Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Secunia PSI

14-08-2012, 12:46 door Anoniem, 7 reacties
Ja deze zou goed moeten werken maar doet het niet. De CSI werkt wel als is dit dan met Internet Explorer. Maar de verie 2 en 3 krijg ik niet meer aan de praat. Iemand enig idee wat dit kan zijn.
Reacties (7)
14-08-2012, 15:15 door Preddie
Beste Anoniem,

als je goed geholpen wilt worden kun je het best beginnen met het aanmaken van een account op de website, zodat we weten tegen wie we het hebben in de verder conversatie.

Om in te gaan op je probleem denk ik dat wij op dit moment weinig voor je kunnen doen door het gebrek aan informatie.

Laten we beginnen met het besturingssysteem dat je draait.Vervolgens de versie van PSI waar je problemen mee hebt gevolgd door de exacte foutmelding (eventueel in de vorm van screenshots) en/of een juist en gedetaileerd beschrijving wat PSI nu precies niet doet wat hij wel zou moeten doen volgens jou.
14-08-2012, 20:00 door Anoniem
Beste Predjuh,

Bedankt voor de tip. Inmiddels werkt het programma weer, vermoed dat er op het net of bij Secunia ergens iets fout zat (zeg maar dikke stroom). En het was toch eigelijk best simpel geweest. Google het naampje download het filetje installeer het zet het aan en kijk wat er gebeurt en dan je bevindingen hier melding.

De informatie is naar mijn idee zeer duidelijk. Het kan misschien zijn dat je niet weet wat het is.

En waarom zou de conversatie dan moeilijk zijn?? Blijf het altijd vreemd vinden dat ik me overal maar moet registeren en informatie moet achterlaten. Waarom willen mensen zoveel van iedereen alles weten. Ben blij dat ik hier als anoniem nog iets kan betekenen. En als dit de hulp bemoeilijkt tja zoek ik wel verder hoor bedankt.
15-08-2012, 08:03 door Anoniem
@Predjuh, Voor mij was het ook totaal onduidelijk wat de vragensteller bedoelde.
15-08-2012, 09:56 door Preddie
Eeuh welke Anoniem is nu de vragensteller ? Dit bedoelde ik dus, met; ik heb geen idee wie wat zegt en tegen wie je aan het aanpraten ben.

Als ik jou antwoord goed begrijp heb je niet goed genoeg gezocht al vorens je de vraag hier op het forum neerzet,

Ik blijf van mening dat je geen mogelijke diagnose kan stellen met de door jou verstrekte informatie. hier even een samenvatting van wat jij zegt:

PSI doet het niet ....
CSI wel, maar dan in Internet Explorer
Versie 2 en 3 krijg je niet meer aan de praat....

Wat doet of deed PSI niet wat hij wel moest doen?
Wat heeft CSI te maken als je PSI wilt gebruiken en wat doet "maar" in de zin met Internet Explorer , schijnbaar wil je het werkend krijgen in een andere browser, teminste die suggestie wek je.

Als technicus kan ik weinig mee. Maargoed misschien dat je voor andere mensen toch de oplossing zou willen bij voegen, door de volgende zaken te beantwoorden:

Wat deed PSI niet ?
Kreeg je een foutmelding, zoja welke ?
Welke bestand moest je googlen ?
En hoe heb je een bestand geinstalleerd (of is het gewoon een executable, msi, enz. enz. )

als je dit informatie vervolgens toevoegd dan ben niet alleen jij geholpen maar kun je ook andere mensen helpen die mogelijk met het zelfde probleem kampen.
15-08-2012, 11:20 door xclude
@Anoniem
Het lijkt me simpel wanneer je problemen hebt met een software pakket, je contact opneemt met de leverancier daarvan. Die weet immers alles van zijn software pakket. Dit soort vragen hoort dan ook niet hier thuis maar bij http://secunia.com/products/consumer/psi/ daar kan men je ongetwijfeld verder helpen.

Succes, X.
06-02-2013, 20:34 door beuvih
De zoveelste totaal overboodige pakket
06-02-2013, 22:24 door Spiff has left the building
Door beuvih:
De zoveelste totaal overboodige pakket
Een reactie op een topic dat al een half jaar stil was,
een reactie die op geen enkele manier aansluit op de thread,
een reactie met foutief lidwoordgebruik en foutieve spelling,
een reactie met een stelling zonder enige onderbouwing,
een stelling die tevens zeer aanvechtbaar is met betrekking tot die categorie gebruikers die niet de vaardigheden bezit om zelfstandig de security-updates op orde te houden.
"De zoveelste totaal overbodige reactie."
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.