Security Professionals - ipfw add deny all from eindgebruikers to any

toekomst freerainbowtables.com onzeker

08-12-2011, 14:31 door Anoniem, 18 reacties
Het voortbestaan van freerainbowtables is op losse schroeven komen staan.

een 2de berdijf dat hun donaties afhandelde heeft de samenwerking opgezegt: "your business model has been found unacceptable and therefore we will not be able to offer you services for your website"

Paypal houd hun geld voor 180 dagen vast vanwegen : "high risk activities."

Om die reden hebben ze de mogelijkheid om hashes te uploaden een aantal dagen geleden van hun website verwijderd.
Tevens is de 'my hashes' knop verwijderd zodat eerder geuploade/gecrackte hashes niet meer zijn in te zien.

Momenteel hebben ze geen geld om de juridische strijd aan te gaan omdat ze al een tijdje geen geld binnen krijgen.
Ze hopen, nu de opties van de website verwijderd zijn, dat bedrijven hun donaties weer willen afhandelen zodat ze de juridische strijd kunnen bekostigen.

De bedrijven die betalingen afhandelen misbruiken hun monopoliepositie (al dan niet onder druk van de VS)

Dit is gewoon een verkapte vorm van censuur. Heeft de rest van de wereld daar niet over te zeggen dan? bepaald de VS of de betalingsafhandelaar dit?

Nederland en Europa zouden zelf zo'n dienst moeten opzetten om niet zo afhankelijk ze zijn van wat ze in de VS beslissen.

Greetingz,
Jacco
Reacties (18)
08-12-2011, 16:39 door Anoniem
Jacco, kun je uitleggen waaruit de activiteiten van deze club uit bestaan ?
High risk activities ?
08-12-2011, 16:44 door Anoniem
Het ergste vindt ik nog dat die banken gewoon zonder tussenkomst van de rechter even e.e.a. beslissen.

banken ZIJN NIEt politiek, NIET rechtsprekende macht, NIET uitvoerende macht.

En ons leiderschap (die rechters bijvoorbeeld) laten ongelooflijk met hun autoriteit leuren. Dat is pas echt onacceptabel in het hele verhaal.

Het wordt duidelijk tijd dat we een soort tor alike systeempje gaan maken voor betalingen. Die banken zowel als de regelgeving die ze aan hun laars lappen en ons zogenoemde leiderschap vraagt er duidelijk om.
08-12-2011, 16:49 door Anoniem
Wat heeft een overheid aan een publiek beschikbare rainbowtable site?

Leuk voor de AIVD, maar wat moeten gewone stervelingen hiermee?
09-12-2011, 11:58 door Anoniem
gewone stervelingen doen GENOEG aan eigen ontwikkeling.

Het internet is over informatie uitwisselen

dankzij die regelrechte idioten van het AIVD (negen van de tien keer EXACT hetzelfde als KLPD als een stel achterlijke cowboys achter hun eigen staart aan rennen) wordt regelrecht onze trias politica in de aars geneukt.

Mensen zien dat niet eens, tot en met zogenaamd leiderschap.

Weten jullie wel dat, strikt genomen, wij als burgers die authoriteiten regelrecht in twijfel kunnen trekken? Keihard met bewijzen en al, gebaseerd op onze grondwet?

Wij lopen er wat op 'achter', maar qua probleemoplossenvermogen gaan we nu dus regelrecht Amerika achterna. Grondwet problematiek.

Kijken hoe lang het duurt voor supposed hackers met hun intelligentie er WERKELIJK wat aan gaan doen.

Voor nu kan ik overduidelijk aantonen dat zij meer als een soort doorgeefluik functioneren, inhoud opslurpen en uitkotsen - nadenken? ja in een vast ritme ja, daarbuiten ho maar. Dat is dus GEEN hacken.

Man als je kijkt wat ik hier voor bewijzen heb begin ik me gewoon voor mij medemens te schamen.

p.s. reageer er maar niet eens op, mijn maag draait ervan om. de bewijzen waar ik over praat zijn dusdanig keihard dat ik niet eens geinteresseerd verder meer ben in die meningen.

en nog gewoon door blijven mekkeren via media als fora, nieuwsplatformen en what not.. gewoon keihard mekkeren en verder als een lege zak stront op je kont blijven zitten je hele economie OM ZEEP laten helpen. en dan tegen mensen als mij waarvan een aantal anderen OOK keiharde bewijzen hebben om het hardst roepen dat wij gek zijn, al vijftien jaar.

Weet je dat ik zeer buitengewoon hoogstwaarschijnlijk als risicogroep sta aangemerkt? Dat mensen als het aivd me meewarig in de gaten proberen te houden voor risk management? Te belabberd qua mentaliteit zijn om zelfs maar een vraag te stellen? Letterlijk, vandaag of morgen ga ik me laten oppakken, wat bedenken waar jullie AIVD en whatnot waslappen gewoon INSTINKEN (achterlijk als je kennelijk bent) en dan zullen we de percepties eens ontegenzeggelijk omdraaien. MINKUKELS.
09-12-2011, 12:34 door xy22
Door Anoniem: Het ergste vindt ik nog dat die banken gewoon zonder tussenkomst van de rechter even e.e.a. beslissen.

...

Het wordt duidelijk tijd dat we een soort tor alike systeempje gaan maken voor betalingen.
Ben het met je eens dat het (zacht gezegd) een heel wonderlijke toestand is.

Maar een alternatief bestaat in zekere zin wel: http://bitcoin.org/
(waarschijnlijk kende je dat al?)
09-12-2011, 12:41 door Anoniem
heeft iemand een woord begrepen van ananiem (11:54) begrepen? zou die persoon dat dan even kunnen vertalen voor de gewone stervelingen?

Ik kan me niet voorstellen dat deze onsamenhangende woorden reeks door een normale sterveling is geschreven; het moet een bot zijn
09-12-2011, 15:53 door Anoniem
@xyzz (12:34);

Sorry I had je reactie over het hoofd gezien.

Zeker ken ik dat, het is ook goed alleen niet goed genoeg.

Het probleem is dat dit systeem, NAAST het huidige functioneerd.

Het zou een systeem in het huidge financiele management moeten zijn wat ER IN MEE functioneerd alleen op een dusdanig andere manier dat het huidige incompatibele stelsel ermee ondermijnd wordt.

Nu negeert het overgrote deel van de wereld dit systeem, draagt het niet bij zoals het zou moeten.

Misschien een idee om een soort tor-achtig vertaal poortje te bouwen (tussen paypal/beurzen et al en bitcoin) om een link te leggen met bijvoorbeeld de obligatie markt? Privacy zou dan meteen ook ter sprake MOETEN komen, anders zou je zo'n poortje NOOIT kunnen realiseren. Zo moeten meerdere vliegen in een klap gepakt worden, op grote zowel als kleine schaal is behoorlijk bestuur NOOIT anders geweest. Meerdere vliegen in een klap, daaraan kan je herkennen of werkelijke problemen worden opgelost of dat mensen achter gevolgen aanrennen.

Ons zogenoemde leiderschap zal best wel graag willen, zal best wel heel slim zijn in allang uitgevonden zaken waar ze via scholen in onderwezen zijn (opslurpen/uitkotsen) en what not. Alles leuk en wel, ze rennen nu al jaren achter gevolgen aan. Kopieren andermans bestuur ipv zelf beslissingen te maken, duidelijk aantoonbare feiten zoals ivm OM als gevolg. Letterlijk, dit is niet zomaar een crisis meer. Dit gaat over onze grondwet en uberhaubt leiderschap.

En zelfs al kende ik het al wel, dan is het nog goed dat het je noemt. Ik was het in alle boosheid vergeten en verdorie, hoeveel mensen kennen het nog niet? Bedankt dat je het noemde (bitcoin).

Het is geen wonderlijke toestand, het zijn logische gevolgen vanuit alom bekende feiten. Het gebrek aan beheer van zowel de gevolgen als genoemde feiten is het directe gebrek aan leiderschap, authoriteit en competentie. Dat is meteen WAAROM letterlijk mensen nu dingen moeten gaan laten vallen om dit eerst op te lossen, het lijkt wel alsof ik de enige ben die dit beseft. Zien jullie nu niet dat zelfs onze rechterlijke macht en openbaar ministerie begint te dwalen? Al jaren hoor, met alle welbekende feiten om deze bewering te staven.

Het is van het allergrootste belang, zelfs voor onze staatsveiligheid (en nu geen paniek voetbal, maar ECHT), dat we goed leiderschap op de juiste plaats zetten. Dat mensen weer leren aan elkaar te denken en te overwegen dat hun welvaart van ELKAAR afhankelijk is, dat jongeren weer politiek actief worden en niet hun problemen wegdrinken of anderszins marketingtechnisch net doen alsof er niets aan de hand is.

Onze problemen escaleren NU, niet MORGEN (dan zijn ze al geescaleerd, wordt een oplossing moeilijker). Wij hebben NU, en niet MORGEN, goed leiderschap nodig. NU. Hoe dan ook. Of de gevolgen willen/moeten aankijken. Een rechterlijke macht en uitvoerende macht die zo begint te dwalen betekend NU. Van het ALLERGROOTSTE belang. Die hele AIVD heeft richting nodig, die halve zolen snappen het kennelijk niet meer.

kennelijk, met zo overduidelijk alle bij behorende feiten dat ik zeg NU. Niet morgen, NU. Ons land, alles wat we bereikt hebben, staat letterlijk op het spel. Er worden al jaren onacceptabele fouten gemaakt. Af en toe werden ze toegegeven, nu lijkt het een acceptabele regel. Dat is het ABSOLUUT niet, dit leiderschap moet UIT DAT PLUCHE. en wel NU.

Zelfs de APV heeft al een paar keer openlijk toegegeven (via het NOS bijvoorbeeld) politieke oplossingen nodig te hebben. Dat betekend niet alleen dat die oplossingen er al jaren hadden moeten zijn (anders is het APV de laatste die dat zal zeggen), dat ze het openlijk doen betekend dat huidig leiderschap geen klankbord weet te realiseren. Geen leiderschap dus. En met het APV kan je er ook van uit gaan dat het slechts het topje van de ijsberg is. Hoeveel argumenten wil je?

En kies aub niet voor Wilders. Hij kan wel in een paar dingen gelijk hebben maar hij is duidelijk incapabel om te regeren. D66/GL (alhoewel ik hun bestuurscapaciteiten ERNSTIG betwijfel) lijken opties. SP is veel en veel te soft, onvoldoende ervaren om werkelijk wat te veranderen, dat lost niets op. VVD en CDA wijken af van eigen principes, zie privacy en meer. Als ze dat niet DUIDELIJK aantoonbaar rechtzetten, zie ik ze niet meer als capabel.

Persoonlijk zie ik de SGP/Christenunie nog als de meest capabelen. Maar omdat;

1. zovelen niet meer de religie van een ander kunnen/willen accepteren en,

2. beide partijen veel te veel hun idealistische details BOVEN broodnodige hoofdlijnen zetten

worden ze voor mij toch een beetje incapabel.

Als ze nou eens afzien van die zondagen en hun religieuze standpunten voor zichzelf houden ipv die heel nederland op willen leggen, zijn ze voor mij de meest capabelen. Niet rechts, niet links maar betrokken bescheiden en hard werkende mensen. Soms rechts, soms links afhankelijk van de situatie. En dat is uiteindelijk WEL werkelijk politiek bestuur bedrijven.
10-12-2011, 13:25 door Anoniem
@anoniem (12:41);

en waarschijnlijk ben jij van de aivd of anderszins rondhobbelende overheidsfunctionaris nietwaar? kan bijna niet missen met die argumenten van je..

Maareh.. wat begrijp je dan niet? Wees eens specifiek in je vraagstelling, zal ik e.e.a. voor je onderbouwen, okay?

p.s. de karakteristieken van polymorfische bots (dat zou dan op zijn minst wel een polymorfische moeten zijn) zijn dusdanig anders dat je dat van mijn bericht (11:58) niet kan afleiden. Kennelijk lees je deze website dus om je te informeren, dat doe je niet door dit soort ononderbouwde stellingen te op deze manier te ondermijnen.

Daar toon je eerder je incompetentie mee aan, je (kennelijk) gebrek aan capaciteit dit voldoende te verwoorden (of minstens duidelijk te stellen op basis waarvan je iets vindt).

Wat doe jij eigenlijk op een forum behalve trollen? Kijk, ik weet wel dat ik af en toe nogal kwaad ben, en met RECHT. Ja, wel zeker! Zo overduidelijk aantoonbaar zelfs dat je daar gewoon kort gezegd 'uitgeluld' bent, neem anders contact met me op (2tirds at gmail) en klaag me aan ofzo. Voor laster bijvoorbeeld, of het in gevaar brengen van de openbare orde. Dan zullen we zien. Je kan natuurlijk ook proberen de inhoud van het bericht met vormen als komma en wat snelle spellingsfouten, wie niet waagt wie niet wint.

Maar, pas op, als je dat niet goed aanpakt, kan het evengoed je eigen incompetentie aantonen :D

Groetjes he lieverd van me, van deze sterveling :D
12-12-2011, 07:54 door Overcome
Door Anoniem: Maareh.. wat begrijp je dan niet? Wees eens specifiek in je vraagstelling, zal ik e.e.a. voor je onderbouwen, okay?
...
Daar toon je eerder je incompetentie mee aan, je (kennelijk) gebrek aan capaciteit dit voldoende te verwoorden (of minstens duidelijk te stellen op basis waarvan je iets vindt).


(1) Onderbouw je mening met feiten. Ik zie een tirade, maar zie nergens ook maar een hint (a) waarom jij zeer buitengewoon hoogstwaarschijnlijk als risicogroep staat aangemerkt, (b) wat voor bewijzen je hebt waarom jij je voor je medemens dient te schamen, (c) wat die bewijzen zijn waar je over praat en hoe hard die bewijzen zijn, (d) wie die aantal anderen zijn die OOK keiharde bewijzen hebben, (e) dat de AIVD je meewarig in de gaten probeert te houden voor risk management (geen idee wat je met dat laatste bedoelt), (f) etcetc.

(2) Waarom zou je je laten oppakken? Wat voor extra nut heeft dat? Deel je informatie hier op het forum! Kunnen wij ook nog eens meegenieten van je bewijs dat de AIVD een stel cowboys en MINKUKELS zijn.

Laat ons zien dat jouw mening meer is dan een mening. Tover je mening om tot feit en ik ben overtuigd, niet eerder.
12-12-2011, 11:44 door Anoniem
@Overcome (07:54);

Maar natuurlijk! Alhoewel deze feiten te over op straat liggen, heb ik dat aangeboden en zal ik dat dus, bij deze, ook doen. En zelfs er zelfs dusdanig veel aandacht aan besteden, dat je nog niet de mogelijkheid hebt me op incoherent of anderszins incompleet schrijven te betrappen.

1) Zoals al aangeboden, hierbij de feiten. Hinten zijn er meer dan voldoende te vinden, voor alle duidelijkheid zal ik er hier een paar uit mijn eigen teksten opsommen;

- 'Gewone stervelingen doen aan eigen ontwikkeling'; verwijzend naar het topic en anoniem (16:49) die zich niet kan voorstellen 'wat gewone stervelingen hiermee doen'. Zoals beschreven, gewone stervelingen (of burgers) informeren zichzelf, onder andere met websites als freerainbowtables.com (wanneer dit de interesse betreft) en zouden dat ook moeten kunnen. Zeker met een internet wat door universiteiten en burgers hiervoor gemaakt is. Deze mogelijkheden zouden ons niet afgepakt moeten worden, zeker niet om eventueel misbruik te voorkomen. Dat is hetzelfde als een hamer niet meer verkopen omdat je er, per definitie, ook iemand mee dood kan slaan.

- 'dankzij die regelrechte idioten van het AIVD (negen van de tien keer EXACT hetzelfde als KLPD als een stel achterlijke cowboys achter hun eigen staart aan rennen) wordt regelrecht onze trias politica in de aars geneukt.'; verwijzend naar, uiteraard, de AIVD alsmede andere overheidsinstellingen die met name de laatste tijd de focus op bovengenoemde hamer leggen, niet het beleid wat hiervoor verantwoordelijk is. Hier zijn dermate veel voorbeelden van, informeer jezelf en gebruik google eens! Belabberd leiderschap te noemen en binnen de huidige turbuluntie eerder buitengewoon negatief stimulerend dan uberhaubt constructief en preventief.

- 'Weten jullie wel dat, strikt genomen, wij als burgers die authoriteiten regelrecht in twijfel kunnen trekken? Keihard met bewijzen en al, gebaseerd op onze grondwet?

Wij lopen er wat op 'achter', maar qua probleemoplossenvermogen gaan we nu dus regelrecht Amerika achterna. Grondwet problematiek.'; verwijzen naar feiten als journalisten die vanuit een frustratie (of wat ook, dat is wat lastiger te zeggen) opgepakt worden, alsmede het 'hoofddoek verbod', alsmede mensen die om bepaalde kleding opgepakt worden, of zelfs mensen die vreedzaam pamfletten uitdelen en dat blijkbaar niet meer mogen. We hebben het nog niet gehad over de vrijheid van meningsuiting op het internet die amper nog gerespecteerd wordt. De belachelijke omgang met media als twitter hebben we hierbij nog niet genoemd. Dat hier naar gekeken wordt, mensen met fotos waar pistolen op staan daargelaten, en ook hard op gereageerd wordt -vooral de manier waarop- is belachelijk paniekvoetbal te noemen. Ook al lijkt het nu wel nodig, na een dusdanig lang gebrek aan leiderschap wordt het per slot wel moeilijk om anders nog signalen af te geven (waar dacht je waar algemeen genomen apathie vandaan komt?). Het is ook slecht, op deze manier worden mensen die behoefte voelen bepaalde gevoelens te ventileren op een idiote manier in een hoek gedrukt, effecten hiervan zijn al door wetenschappers genoemd - naast ze allang vanuit historisch perspectief bekend zijn. Het verergerd de situatie. Zelfs die mensen die maar wat 'trollen' krijgen hiermee koren op hun molen. Op alle manieren belabberd slecht leiderschap, en ja ook van de AIVD. Het is extra onzekerheid voor burgers in een tijd waar al meer dan voldoende onzekerheid heerst, in een tijd waar men van dit soort overheidsinstellingen mag verwachten dat zij dit ten positieve uitbalanceren, niet verergeren.

En ik stop maar met die hints want dat wordt wel een heel erg lang bericht anders. Leer lezen, vooral interpreteren (heb deze berichten aan een paar anderen laten lezen, en die weten er wonderlijk genoeg WEL hints uit te halen, geen rare mensen hoor - waaronder een logistiek ondernemer). Je bent niet volwassen om mij je bij de hand te laten pakken, ik hoef hier toch lijkt me geen overduidelijke waarheden aan te tonen daar waar google je binnen 1 minuut aan al die feitelijke onderbouwing kan helpen.

a) omdat ik nadenk, en omdat ik me kwaad maak; omdat ik na jaren slechts tot de conclusie kom dat het allergrootste probleem wat wij hebben, on top of all things, slecht leiderschap is. De oorzaak van deze crisis, de oorzaak van onzekerheid, de oorzaak van slecht informeren, de oorzaak van financieel wanbeleid et al. Zulke instellingen bedreigen en verwaarlozen mijn privacy omdat zij achter deze slechte leiders aanrennen. Het zogenoemde effect waarbij burgers dit leiderschap in twijfel trekken, gevaarlijk noemen. De basis van onze democratie. Vooral het stukje waar je serieus NIET achter begonia's blijft zitten, opstaat voor je medemensen en ook gewoon daar gaat zitten waar het probleem zich voordoet, lijkt deze mensen nogal in dubio te brengen.

De manier waarop mijn nadenken in twijfel wordt getrokken bewijst genoeg trouwens, dat laten we voor een zaak. Ik kan hier niet al mijn argumenten verspelen.

b) Vooral door de apathie van anderen, begin ik me voor mijn medemens te schamen. Maar ook door bijvoorbeeld je gebrek van jezelf informeren, zowel qua grondwet als feiten mbt slecht financieel management (die nu ook LANGZAMERHAND boven komen drijven, zie bijvoorbeeld Peter Verhaar). En nog vooral de grote bek die deze mensen in samenhang met dit decadente onvolledige en onvolwassen gedrag ten toon speiden. Wat mij steeds meer opvalt, ook bij anderen, is wanneer iemand bijvoorbeeld gefrustreerd reageerd wordt hier laatdunkend en zelfs beledigend op gereageerd. Hoe is dat constructief te noemen? Of zelfs geinformeerd, tot rust brengend of volwassen, discussie? Wil je misschien olie op het vuur in plaats van iets oplossen? Dat is hetzelfde als 'trollen'. Er wordt tegelijkertijd wel op geboogd; DECADENT en om me voor te schamen!

c) Die bewijzen waar ik het over heb gaan over;

Onze grondwet en met name het niet respecteren ervan;

journalisten die zomaar en op bijzonder rare manier opgepakt worden, vooral officieren van justitie die hier kennelijk niet hun werk doen. Hetzelfde met burgers die filmen of anderszins iets doen (kleding dragen) wat zij van onze grondwet gewoon mogen. Websites met meningen die men onderuit probeerd te halen. Uitingen op twitter waar op belachelijke manier mee omgegaan wordt. Feiten met betrekken tot financieel mismanagement met name op gebied van het parabolische leven, en met name de terugval/decline fase hierin, van het competitie model binnen ons kapitalistische systeem (wat slechts bijgesteld dient te worden om tot een meer gezonde implementatie van kapitalisme te komen, waarbij kwaliteit garantie weer boven omzet garantie komt te staan). Dit alles wetenschappelijk aantoonbaar, in toenemende mate en BIJDRAGEND aan problematiek (effecten zijn dus ook zichtbaar, dat is nog het ergste zo duidelijk als je dit uit de statistieken kan halen). Politie, ook, die eigen regelgeving breekt door te proberen zichzelf weer te manifesteren op aggressieve en overdreven wijze. Waarbij regelmatig ongepast geweld gebruikt wordt, en ja ook vaak te weinig (wonderlijk te zien in welke situaties dat te weinig gebeurd, dat is juist bij die mensen die het verdienen, waar deze dappere dodos dus gewoon bang voor zijn, ondertussen de burger in zijn nek springen daar waar mogelijk om maar een tegenhanger tegen die statistieken te bieden en te laten 'zien' dat ze er zijn).

Kortom; bijzonder slecht, belabberd leiderschap en functioneren. Bij het OM (dus politie zelf), Rechterlijke macht (het aangeven van feiten, zie het Wilders proces; amper informeren (zie processen waarbij OM duidelijk op de vingers getikt wordt, statistieken hieromtrent en het uitblijven van openlijk protest van de Rechterlijke Macht)), Gemeentelijk/provinciaal en landelijk bestuur en whatnot. Bewijzen zijn overduidelijk te vinden, inform yourself, ik kan dit niet allemaal ventileren vanwege eventuele zaken. In ieder geval meer dan voldoende om je OP ZIJN MINST zorgen te maken.

Dan heb ik het nog niet gehad over de VS die haar systeem min of meer aan ons verkocht heeft en waar wij lekker achter aan blijven hobbelen terwijl letterlijk landsbesturen elders daarvoor waarschuwen, met recht en met reden; naast dat in de VS zelf de effecten meer dan overduidelijk zichtbaar zijn. Schandalig!

c) die bewijzen zijn keihard, zowel de wetenschap als vele anderen weten hiervan (bijvoorbeeld sommige journalisten, of die meneer die zijn bedrijf stilgelegd ziet omdat REAL media een verzoek indiend, of banken die gewoon buiten de rechter om rekeningen sluiten waarop volgend protest ook nog aangevallen wordt (door het OM!!). Zelfs complete landsbesturen weten hiervan (IJsland, meerdere landen in Zuid Amerika). Bewijzen die ik niet teveel MOET ventileren omdat ik gevolgd wordt en omdat ik die wil gebruiken. Bewijzen die jij ook ZO makkelijk kan vinden, dat je ze blijkbaar niet WIL vinden.

d) hierboven genoemd, complete landen inclusief wetenschappers en whatnot. INform yourself. Te makkelijk ook, werkelijk waar.

e) Dat betekend dat de AIVD rekening houd met bepaalde mogelijkheden als terrorisme. Begrijpelijk maar vanuit mijn historie VOLKOMEN belachelijk. Toont dus ook incompetentie aan. In mijn situatie. Er zijn vele andere situaties beschikbaar die eenzelfde patroon laten zien. Letterlijk honderden.

f) et cetera

2) Omdat het soms handig is aan de hand van de wet incompetentie aan te tonen. Als je namelijk om foutieve redenen opgepakt wordt, op de verkeerde manier ook, kan je dat aantonen. Dat zou dan onherroepelijk bewijs moeten leveren. In het kader van onze democratie, maar ook jurisprudentie, niet onbelangrijk te noemen. Daarnaast moet je niet altijd kwebbelend op de bank blijven zitten, maar wat doen. Als je dan niet crimineel wilt zijn, is dit ongeveer je enige mogelijkheid (ben al bij het RMO en anderen langs geweest, NOG meer redenen gekregen om 1) bestuur niet serieus te nemen en 2) me op te laten pakken).

Daarnaast heb ik me al enige keren op laten pakken, begin dit jaar. De feiten daaromtrent tonen voor mij genoeg aan. Inclusief machtsmisbruik, geweldpleging en meer. In totaal (in mijn eigen leven slechts twee, bewust) meer dan vijfhonderd gevallen. Ze vragen erom nu. en bovendien komen er ook steeds meer feiten in de vorm van eigen onderzoeken bovendrijven die EXACT hetzelfde aantonen. Daarom.

Kijk ik ben me bewust dat ik niet achter mijn buro blijf zitten en dat ik wil zien wat er ECHT gebeurd. Als je dat niet doet, merk je er (nog) niet zo heel veel van. Evengoed, de feiten benadrukken regelrecht slecht leiderschap. Denk alsjeblieft niet dat je welke crisis dan ook gaat oplossen met slecht leiderschap. Ons financiele systeem, en vooral marketing, moet worden herzien. Dat is een grote basis in onze hedendaagse problematiek. Overgenomen uit een systeem van de VS, waar de eigen president Carter deze effecten, gevolgen en fouten in het systeem al meer dan DERTIG jaar geleden noemde. Dat is dan weer wat me kwaad maakt, dat alle feiten ALLANG op straat liggen; vraag het anders Peter Verhaar of al die duizenden ondernemers die al uit Nederland vertrokken zijn om deze redenen. Het is letterlijk schandalig en natuurlijk mag ik dan eens een tirade uitkotsen.

De reden dat mijn berichten misschien toch wat te kort zijn;

- Als ik werkelijk alle feiten erbij wil nemen, moet ik een artikel schrijven voor deze site in plaats van een reactie op een artikel (zoals deze extensie eigenlijk het topic ver te boven gaat)

- ik verwacht dat mensen zelf kunnen nadenken, er staan meer dan voldoende hints om niet gewoon te kunnen doen alsof er NIETS in mijn bericht staat. Alsof je er niet uit kan afleiden waar ik naar verwijs. Dat kan je namelijk zeker wel, en er staat genoeg in waar je alleen al met google bewijzen voor kan vinden. Zeker nu ik dit door een paar ondernemers heb laten nalezen, blijkt dat jij eerder niet kan lezen dan dat ik een probleem heb.

- ik refereer dus eerder naar. daarnaast zijn alle fora ook een soort van emotionele klankborden. Mensen hebben ook emoties zoals interesses en andere reflexen op basis waarvan ze komen tot reacties. De mijne zijn omfloerst met ervaringen, die minstens voor mij en een paar anderen (als genoemde ondernemers, heb het hier over ettelijk honderden, rechters (eerlijk is eerlijk, slechts 1 buitenlandse - duitse oberlandes gericht rechter) en advocaten en what fucking not in mijn netwerk) ONACCEPTABEL zijn. En dat maakt kwaad, zeker als die bestuurders (daar heb ik nog VEEL meer problemen mee dan de medewerkers zelf, die zijn daar naar mijn mening eerder ook slachtoffer van) ook nog anders pretenderen.

En ik ben ook niet zomaar kwaad, ik probeer al JAREN met deze bestuurders tot oplossingen te komen, ben bijvoorbeeld ook in contact met raad maatschappelijk onderzoek en meer.

Meer specifieke redenen houdt ik voor mijzelf, nogmaals omdat ik zeer hoogstwaarschijnlijk dit rotzooi in de val ga laten lopen en plat door de bocht ga procederen. Volkomen achterlijke pretentieuze idioten dat het in werkelijkheid zijn. Waslappen bestuur BAH.

Paar voorbeeld linkjes voor je, en nu maar hard je best doen en nadenken - dan kom je er wel;

http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/viscasjqnqog?ctx=vip3jjxzltp7

http://www.huffingtonpost.com/steven-van-zandt/democracy-in-america_b_1139463.html?ref=fb&src=sp&comm_ref=false (ons beleid gaat EXACT dezelfde kant uit, kopieerd zoals ze altijd gedaan hebben, wanbestuur dat het in werkelijkheid is)

http://www.nytimes.com/2011/12/12/opinion/krugman-depression-and-democracy.html?_r=1 (zoveel mensen hebben dit al voor 2000 aangegeven, hoezo realistisch bestuur? ik heb het hier over wetenschappers hoor, geen occupiers).

en zo verder. doe je best! En heb er maar wat begrip voor dat ik nu al achterloop op mijn schema omdat ik jou maar weer bij je hand pak. Niet helemaal eerlijk, want ik ben de discussie ook zelf begonnen, dat is waar.

p.s. mijn excuses als ik toch weer involledig was, spelfouten heb gemaakt, veels te druk hier. kan mijn bericht niet eens meer teruglezen. sorry.
12-12-2011, 11:53 door Anoniem
Oh ja, moet ik nog toevoegen over vergelijk met de VS. Ik ben op de hoogste met bestuurstechnische verschillen zowel financieel als politiek. Dat is inderdaad nog ons geluk. En ik noem dat geluk vanwege, kennelijk, de algemeen heersende apathie.
13-12-2011, 12:35 door Anoniem
"Jacco, kun je uitleggen waaruit de activiteiten van deze club uit bestaan ?"
Quote:

Het doel van FreeRainbowTables.com is het gevaar aantonen van het gebruik van simpele hash routines om belangrijke wachtwoorden te beschermen, en zo ontwikkelaars te dwingen veiligere methoden te gebruiken.
Door het genereren van rainbow kettingen te verdelen, kunnen we GIGANTISCHE rainbow tabellen genereren die langere wachtwoorden kunnen kraken dan ooit tevoren.
Door de BOINC cliënt beschikbaar van de download pagina te installeren en uit te voeren, kunt U ons helpen het genereren nog meer te versnellen

"High risk activities ?"
Mijn inziens niet; het project probeerd juist 'High risk activities' te voorkomen zoals het gebruik van onveilige hash algoritmes

Greetingz,
Jacco
15-02-2012, 13:47 door Anoniem
Woei!!!
quote from freerainbowtables.com:
"At exactly 90 days from when they mysteriously froze the account and its entire value they just as mysteriously unfroze it and returned every single cent to us. This means that we should be prepared financially for any hardware replacements that need to be purchased.
"

source: https://www.freerainbowtables.com/phpBB3/topic3297.html

Freerainbowtables continues

Greetingz,
Jacco
15-02-2012, 15:51 door Anoniem
Jacco aka Dash? ;-)
15-02-2012, 16:41 door Anoniem
Niets nieuws onder de zon bij Paypal. Paypal blokkeerde ook de betaling aan Mullvad, een Zweedse VPN aanbieder die geen logs bijhoudt dus waar je volledig anoniem kan zijn. Volgens Paypal was er een risico dat de betaling niet van mij afkomstig zou zijn. Huh? Tekst en uitleg wenste men niet te geven. Dan maar een alternatieve weg gekozen om te betalen.

Geen zaken meer doen via Paypal helpt om Paypal in te laten zien dat niet zij bepalen hoe het werkt maar dat wij als klanten bepalen hoe zij mogen werken.
16-02-2012, 10:00 door KwukDuck
Wat een grapjassen, ik wilde ze eens flink spekken met een bitcoin donatie. Per mail gevraagd of ze dat accepteren.
Nee dat willen ze niet omdat bitcoin gebruikt wordt om drugs te kopen, dus het is een evil systeem.
Nouja, spijt me zeer, als dat je argumenten zijn mogen ze van mij ten onder gaan.
16-02-2012, 10:39 door Anoniem
Don't feed the troll.
17-02-2012, 07:49 door Anoniem
Jacco != Dash
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.