image

Creditcarddief weert agenten met groepsseks

woensdag 1 februari 2012, 16:38 door Redactie, 4 reacties

De leider van een Amerikaanse bende creditcarddieven probeerde undercoveragenten door middel van groepsseks te weren. Met de creditcardfraude zou Vikas Yadav miljoenen dollars hebben verdiend. Hij zocht handlangers in SM-chatrooms. Wie zich bij de bende wilde aansluiten, moest eerst groepsseks met Yadav en andere mannen en/of vrouwen hebben. Yadav nam de orgies op, om later op zijn grote flatscreen televisie af te spelen. "Dit was om zichzelf te beschermen, om te voorkomen dat agenten de groep zouden infiltreren", zegt rechercheur Beverly Russell, die bij het oprollen van de bende hielp. De televisie in de slaapkamer van Yadav was met verschillende externe harde schijven verbonden, waar 12 terabyte aan data op paste.

Yadav was een uitwisselingsstudent uit India die in 2004 in de Verenigde Staten kwam. Daar studeerde hij farmacie. Een jaar later werd hij wegens plagiaat van de opleiding gestuurd. De Indiër ging in een slijterij werken, waar hij creditcards van klanten via een skimmingapparaat kopieerde. De gestolen informatie werd vervolgens op lege passen gekopieerd, waarmee Yadav en zijn handlangers allerlei producten kochten en geld opnamen.

Arrestatie
De creditcarddief, die een luxe levensstijl leidde, werd in 2008 gearresteerd na het verrichten van een verdachte transactie. In de truck van Yadav vonden agenten allerlei gekloonde creditcards, apparatuur om creditcards te klonen en met gestolen creditcards gekochte goederen.

De Indiër hing 25 jaar cel boven het hoofd, maar werd in 2010 de VS uitgezet voordat hij kon worden veroordeeld. Hoewel het voorval meer dan een jaar geleden speelde, is dit de eerste keer dat Russell over de bizarre zaak spreekt.

Reacties (4)
01-02-2012, 20:47 door Anoniem
Yes, but how big is his dunda ??
01-02-2012, 21:41 door Anoniem
Het klinkt als een hele vangst, maar het gaat hier dus om een geflopte student die in een drankwinkel kaartjes stond te kopieren en het geld besteedde door samen met vrienden naar de hoeren te gaan en te feesten.
02-02-2012, 10:07 door Anoniem
Schijnbaar is de FBI er toch achter gekomen... ik zeg niks meer haha
02-02-2012, 13:06 door Anoniem
Door Anoniem: Het klinkt als een hele vangst, maar het gaat hier dus om een geflopte student die in een drankwinkel kaartjes stond te kopieren en het geld besteedde door samen met vrienden naar de hoeren te gaan en te feesten.


En een FBI agent die een dertien in een dozijn zaak een beetje oppimpt om zichzelf in de hoogte (heh) te steken.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.