image

Sprint aangeklaagd na lekken seksfoto's op ingeruilde telefoon

vrijdag 28 februari 2014, 12:36 door Redactie, 3 reacties

Een vrouw heeft de Amerikaanse telecomaanbieder Sprint aangeklaagd nadat twee seksfoto's die op haar ingeruilde smartphone stonden op internet waren verschenen. De vrouw beweert dat ze vorig jaar haar HTC Evo smartphone bij een winkel van Sprint voor een ander toestel had ingeruild.

Een werknemer had haar verzekerd dat alle aanwezige data zou worden verwijderd. Op het toestel stonden meer dan 5.000 foto's, waaronder twee foto's waarop te zien was hoe de vrouw seks had. Deze foto's was ze echter vergeten. Volgens de aanklacht zou een Sprintmedewerker de Facebook-app op de smartphone hebben gebruikt om de twee seksfoto's te uploaden en ze zichtbaar voor haar familie, vrienden en collega's te maken.

Verschillende Facebookvrienden van de vrouw reageerden op de foto's, waaronder een man die ze had gedownload en liet weten dat hij ze zou bewaren. Uit een screenshot dat de vrouw van de Facebookpagina maakte blijkt dat de foto's door een mobiele gebruiker waren geüpload. Sprint laat tegenover de LA Times weten het incident te onderzoeken.

Reacties (3)
01-03-2014, 03:33 door Anoniem
'Hier heb je een paar fotos die je niet mag hebben, verwijder ze wel he!"
01-03-2014, 16:15 door Anoniem
Door Anoniem: 'Hier heb je een paar fotos die je niet mag hebben, verwijder ze wel he!"

Vroeger hoorde ik dat al van de foto-ontwikkelservice op de hoek, dat ze van seksfoto? een extra setje afdrukken maakten. Wat zo iemand daar verder dan mee deed weet ik ook niet, dus ik heb het eerder in de hoek van sterke verhalen geparkeerd maar wie weet vond zo iemand het heel opwindend om foto's te hebben van nietsvermoedende klanten.

Ratten heb je overal. Het op internet gooien van foto's van anderen vind ik altijd een minne streek, eigenlijk zou een gepaste straf zijn om de dader met blote kont en al te fotograferen en op Internet aan de schandpaal te nagelen...
03-03-2014, 14:21 door Booze
en zelf haar toestel wissen voor ze hem inruilde was zeker te moeilijk??

wat een muts zeg... :P
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.