image

Symantec lanceert nieuwe abonnementsdienst Norton Security

dinsdag 23 september 2014, 16:19 door Redactie, 7 reacties
Laatst bijgewerkt: 26-09-2014, 11:36

Symantec heeft vandaag een nieuwe abonnementsdienst gelanceerd genaamd Norton Security, die Windows, Mac alsmede Android- en iOS-toestellen moet beschermen. Met de lancering van de 'alles-in-één' oplossing neemt Symantec afscheid van allerlei verschillende producten.

Voortaan wordt er nog maar één beveiligingspakket aangeboden, met de mogelijkheid om voor een extra bedrag een geïntegreerde back-upmogelijkheid erbij te kopen. Daarnaast biedt het anti-virusbedrijf een "100% virusvrij garantie", waarbij gebruikers hun geld terugkrijgen als een Norton-expert er niet in slaagt om een virus van een pc of Mac te verwijderen. De nieuwe dienst kost 60 euro per jaar en 70 euro per jaar met de back-upfunctie.

Reacties (7)
23-09-2014, 16:44 door Anoniem
Leuke garantie. Verwijderen lukt altijd wel. Voorkomen van infectie is andere koek.
23-09-2014, 17:05 door Anoniem
Ook hier zien we weer een nieuw oud verdienmodel, die de bekende belofte van "niet goed geld terug" introduceert, en je kunt er gif op innemen, dat binnen de kortste tijd het gaat regenen van de klachten, dat er wel betaald moet worden, maar geld terug een fata morgana blijkt te zijn.
23-09-2014, 17:10 door Anoniem
Tsja,Norton 360 slaagde er toch al niet in om mn pc's te beschermen,vooral keyloggers slaagden erin om toch weer wachtwoorden te achterhalen,ondanks de norton 360 wachtwoordkluis en ik had er ook nog zemana antilogger op zitten.Onbegrijpelijk hoe die gasten (hackers)er toch steeds weer in slagen om een keylogger in mn pc's te krijgen.Tja,via exploits neem ik aan hoewel norton 360 zegt dat het beschermt tegen security-holes.Ik neem binnenkort na verlopen licentie ergens in Dec.afscheid van Norton 360.
23-09-2014, 22:09 door Anoniem
Ik gebruik Norton al vele jaren tot mijn tevredenheid, er zijn helaas nog hele volksstammen die hun PC nog steeds als administrator gebruiken en dan zet je alle deuren wijd open!
Gebruik je PC als gebruiker met een sterk wachtwoord, dus bij installatie zet ik eerst als beheerder alles naar mijn zin en maak dan een apart beheerdersaccount en zet ik het account wat ik wil gebruiken om naar gebruiker en tot nu toe werkt dit prima!
En ja uitkijken waar je surft is ook belangrijk!
24-09-2014, 09:23 door Anoniem
Naast een verhoging van de prijs worden bestaande 360/NIS klanten niet automatisch en gratis overgezet naar Norton Security, al dan niet met Backup. Voorheen werden consumenten die al een Norton beveiligingsproduct hadden in elk najaar wanneer een upgrade uitkwam gratis overgezet naar de laatste versie. Men heeft nu echter een zeer onvoordelige license-key-policy. Ondanks dat je al voor je Norton product betaald hebt moet je toch Norton Security kopen waarna eventuele resterende dagen op het oude product overgezet kunnen worden. Met deze move zet Norton veel kwaad bloed bij bestaande klanten die nu dreigen over te stappen naar een ander / beter product. Er zijn mensen die nog zitten met oude keys die lopen tot 2017!
24-09-2014, 10:01 door Anoniem
Ondertussen kunnen huidige gebruikers met de chatsupport contact opnemen en haar abonnement laten omzetten naar de nieuwste versie.
24-09-2014, 17:13 door Anoniem
Ik mag er als norton klant vanuit gaan dat mijn norton licentie tot ergens in december geldig blijft (dan verloopt ie) en dat ik tot die tijd norton360 kan blijven gebruiken indien ik dat wens.Mocht dat niet mogelijk zijn dan verwacht ik dat symantec norton mij dat mededeelt en dan vraag ik om de norton software removal tool om norton 360 van mijn systeem te verwijderen;Norton 360 wordt dan vervangen door of Kaspersky pure 3.0 of Bitdefender Total Security.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.