image

Laatste kans: Win vrijkaarten voor Black Hat Sessions XIII

dinsdag 28 april 2015, 08:23 door Redactie, 0 reacties

Wil jij nog kans maken op een vrijkaart voor de Black Hat Sessions XIII? Dan heb je nu nog precies één dag de tijd! De prijsvraag loopt namelijk tot en met zondag 10 mei.

Op 18 juni vindt de dertiende editie van de Black Hat Sessions plaats, het jaarlijkse security congres van Madison Gurkha. Dit jaar is het thema: "Hoe veilig is (IT in) Nederland?" Of het nu gaat om de vitale infrastructuur, gezondheidszorg of steeds slimmer wordende huizen, IT is overal.

Het gebruik van zoveel IT brengt (soms grote) risico's met zich mee. Zijn we ons voldoende bewust van deze risico's? Handelen we ernaar? Hebben we deze risico's onder controle, of is het tijd voor een digitaal deltaplan? Dit zijn enkele van de vragen die tijdens het congres aan bod komen. Security.NL geeft je de kans erbij te zijn. We geven namelijk 10 vrijkaarten ter waarde van 265 euro per stuk weg.

Security.NL Actie

Wil je in aanmerking komen voor een gratis toegangskaart? Het enige dat je hoeft te doen is 100% scoren voor de Certified Secure Veilig Internet Challenge. Op de de vraag hoe veilig is Nederland volgt namelijk al snel de vraag: hoe veilig ben jij? Ben jij in staat een aantal veelvoorkomende situaties op internet te herkennen en kun je binnen de beschikbare tijd beslissen of het veilig is om verder te gaan? In de Veilig Internet Challenge krijg je een aantal praktijkvoorbeelden te zien. Klik je op de link? Log je in? Is het veilig om verder te gaan? Ja of nee? Dat is de vraag!

Heb je 100% gescoord, mail dan uiterlijk maandag 11 mei 2015 je CS-ID naar prijsvraag@security.nl.

Image

Programma Black Hat Sessions

Tijdens het congres besteden nationale- en internationale experts aandacht aan de vitale Nederlandse infrastructuur, DDoS-aanvallen, SCADA-systemen, ERP-systemen en Industrial Control Systems (ICS). Onder de sprekers bevinden zich Hans de Vries, hoofd Nationaal Cyber Security Centrum, Eric Luiijf, principal consultant bij TNO, Alex Bik, CTO bij internetprovider BIT, en Maciej Korczynski, cyber security postdoctoral researcher bij de TU Delft.

Black Hat Sessions Part XIII vindt plaats op donderdag 18 juni bij Hotel en Congrescentrum De Reehorst te Ede. Het programma start om 09:25 uur en duurt tot 16:50 uur. Aansluitend wordt er nog een borrel en informatiemarkt georganiseerd.

De Security.NL actie loopt tot en met maandag 11 mei 2015. Prijswinnaars worden per e-mail ingelicht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.