image

Gestolen iPhone stuurt dagelijks foto's naar eigenaar

donderdag 8 augustus 2013, 15:50 door Redactie, 1 reacties

Een Duitse toeriste van wie in Spanje de iPhone werd gestolen heeft een speciaal blog aangemaakt waar ze allerlei foto's plaatst die via haar gestolen toestel genomen zijn. De vrouw beschrijft hoe ze vijf uur na in Ibiza te zijn aangekomen met haar vrienden een duik in de zee nam. Toen ze uit het water kwam was alles gestolen, haar geld, portemonnee, paspoort en alle kleding.

Volgens de bestolen toeriste zouden een aantal mannen met nachtkijkers zich in de duinen hebben verborgen, wachtend op dronken toeristen die in het donker een duik willen nemen. Zodra de toeristen hun spullen op het strand achterlaten slaan ze toe.

Dropbox

De vrouw had echter een app geïnstalleerd die alle gemaakte foto's naar Dropbox stuurt. Vier maanden na de vakantie in Ibiza bleek dat er opeens vijftien nieuwe foto's aan haar Dropbox-account waren toegevoegd. "De dief van mijn smartphone heeft de Dropbox app niet verwijderd, en niet te vergeten mijn inloggegevens. Daarom kan ik elke dag zien welke foto's hij maakt."

De vrouw besloot daarom een blog te starten waar ze alle via Dropbox ontvangen foto's publiceert. Het is onduidelijk of de man op de foto's ook daadwerkelijk de dief is, of iemand die de gestolen iPhone heeft gekocht.

Reacties (1)
08-08-2013, 16:13 door spatieman
kwam ik al elders tegen, blijft fucking hilarisch goed..
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.