image

Vermiste onderzoeker duikt weer op

vrijdag 21 januari 2011, 17:11 door Redactie, 7 reacties

De vermiste Bulgaarse beveiligingsonderzoeker Dancho Danchev is weer terecht, zo laat hij zelf via Twitter weten. Vorige week werd een grootscheepse zoektocht naar de onderzoeker gestart, nadat hij een aantal maanden spoorloos was. Er werd zelfs voor zijn veiligheid gevreesd, aangezien Danchev dacht dat hij door de Bulgaarse autoriteiten werd gezocht. Een paar dagen na de zoektocht werd bekend dat de onderzoeker in een psychiatrisch centrum was opgenomen.

Wat er precies is gebeurd zal Danchev binnenkort vertellen, zo laat hij via Twiter weten, waar ook de gelukwensen voor de onderzoeker binnenstromen. "Ben een inhaalslag aan het maken, op verschillende vlakken zijn er allerlei positieve dingen gebeurd, inbox is een zooitje. Hebben jullie me gemist?" was de tweet waarmee Danchev twee uur geleden weer een teken van leven gaf. Hij meldt verder dat hij weer zin heeft om met bloggen te beginnen.

Reacties (7)
21-01-2011, 17:53 door 2tirds
Hopelijk is het hem echt!! heb die gast eens ontmoet die zou wel eens ernstig lastig gevallen kunnen worden.. die is zo bloedje-slim dat ik het zeker niet voor onmogelijk houdt.
21-01-2011, 19:50 door Anoniem
Blijf ook bij nader inzien bij de gedachte dat de foto van zijn afluisterapparatuur http://www.security.nl/artikel/35831/1/Beveiligingsonderzoeker_vermist_in_Bulgarije.html niets meer is dan een dimmer en twee halogeen lampjes ingebouwd in een plankje van de wastafel. Sowieso is een badkamer niet een plek om af te luisteren. Dus ik kan me iets voorstellen bij de paro story.
21-01-2011, 20:48 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
21-01-2011, 21:13 door 2tirds
Peter V, ja dat zou inderdaad ook nog eens kunnen dies ook wel interessant. Lol wat een super goed voorbeeld trouwens van 'speculatie'. [edit]en dan vergat ik ook nog het belangrijkste wat ik weer even wou zeggen: maar het zou wel kunnen!! Wat waarschijnlijk ook de reden tot deze hele ganse speculatie is! En dat moeten we toch niet doen alsof het niet bestaat, toch?[/edit]
22-01-2011, 11:37 door Anoniem
ik ruik een luchtje?
22-01-2011, 14:46 door Anoniem
Het vreemde is dat degene die Dancho's twitter account gebruikt niet lijkt te reageren op vragen welke enkel door Dancho beantwoord kunnen worden. Daarnaast mijdt deze persoon ook iedere andere vorm van communicatie - email, skype en dergelijke. Is het Dancho ? Ik hoop van wel, maar vrees dat hij het niet is.
23-01-2011, 09:21 door Anoniem
tussen super intiligent en gekte zit maar een heel klein stukje hé.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.