh die heeft een mooie auto dus die pakken we.

Hiermee maken ze zichzelf vind ik als groep om illegaal downloaden tegen te gaan erg zwak, en dan wordt je inderdaad door mensen op deze manier gepakt.

En waar precies wil BREIN gaan stoppen, sommige torrentsites uit de lucht halen, de torrent client software aanpakken (deze zijn dan tenslotte ook fout), de gebruikers aanpakken, zijn weten namelijk echt wel wanneer ze iets downloaden dat illegaal is. en als we dan toch bezig zijn, via google kan ik ook illegale software vinden. Dus gaan ze die nu ook uit de lucht halen?

Ik denk dat, wil je torrents effectief tegenhouden, en (dit is ook niet de juiste manier want via torrents worden ook op een snelle manier LEGALE dingen geshared) Maar laat gewoon het Torrent protocol door de ISP tegenhouden en je bent van al het gezeik af. Maar jah dat willen de ISP natuurlijk weer niet. Dus kan BREIN beter gewoon ze koffers pakken en bejaarden leren op te passen voor de gevaren op het internet o.i.d. maken ze zich nog nuttig.
29-06-2009, 15:08 door Preddie
dat gezeur over misgelopen inkomsten gaat ook nergens over. Ik luister nu muziek die ik anders nooit zou luisteren en/of zou kopen zonder internet. Nu koop ik hun CD dan wel niet, maar ga wel naar concerten en festivals toe om deze artiesten te zien.

Zonder mij gedownloade muziek zou ik nooit naar zoon concert of festival zijn geweest. 1 cd zou mij tussen de 20 en 40 euro kosten, dit CD koop ik 1 keer en dan staat hij in de kast. Terwijl een concert/festival bezoek ik meerdere keren per jaar a toegangkaartjes tussen de 50 en 100 euro per keer.

In mijn ogen zet de muziek en/of filmindustrie gewoon verkeerd in. In plaats van hun aandacht meer te richten op evenement om op die manier inkomsten binnen te halen gaan ze proberen te dweilen met de kraan dicht.

Net als in andere sectoren moet je mee gaan met de marktwerking sommige nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat bronnen van inkomsten weg vallen maar tegelijkertijd ervoor zorgen dat er weer nieuwe kansen worden geboden, dit is er zo eentje alleen begrijpt niemand nog hoe ze er gebruik van kunnen maken.
29-06-2009, 17:46 door Anoniem
Ach, en mocht het slechtste scenario denkbaar waarheid gaan worden bv blokkering van bv bittorrent of zelfs internet dan gaan de mensen gewoon weer ouderwets zelf gebrande cd's/mp3 cd's verkopen dus ophouden zou het nooit
30-06-2009, 17:27 door Anoniem
Waarom moet Brein zo nodig The Pirate Bay weghalen er zijn zat anderen sites als hij P2P bestanden voorgoed weg wilt hebben moet hij zeker 10 % van de wereld arresteren en dat lukt toch nooit dus..... geef het op voordat er nog meer hackers achter hem aanzitten! Of anderen aanvallen.
30-06-2009, 19:51 door Anoniem
Meneer BREIN met zijn dikken portomonee vol gevuld met zwart geld afkomstig van RIAA, En als hij wil kan hij alles kopen in de winkel! Maar ons gunt hij niet iets gratis want die zakenmannen en zakenvrouwen zijn aan reken en aan bepalen wat wij wel en niet mogenen. Ze willen graag voor god spelen en ons verbieden iets waar copyright op zit daar voor dik te betaal. En ook al kunnen ze er geen KUT cent mee verdienen dan nog mag je niet kijken naar video van Ayrton Senna, of foto's download van de Maxim of FHM.
01-07-2009, 00:28 door kloek8
ze kregen wat ze verdiende en nu plat houden
01-07-2009, 01:10 door Anoniem
The Pirate Bay is net overgenomen door http://www.globalgamingfactory.com/ voor 60 miljoen Zweedse kroon (5,5 miljoen euro).
BREIN kan het dus weer schudden...

Bron:automatiseringgids.nl 30 juni 2009

Ilja. _\\//
01-07-2009, 14:53 door Anoniem
GE-NI-AAL!!
Brein is de vrije internetter aan het terroriseren met de betutteling die ze willen doorvoeren.
Vrij internet is vrij internet, we worden toch geen China hier, wat is next, verbod op sites die films afkraken, want die raken de verkoop?
Brein moet zich bezig houden met hard copy's en met de uploaders, dat is illegaal. Downloaden niet.
Nogmaals echt grandioze complimenten voor deze actie. Probeer die site zo lang mogelijk eruit te houden, het liefst voor altijd!
01-07-2009, 16:46 door Anoniem
Door Anoniem: GE-NI-AAL!!
Vrij internet is vrij internet, we worden toch geen China hier, wat is next, verbod op sites die films afkraken, want die raken de verkoop?

Breng ze nou niet op ideeën, potjandoppie!
01-07-2009, 17:37 door Anoniem
[url=http://anti-piracy.nl/over_brein/wat_is_brein.asp]Hij[/url] doet ut gewoon weer...
02-07-2009, 11:17 door Preddie
Door Anoniem: [url=http://anti-piracy.nl/over_brein/wat_is_brein.asp]Hij[/url] doet ut gewoon weer...

een teken dat het volgende botnetje er op los mag !!!! ;)
02-07-2009, 12:24 door Anoniem
Door Anoniem: Ach, en mocht het slechtste scenario denkbaar waarheid gaan worden bv blokkering van bv bittorrent of zelfs internet dan gaan de mensen gewoon weer ouderwets zelf gebrande cd's/mp3 cd's verkopen dus ophouden zou het nooit
en ik zie ze er voor aan dat ze daarna gaan lobbyen om brandbare cd's en dvd's te verbieden, of dat de kopieheffing meer dan verdubbeld ;)

of welk ander trucje waardoor men ook daar op de 1 of andere manier weer geld uit wil krijgen, er word nu ook niet vreemd van opgekeken dat ik als legale kopende gebruiker bestookt word met beperkingen, beveiligingen en beschuldigingen, dus zo vergezocht lijkt het mij niet...
02-07-2009, 15:50 door cjkos
Inmiddels blijkt alweer dat er niets waar is van dit verhaal.
Website achter de voorpagina was gewoon bereikbaar.

Tsja, als je het op de 'legale' manier niet kan winnen ......
02-07-2009, 22:54 door Rene V
Stichting Brein is druk bezig met de opbouw van de website. Onze excuses voor het ongemak

Is geen ongemak hoor. Dat ie bereikbaar is is veel meer een ongemak in mijn ogen :D
04-07-2009, 14:57 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
04-08-2009, 21:22 door Anoniem
volgens mij ligt die weer plat :D
13-08-2009, 16:19 door Anoniem
Door Spirit: Hackers leggen website Stichting Brein platDe website van de Stichting Brein, die waakt over eigendomsrechten, is vandaag platgelegd door aanvallen van hackers, meldt De Telegraaf.De aanval komt een dag nadat Brein de drie beheerders van The Pirate Bay heeft gedagvaard.Een woordvoerster van Stichting Brein bevestigde vandaag dat aanvallen van hackers de website van de stichting, www.anti-piracy.nl, onbereikbaar hebben gemaakt."We zijn bezig om de site weer op gang te krijgen", zei de woordvoerster. Volgens haar is het uitzonderlijk dat hackers een aanval op de website hebben gelanceerd.Bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/tech/2009/06/hackers_leggen_website_stichti.htmlOp SpitsNieuws.nl juicht iedereen.Wat vinden jullie ervan?
Door Predjuh:
Door Anoniem: [url=http://anti-piracy.nl/over_brein/wat_is_brein.asp]Hij[/url] doet ut gewoon weer...
een teken dat het volgende botnetje er op los mag !!!! ;)
Door Anoniem: GE-NI-AAL!!
Brein is de vrije internetter aan het terroriseren met de betutteling die ze willen doorvoeren.
Vrij internet is vrij internet, we worden toch geen China hier, wat is next, verbod op sites die films afkraken, want die raken de verkoop?
Brein moet zich bezig houden met hard copy's en met de uploaders, dat is illegaal. Downloaden niet.
Nogmaals echt grandioze complimenten voor deze actie. Probeer die site zo lang mogelijk eruit te houden, het liefst voor altijd!


Ik schaar me achter deze quote...blijven plathouden !!!!
17-08-2009, 18:29 door Anoniem
Stichting BREIN houdt de boel weer eens voor de gek. Ze hebben gewoon de stekker uit hun server getrokken en geven daarvan The Pirate Bay op de schuld, volgens een groep mensen op het internet. Via "The Pirate Bay" kun je ook prima legale verzamelwerken met allemaal verschillende muziek downloaden, voor eigen gebruik, betaald via de thuiskopie recht. Ik vind het dus geen stijl dat Tim Kuik weer eens keihard zit te liegen. Als ie nou maar geen bezoek krijgt van de al-quaeda dan, of erger, van de talibaan , of een soortgelijke criminele organisatie... Vermoedelijk zal hij wél een bodyguard in dienst moeten nemen. Er zijn velen die zijn bloed wel willen drinken... zo kwaad als ze op hem zijn. Als ie binnen nu en een paar dagen in het nieuws komt omdat ie is doodgeschoten, dan zal dat voor mij althans geen enkele verbazing wekken. PS: Ik heb het over de mogelijkheid omdat er zoveel kwaad op hem zijn, niet dat ik dat zelf zou willen doen hoor.
17-08-2009, 18:43 door MrBil
De webste van Brein is al enkele weken offline

Weet iemand wat de oorzaak dit keer is?
17-08-2009, 22:06 door Rene V
Door MrBil: De webste van Brein is al enkele weken offline

Weet iemand wat de oorzaak dit keer is?

gerechtigheid? ^^
17-08-2009, 22:44 door Anoniem
Ik geniet hiervan.
BREIN door de wc aub.
18-08-2009, 14:55 door Anoniem
Laatst was op NED3 in het uur van de wolf een programma over auteurrechten en organisaties als BREIN die namens de machtige entertainment lobby de politiek en rechtelijke machten trachten te beinvloeden. http://www.opensourcecinema.org/ kan je het programma nog zien.

De tijd begint te komen om een tegengeluid te maken. Want voordat we het weten is alles wat je doet en zegt door auteursrechten omkleed en is er toch een vorm van censuur.
19-08-2009, 13:13 door HyperVisor
Prima zaak...
wie de bal kaatst kan hem terug verwachten
en als je hard kaatst dan krijg hem ook hard terug.

Kuik schijnt al bedreigd te worden.......
Het is wachten op een daad overtuigde burger
slaap lekker Kuik.
26-08-2009, 19:21 door Anoniem
dank u lieve hacker!
29-08-2009, 13:15 door Anoniem
Ge-wel-dig!
klote stichting BREIN! alsof ze het ooit nog tegen gaan houden...
29-08-2009, 19:36 door Anoniem
Door Anoniem: Tja een moeilijk onderwerp, er staan genoeg dingen op ThePirateBay wat eigenlijk illegaal is zoals gekraakt spellen, gekraakte software, muziek, bioscoop films, en noem maar op. Ik denk dat iedereen wel een of ander op zijn of haar computer heeft staan
wat illegaal is. Iedereen kan wel zeggen van niet maar ik geloof daar niet in.

Het euvel van alles is alleen dat Stichting Brein, en andere het niet echt kunnen stoppen, want daarvoor is het Internet te groot geworden. Wat ze doen is water naar de zee dragen, en ze zorgen niet echt voor een oplossing, want waarom klagen ze niet alle
torrent website's aan ? Effe googlen en je vind er genoeg. En waarom ThePirateBay wel en mininova niet ?

Een beetje laf naar mijn inziens. Tja een website die al bekend is ook nog eens proberen te pakken vind ik een beetje dubbelop.

Ik heb ooit eens een docu gezien uit Duitsland met de naam C'T magazine, waar men voorstelde om op ieder internet abbonement 5 euro extra te gaan heffen, om alle illegale downloads mee te kunnen compenseren. Ik hoor er niks meer over, maar was volgens mij wel een oplossing.

Tja een mp3 downloaden mag niet, omdat ik dan geen heffingskosten betaal, maar luister ik naar de radio, en neem de muziek
op, op casette dan hoor ik niemand klagen.

Maar goed ik zou wel een persoonlijk willen spreken met de Brein mannen, en vragen hoe ze denken dit probleem in god's naam te kunnen oplossen. En stel ze zouden de torrent's website's kunnen stoppen, en mensen gaan de dingen via FTP
of andere manier uitwisselen, hoe gaan ze dat dan aanpakken ??? Er zijn veel manieren te bedenken om bestanden uit te wisselen zonder dat Brein daar achter kan komen, mits de staat niet alle dingen gaat controleren.

Dus naar mijn idee kunnen ze beter naar een betere oplossing zoeken, en dan op Europeese schaal.

Water naar de zee dragen heeft echt geen zin meer.

Mininova is inmiddels ook aangeklaagd.
07-09-2009, 16:07 door Anoniem
In een wereld van digitale revolutie zal een band zich kunnen profileren door het verspreiden van muziek via het internet.
Het geld kan worden verdiend aan de essentie van een muzikant, het entertainen --> optreden op evenementen/concerten geven.
Juist middels internet kan een band met "moeilijke/of zware" muziek toch nog zijn specifieke doelgroep vinden en dus publiek genereren, waar tegenstanders zeggen dat het verspreiden van internet de beginnende muzikant financieel onderuithaald is mijn stelling dus precies het tegenovergestelde.

Eerder las ik tussen de reacties over een verouderd business-model die brein kosten wat het kost wil blijven hanteren.
De aanpak van BREIN is dus zeer behoudend. Naast dat dit model zowel technisch, financieel als juridisch niet niet in stand te houden is, is deze aanpak totaal niet innovatief waar we volgens de Nederlandse politiek naar streven.
07-09-2009, 16:46 door Anoniem
Heel leuk,dan moet Brein maar niet zo lopen kloten,en niet tegen het downloaden van content zijn.
Als mensen van de nieuwsgroepen downloaden,dan gaat er vast wel wat geld van je abbonementskposten naar de belanghebbende om zo wat auteursrechten af te staan en dat is wel anvaardbaar.
Brein wil gelijk alles tegen gaan om downloaden geheel tegen te gaan,het zijn gewoon zakkenvullers.
Laten ze inderdaad zoals ik in een eerdere reactie las,eens fatsoenlijk werk gaan zoeken.
15-11-2010, 20:42 door Anoniem
en iedereen vraagt zich niet af of de gemiddelde rechter advokaat of brein medewerker geen mp3 heeft of niets gedownloads heeft staan op de pc

Wedden van wel ;)

Eerst kon je met een bandrecorder opnemen toen met een cassette nu met cd en dvd en op die media (blanco)
betalen we ook al extra. Dit is dezelfde industrie die muziek en films uitbrengt en maar klagen maar men probeert
dubbel winst binnen te halen
21-11-2010, 03:41 door Le De_obfuscateur
Hulde aan deze hacker(s) die dit heeft/hebben gedaan.

Ik vindt het alleen jammer dat een eenmalige actie zo weinig effect sorteert bij dergelijke terroristische organisaties als Brein.
21-11-2010, 17:49 door Anoniem
Weten we wel zeker dat het door 'hackers' is gebeurd en niet door BREIN zelf? BREIN heeft er natuurlijk alle belang bij om de slachtoffer rol te spelen. Dat maakt ze veel geloofwaardiger tijdens rechtszaken. Het zal niet de eerste keer zijn dat BREIN zoiets zelf flikt.
28-11-2010, 20:25 door Le De_obfuscateur
Waarom heb ik nou weer een negatief vinkje gehad? (21-11-2010, 03:41 door Le De'ob... | Rating: -1 )
Omdat ik het beessie bij ze naam noem?
29-11-2010, 00:43 door Anoniem
@le deobfuscateur

misschien omdat dit al meer dan een jaar geleden is. En het niet zo netjes is om iemand te hacken (als het al waar is).
Brein dien je te bestrijden op een nette eerlijke manier. Niet door ze te hacken...
29-11-2010, 07:23 door Rene V
Waarschijnlijk eerder omdat deze actie van meer dan een jaar geleden is. ^^
29-11-2010, 20:13 door Le De_obfuscateur
O, het was een jaar geleden.
Dan nog; Hulde aan deze hacker(s) die dit heeft/hebben gedaan.

Brein dien je te bestrijden op een nette eerlijke manier.
Whoowho ho ... stop stop, time-out.
nette eerlijke manier...?
Sind sie krank im kopf?

Mede door hun faciliteren van de leugens welke acta mogelijk maakte, mag een wel denkend persoon zich niet de ruimte toe eigenen hun anders te bezien, dan als een terroristische organisatie die ze zo klaarblijkelijk willen zijn.

En dan zou ik geen hulde mogen geven iemand die zulk onrecht bestrijd. Of heeft bestreden.

En als het niet waar blijkt te zijn, is dat alleen maar méér bewijs voor hoe slecht die organisatie is.
30-11-2010, 08:56 door Prlzwitsnovski
Door Le De'obfuscateur: O, het was een jaar geleden.
Dan nog; Hulde aan deze hacker(s) die dit heeft/hebben gedaan.
De groep "Anonymous" heeft het gedaan. Het heeft alles met Operation Payback te maken:
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Payback
11-01-2012, 23:58 door Anoniem
als er iets leuker is dan stigting brein naar de klotten te helpen dan weet ik het niet meer
ga zo door
12-01-2012, 13:21 door Rene V
Door Anoniem: als er iets leuker is dan stigting brein naar de klotten te helpen dan weet ik het niet meer
ga zo door

*zucht* terug naar school jij.. en beter opletten bij Nederlandse les! :P

(psst.. even ter kennisgeving: indien je iets typt in het opmerkingenveld en er komt een rood golfje onder het woord wat je schreef te staan, dan is dit een goede indicatie dat het verkeerd gespeld is. ;-))
14-01-2012, 00:24 door Anoniem
BOEM! Charging the LOIC (Low Orbit Ion Cannon) Lasah! Mehe, geweldig hoe ze in principe gewoon zijn aangevallen door het halve internet.
15-01-2012, 13:57 door Anoniem
Ik heb het al eerder gelezen hier, maar de oplossing is zo simpel. Gooi de abbonnementen omhoog met een klein bedrag, sta dat geld af aan brein (is eigenlijk buigen voor mensen die zichzelf OOK verrijken aan werk van anderen), maar dan zou ik er nog mee kunnen leven.

De manier die BREIN kiest is de manier van de censuur en daar ben ik op tegen. Ik volg namelijk series die NIET in NEDERLAND te kijken zijn. Maar goed BREIN heeft alleen een boodschap aan of mensen als Jantje smit en andere "artiesten" hun derde huis nog kunnen houden, terwijl en nu dus mensen afgesloten worden van entertainment en een kans van doorbreken via internet. Maar Nederland werkt al een tijd zo iedereen is er alleen maar voor eigen belang. De rijken voor de rijken de armen voor de armen. Over verdeeldheid gesproken dat is er al lang, maar denk dat het niet lang meer laat wachten of het klapt en daar hoop ik ergens ook op. Want de manier waarop nu alles gaat is een keer genoeg geweest.

Tegen de hackers: het is niet de manier maar ik voel waarvoor jullie strijden en de eerlijkheid in de strijd maar deze middellen tot de juiste. Keep bombing them!!!
16-01-2012, 12:52 door Anoniem
Brein moet eens keertje officieel op t matje worden geroepen en die rechter moet ook eens worden nagekeken.
27-01-2012, 04:08 door Anoniem
Brein heeft geen brein ze pakken alleen de degelijke kleintjes heb vandaag ook weer eens een CASINO geconfronteerd met hun POLICIES.....

Waarom begin ik hierover zal het even uitleggen>>Ten eerste krijg je een email 2011€ vrije spelen met minimaal 20 spins daarna mag je wat je hebt gewonnen echt houden....Ik dacht leuk hard nodig ik klik op de banner daar staat NOGMAALS

2011€ Geen Storting Vereist>>>Ik klik download begint krijg acc.+password Log In....

Ik ga naar een chathost en vraag om deze bonus moest ze aanvullende gegevens hebben(die ik allang heb ingevuld op realmoney account maar goed ik geef deze(ondertussen screenshots gemaakt)

Ik krijg alles toegewezen MAAR De Therms and Policy,s (DIE NIET IN DE EERSTE MAIL STAAN VERMELD) staat als je dat uur mag spelen heel klein beneden maximaal te winnen 100€

Ik continu met haar daarover gehad en ze begreep er geen ene flikker van zal wel zo,n standaard blond geval geweest zijn die met haar beeldscherm haar haar zit goed te doen en alleen de regels weet die haar baas haar verteld.

GA DAAR MAAR EENS ACHTERAAN BREIN!!!!!
10-05-2012, 15:50 door Anoniem
keep up the good work!
11-05-2012, 00:49 door Anoniem
http://www.anti-piracy.nl/

wederom / nog steeds uit de lucht
11-05-2012, 11:15 door Anoniem
Really? Een DDoS wordt als een hack gezien?
11-05-2012, 13:47 door Security Scene Team
dit is echt geweldig nieuws. Pain in the...brein!
11-05-2012, 13:47 door Security Scene Team
dit is echt geweldig nieuws. Pain in the...brein!
11-05-2012, 15:02 door MrBil
Het is alleen oud nieuws..
11-05-2012, 15:22 door EDLIN
Door Anoniem: http://www.anti-piracy.nl/

wederom / nog steeds uit de lucht

Ja oud topic dit.
En op dit moment is Brein gewoon online.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.