/dev/null - Overig

TISA - Amrikaanse dictatuur

28-05-2015, 10:53 door Wadjinn, 30 reacties
Na TTIP (de invasie van Amerika in Europa) volgt TISA (de dictatuur van Amerika in Europa) met geheime internationale afspraken over diensten en internet. Bijvoorbeeld op verbod lokale dataopslag of verplichting commerciële software te gebruiken. Gelukkig lekt ook hier iemand af en toe de documenten.

https://www.eff.org/deeplinks/2015/05/tisa-yet-another-leaked-treaty-youve-never-heard-makes-secret-rules-internet
Reacties (30)
28-05-2015, 12:32 door kangoo909 - Bijgewerkt: 28-05-2015, 18:09
Alhoewel ik het met je eens ben dat het gehele proces rondom TISA verwerpelijk is, even een correctie op je post: Er is geen sprake van verbod op lokale opslag of verplichting om commerciele software te gebruiken; er is sprake in dit verdrag van een verbod op lokale wetgeving die verplicht om lokaal data op te slaan of specifieke (e.g. open source) software te gebruiken.
28-05-2015, 16:11 door ph-cofi
Door kangoo909: Er is sprake van een verbod op lokale wetgeving die verplicht om lokaal data op te slaan...
En dat is strijdig met alle privacywetgeving in alle landen die het betreft, toch?
28-05-2015, 18:06 door kangoo909 - Bijgewerkt: 28-05-2015, 18:08
Zodra alle eurpese landen akkoord gaan met dit akkoord, zal het lokale wetgeving buitenspel zetten en zullen lokale privacy regels niet meer van toepassing zijn.

Daarom is het de gehele procesgang rondom TISA ronduit slecht; er wordt op hoog europees niveau beslissingen genomen (mede door verschillende belanghebbende lobbyisten bewerkstelligt natuurlijk) die voorbij gaan aan belangen van partijen die niet aan tafel mogen zitten en erbuiten gehouden worden door geheimhouding en achter-kamertjes politiek.

Uiteindelijk gaat dit alleen maar om business and money.
29-05-2015, 10:32 door Anoniem
Het wordt hoog tijd voor een nieuwe wet dit soort niet democratisch getoetste verdragen, bijvoorbaat ongeldig verklaard,...
29-05-2015, 21:53 door Anoniem
Google en vooral Facebook trokken zich toch al niet veel aan van de Europese wetgeving. Met TISA hoeven ze dat waarschijnlijk helemaal niet meer.

En wat die Amerikaanse dictatuur betreft, kijk naar het doel van de NSA:

“The ultimate goal of the NSA is total population control.”
—William Binney, NSA whistleblower.

De NSA wordt in Amerika al "A fourth branch of government" genoemd.

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/may/26/the-nsa-s-technotyranny-one-nation-under-surveillance/

Ook als je het niet wilt lezen, kijk even naar de foto bij het artikel.
30-05-2015, 10:45 door Anoniem
TTIP-TISA gaat er ook voor zorgen dat Europa, Amerikaanse GMO gewassen en Amerikaans hormoonvlees niet meer kan weigeren. Uit angst dat mensen dat Amerikaanse vlees dan niet willen kopen, wil Amerika er van af dat het land van herkomst op het vlees wordt vermeld.

Gezien haar banden met en gelobby voor Monsanto, plus openlijk support voor GMO's wordt Hillary Clinton de “Bride of Frankenfood” genoemd.

http://www.infowars.com/bride-of-frankenfood-hillary-clintons-gmo-ties-spark-backlash-in-iowa-2/

Er staat ons nog wat te wachten.
01-06-2015, 20:09 door Anoniem
Probleem is dat we als Europa maar alles dienen te accepteren wat vroeger als individueel land wel anders was.

Neem Nederland in de gouden eeuw. Het rijkste en meest succesvolle land ter wereld, zo niet het machtigste. We denken alleen aan de duistere kanten, zoals de mensenhandel die onderdeel was van de handelsgeest ofwel motor van ons land.
Maar we vergeten de welvaart van onze burgers toen, dat we in het modernste land ter wereld leefden, het Nederlandse rijk zo goed als een wereldwijd begrip was. Dat we er onze hand niet voor omdraaiden om tegelijkertijd met wereldmachten Frankrijk en Engeland oorlog te voeren. Dat we de Engelsen zelf 4x op de korrel nemen, een keer zelf omdat een van hun schepen slechts een waarschuwingsschot loste in hun eigen territoriale wateren. Dat we 80 jaar oorlog voeren met Spanje en dit gewoon vol blijven houden.

Dat kon omdat we opkwamen voor onze belangen, onze handelsroutes niet lieten afpakken. Nederland was een gevaarlijke terrier met vlijmscherpe tanden dat zijn bot niet liet afpakken. En die tanden kon het kopen dankzij de rijkdom die de Nederlanders zich niet lieten afpakken. Hier mee kon Nederland een vloot bouwen die de vloer aanveegde met de vijand. Door het innovatief en adequaat optreden van Nederlandse zeehelden kon er zonder moeite van een overmacht worden gewonnen.

Tegenwoordig laten we ons alles afpakken om er nog bij te mogen horen. We zijn een tandeloos schoothondjes dat Brussel netjes zijn hele zak spaargeld overhandigd en onze bejaarden een 24 uurs luier aanmeet.

Logisch dat we slachtoffer worden van een land dat wel opkomt voor zijn eigen belangen. Logisch dat we hen moeten smeken om hun inlichtingen capaciteit; het budget om dit zelf te kunnen dragen we met zakken de deur uit.

Neem Engeland, na de gouden eeuw hebben ze ons ingehaald betreft welvaart en invloed maar ook het Engelse volk moet heden naar de pijpen dansen van corrupte politici en een constante vloedgolf aan immigranten.

Zo gaat het overal in Europa wel ergens mis mee, alleen omdat er totaal geen knopen meer doorgehakt kunnen worden. Men kan alleen nog maanden vergaderen en lobbyen en er nog niet uitkomen. Ondertussen geven wij al ons kapitaal weg aan een land dat zijn boekhouding nooit op orde gaat krijgen. Een probleem dat een rechtstreeks gevolg is van het Europa zijn.

Rechte komkommers en spatlappen voor oude auto's, daar vergaderen we in Europa over.

Het ontstaan van deze verdragen is niet de schuld van Amerika, maar van Europa.

Het is jammer dat Amerikanen zo respectloos omgaan met een bevriende natie waar zij mogelijk hun bestaan aan te danken hebben. De onafhankelijkheidsoorlog tegen de Britten hebben ze kunnen uitvechten met behulp van door Nederland gesmokkelde wapens.

En ja we kijken met argusogen aan wat Rusland met de Oekraïne doet, maar wat doen deze verdragen eigenlijk met Europa?

De wereld is een oneerlijke plek. Echter dat we ons als land alles laten afpakken, is niemand anders te verwijten dan ons zelf.
01-06-2015, 21:58 door Anoniem
We hebben genoeg vlees en gewassen in Europa.
Er zit totaal geen logica in om bijvoorbeeld vlees helemaal uit Amerika hiernaartoe te halen.
Wat Amerika wil interesseert ons niks, gewoon niet importeren die gemodificeerde troep!
01-06-2015, 22:08 door Anoniem
@ Anoniem 20:09

Ten eerste iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage.

is niemand anders te verwijten dan ons zelf

Vandaag, 1 juni 2015, is het precies 10 jaar geleden dat de stem van het volk werd gesmoord.

"Precies tien jaar geleden sprak de Nederlandse bevolking zich massaal uit tegen de Europese Grondwet. Dat was iets wat de bestuurselite niet aan zag komen.

We weten wat het gevolg was: We kregen het Verdrag van Lissabon en dat was ongeveer hetzelfde, maar een referendum vond de Nederlandse politiek maar eventjes niet nodig. Daar hadden ze namelijk slechte ervaringen mee."

Lees het volledige artikel:

Zwarte dag. Precies 10 jaar geleden werd de stem van het volk gesmoord.

http://joostniemoller.nl/2015/06/zwarte-dag-precies-10-jaar-geleden-werd-de-stem-van-het-volk-gesmoord/#more-5580
02-06-2015, 03:03 door Anoniem
Door Anoniem: We hebben genoeg vlees en gewassen in Europa.
Er zit totaal geen logica in om bijvoorbeeld vlees helemaal uit Amerika hiernaartoe te halen.
Wat Amerika wil interesseert ons niks, gewoon niet importeren die gemodificeerde troep!

Ik ben het enerzijds eens met uw uitspraak: "gewoon niet importeren die gemodificeerde troep!",
anderzijds begrijpt u niet helemaal hoe (wereld-) handel werkt.

Door het gebruik van groeihormonen, groeien dieren in Amerika sneller en kosten daardoor minder aan bijvoorbeeld voer voor zij volwassen zijn.
Ook andere kosten zijn minder. Daardoor is het hormonenvlees goedkoper te produceren dan het "dure" vlees in Europa.
Door de zeer concurrerende prijs is het hormonenvlees dus uitermate interessant om handel mee te drijven en te importeren in Europa.

Ook genetisch gemodificeerde gewassen, zoals soja en mais zijn goedkoper te produceren omdat de opbrengst hoger is.
Nu al worden gemodificeerde soja en gemodificeerde mais gebruikt als veevoer in Europa.

Amerika is zich, ondanks een negatieve uitspraak van de World Trade Commission (WTO) al aan het voorbereiden voor deze export.

"The House Agriculture Committee voted 38-6 to repeal a “country-of-origin” labeling law for beef, pork and poultry Wednesday — just two days after the World Trade Organization ruled against parts of the law.The labels tell consumers what countries the meat is from: for example, “born in Canada, raised and slaughtered in the United States” or “born, raised and slaughtered in the United States.”"

Congress Moves to Eliminate Labels Showing Consumers Where Meat Comes from

http://www.infowars.com/congress-moves-to-eliminate-labels-showing-consumers-where-meat-comes-from-following-wto-ruling/
02-06-2015, 09:21 door Anoniem
Door Anoniem: Probleem is dat we als Europa maar alles dienen te accepteren wat vroeger als individueel land wel anders was.

Neem Nederland in de gouden eeuw. Het rijkste en meest succesvolle land ter wereld, zo niet het machtigste. We denken alleen aan de duistere kanten, zoals de mensenhandel die onderdeel was van de handelsgeest ofwel motor van ons land.
Maar we vergeten de welvaart van onze burgers toen, dat we in het modernste land ter wereld leefden, het Nederlandse rijk zo goed als een wereldwijd begrip was. Dat we er onze hand niet voor omdraaiden om tegelijkertijd met wereldmachten Frankrijk en Engeland oorlog te voeren. Dat we de Engelsen zelf 4x op de korrel nemen, een keer zelf omdat een van hun schepen slechts een waarschuwingsschot loste in hun eigen territoriale wateren. Dat we 80 jaar oorlog voeren met Spanje en dit gewoon vol blijven houden.

Dat kon omdat we opkwamen voor onze belangen, onze handelsroutes niet lieten afpakken. Nederland was een gevaarlijke terrier met vlijmscherpe tanden dat zijn bot niet liet afpakken. En die tanden kon het kopen dankzij de rijkdom die de Nederlanders zich niet lieten afpakken. Hier mee kon Nederland een vloot bouwen die de vloer aanveegde met de vijand. Door het innovatief en adequaat optreden van Nederlandse zeehelden kon er zonder moeite van een overmacht worden gewonnen.

Tegenwoordig laten we ons alles afpakken om er nog bij te mogen horen. We zijn een tandeloos schoothondjes dat Brussel netjes zijn hele zak spaargeld overhandigd en onze bejaarden een 24 uurs luier aanmeet.

Logisch dat we slachtoffer worden van een land dat wel opkomt voor zijn eigen belangen. Logisch dat we hen moeten smeken om hun inlichtingen capaciteit; het budget om dit zelf te kunnen dragen we met zakken de deur uit.

Neem Engeland, na de gouden eeuw hebben ze ons ingehaald betreft welvaart en invloed maar ook het Engelse volk moet heden naar de pijpen dansen van corrupte politici en een constante vloedgolf aan immigranten.

Zo gaat het overal in Europa wel ergens mis mee, alleen omdat er totaal geen knopen meer doorgehakt kunnen worden. Men kan alleen nog maanden vergaderen en lobbyen en er nog niet uitkomen. Ondertussen geven wij al ons kapitaal weg aan een land dat zijn boekhouding nooit op orde gaat krijgen. Een probleem dat een rechtstreeks gevolg is van het Europa zijn.

Rechte komkommers en spatlappen voor oude auto's, daar vergaderen we in Europa over.

Het ontstaan van deze verdragen is niet de schuld van Amerika, maar van Europa.

Het is jammer dat Amerikanen zo respectloos omgaan met een bevriende natie waar zij mogelijk hun bestaan aan te danken hebben. De onafhankelijkheidsoorlog tegen de Britten hebben ze kunnen uitvechten met behulp van door Nederland gesmokkelde wapens.

En ja we kijken met argusogen aan wat Rusland met de Oekraïne doet, maar wat doen deze verdragen eigenlijk met Europa?

De wereld is een oneerlijke plek. Echter dat we ons als land alles laten afpakken, is niemand anders te verwijten dan ons zelf.

En nu zitten we opgescheept met een lading corrupte politici en een fop koningshuis, die zich over onze ruggen zichzelf aan het verrijken zijn en ONS Nederland in de verkoop hebben gezet.
Want ons land staat gewoon in de etalage, zogenaamd gaat de economie goed maar dat is een grove leugen alleen om het volk onder controle te houden. Echt goed gaat het namelijk helemaal niet, de werkeloosheid stijgt nog steeds, gemeenten zijn krampachtig bezig om geld vrij te maken om gedwongen huisuitzettingen te voorkomen en om een steeds groter worden groep met burgers te kunnen helpen met schulden. Klinkt dat als een goed lopende economie? Misschien voor VS begrippen wel maar daar leven wij niet, wij leven in Nederland, een land dat trots zou moeten zijn op diens verleden en waar voor elkaar zorgden, maar waar de burgers zich tegenwoordig laten leiden door leugens van corrupte politici en ambtenaren i.p.v. voor hun rechten en eigen land op te komen en liever staan juichen voor een koningshuis dat niets maar dan ook niets met van Oranje van doen heeft i.p.v. dat het zich ontfermt over de zwakkere in de samenleving. Nederland is reddeloos verloren en het zal de geschiedenis boeken ingaan als een kleine onbelangrijke provincie van Europa of wellicht Groot Duitsland tegen die tijd.
02-06-2015, 09:34 door Mysterio
Tja, Nederland, Europa, de VS en de rest van de wereld. Laat het vooral duidelijk zijn dat Europa in zijn huidige vorm niet werkt en nooit heeft gewerkt. De gemiddelde inwoner van een willekeurig (rijk) Europees land zat en zit er niet op te wachten, maar de politiek heeft lang geleden een weg ingeslagen en gaat daarop voort ongeacht de mening van het volk.

Geef het volk brood en spelen. Het lukt de politiek al jaren zeer goed om de aandacht af te leiden van zaken die echt belangrijk zijn, want zodra je dan het volk moet raadplegen kun je niet meer je eigen plan trekken. Het lastige is alleen dat het niet duidelijk is wie die politiek is. Het is niet de premier of de politieke partij die achter de persoon staat. Of misschien toch wel. Ik weet het gewoon niet.

Wel weet ik dat het erg moeilijk wordt om een andere koers te varen. Er zijn weinig oppositiepartijen die geen vuile handen hebben en ook nog eens de ambitie hebben om een coalitie te vormen (mocht het ooit zover komen) laat staan op Europees niveau iets voor elkaar te krijgen. Neem bijvoorbeeld D66. Ten tijde van premier Kok deden ze mee en hebben dus actief deelgenomen aan besluitvorming richting Europa en dus hebben ze vuile handen en zijn ze gebonden aan hun eigen afspraken.

Neem de SP: grote mond en behoorlijk kritisch tegen de EU en dit soort wetgeving. Maar zal het ooit een serieuze coalitiepartner kunnen zijn? Stel nu dat de meerderheid van het volk de komende ronde massaal voor de SP kiest en ze de grootste worden, dan nog krijgen ze op Europees niveau bar weinig voor elkaar omdat 'we' gegijzeld zijn door eigen keuzes en toezeggingen.

Nu de EU vs de VS. De EU kan nog geen echte vuist maken want de EU is log, verdeelt en in de war. Er is geen eenduidig economisch beleid, er is geen duidelijke koers en er is vooral veel afhankelijkheid. We werken graag samen met de VS omdat het veel geld en werk oplevert maar we zijn wel zogenaamd kritisch.

Maar kijk eens om je heen? We zijn boos op de Russen omdat ze onze burgers kapotschieten (en doen nog steeds bar weinig) maar hoeveel Russische producten/diensten zie en gebruik je? En dan nu de VS: minstens de helft van de schermen die hier staan zijn van HP... zelfs het toetsenbord heeft de VS internationaal indeling... We zijn compleet afhankelijk van ze.
02-06-2015, 10:41 door Anoniem
We zijn boos op de Russen omdat ze onze burgers kapotschieten (en doen nog steeds bar weinig
Dat is wat wij van zeer 'betrouwbare' staatsleugen bronnen als de NOS en CNN moeten geloven hé? Er is tot op heden nog steeds geen splinter aan bewijs geleverd dat de direct betrokkenheid van de Russen bevestigd. De rol van de EU en de Oekraïnse overheid wordt wel steeds duidelijker want let maar eens op de NAVO bewegingen in de buurt en die daar al langer gaande zijn.
Die Russen zijn geen lieverdjes en die vreten genoeg uit, net als de VS in Irak en Afganistan, maar zodra de NOS binnen 10 minuten na het neerhalen van de MH17 al de Russen als schuldige kan aanwijzen dan weet je gewoon dat er een false flag operatie aan de gang is. Ten tijde van 9/11 was Irak ook al binnen een half uur de dader en was er al een complete marine vloot onderweg terwijl de daders Soedisch waren. Want voordat een marine vloot kan uitvaren ben je toch wel een maandje of wat verder, of je moet al keuzes gemaakt hebben omdat je al weet wat er gaat komen.
03-06-2015, 18:43 door Anoniem
TTIP-verdrag blijkt direct al crimineel te zijn (door Irma Schiffers op jun.03, 2015)

Europeanen worden verkocht aan de Duivel.

‘Monsanto’s Round-Up vergiftigt ons drinkwater.

The Guardian kopt: ‘EU laat plannen voor veiliger pesticiden varen wegens TTIP’.

http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/06/ttip-verdrag-blijkt-direct-al-crimineel-te-zijn/
03-06-2015, 22:59 door Anoniem
Dat politici als een zak zout erbij hangen als het om onze belangen gaan, wil niet zeggen dat burgers moeten stoppen zich in te zetten voor vooruitgang.

De aanhouder wint; als we met zijn allen geen vlees meer consumeren dan kan er in Europa geen hormoonvlees verkocht worden.

Bovendien; de huidige vleesmarkt in Europa is al op een dieptepunt zonder Amerikaans hormoonvlees; Nederlandse koeien worden naar het buitenland ge-exporteert terwijl wij Roemeense koeien en varkens in onze schappen hebben liggen. Vaak besmet met parasieten. Vlees waar het kankerverwekkende nitriet aan wordt toegevoegd om het een mooie kleur te geven.

Eigenlijk zou je ook zonder TTIP al geen vlees meer moeten eten.

En als we alternatieven accepteren voor aardgas, is er ook geen markt voor schaliegas dat ons grondwater vergiftigd.

De gedachte dat politiek onze problemen moet en zal oplossen is fundamenteel fout. Net als de geachte dat stemmen het verschil maakt. Politici zijn onderdeel van een log systeem dat zichzelf in stand houdt. Geen mens kan dit systeem nog veranderen. Mensen kunnen wel anticiperen op dit systeem en het telkens een zet voor blijven, als in een schaakspel. Feit is wel dat het systeem steeds meer terrein zal winnen op de vrijheid van mensen. Maar een mensheid zonder een systeem is bij de huidige omvang van de wereldbevolking evenmin onhoudbaar. De planeet brast bijna letterlijk uit zijn voegen en de bevolking blijft maar doorgroeien.

Een probleem is dat we wel vanalles willen maar hier geen moeite voor willen doen. We zeiken wel over wat Facebook allemaal doet, toch blijven we het gebruiken. Omdat het lekker gemakkelijk is. Hoe kun je Facebook nu verwijten dat de gebruiker het product is bij een gratis dienst...?? In andere landen trekken mensen de straat op bereid om te sterven voor verandering, en hier geven we niet eens de barbecue of social media op om iets te veranderen.

Als het systeem waarbij geld de spil is, je niet bevalt, heb je als burger het recht om weer net als vroeger producten en diensten te gaan ruilen. Als iedereen dat doet zet je de bankiers met hun dikke bonussen buitenspel en wordt de maatschappij minder afhankelijk van geld, waardoor de kloof tussen rijk en arm ook minder snel zal groeien.

We zijn goed om overal over te zeiken en met de vinger te wijzen. Zo hebben de Russen ineens onze landgenoten uit de lucht geknald en moeten we ze maar direct straffen. We vergeten maar even dat de luchtvaartmaatschappij een negatief advies negeerde om brandstof en dus geld te besparen en direct over een oorlogsgebied te vliegen waar rebellen rondhangen die schieten op alles dat beweegt. Daarom komen we als klein prutslandje met sancties waar we zelf veel meer pijn van hebben dan het veel grotere Rusland. Echter als voor de luchtvaartmaatschappij in kwestie de levens van onze landgenoten meer waard waren dat de winst, dan waren ze net als andere maatschappijen om het conflictgebied heen gevolgen en waren onze landgenoten veilig geland op hun bestemming.

Russen zijn geen lieverdjes, maar ze hebben wel een leider die zich vastberaden inzet voor het belang van zijn eigen land, waardoor de Russen hun leider ondanks sancties die de bevolking behoorlijk raakt, blijven steunen. Iets dat je bij het altijd verdeelde Europa niet zal zien gebeuren. Daarom krijgt Europa ook nooit iets gedaan. Maar volgens de politiek is Europa de oplossing, dus wie zijn wij als bevolking dan om dit in twijfel te trekken.... Wij als Europeanen kunnen er alleen maar als individue het beste van proberen te maken. Van Europa hoeven Europeanen niets te verwachten en daarom hoeft Europa ook niets van de Europeanen te verwachten.
06-06-2015, 14:25 door Anoniem
TTIP gaat bedrijven vrijwel onbeperkte macht geven.

De Britse vakbond GMB waarschuwt dat de Europese Unie na het sluiten van het TTIP vrijhandelsverdrag met de VS overspoeld zal worden met tot nu toe verboden zwaar giftige chemicaliën die erom bekend staan kanker, geboorteafwijkingen en ontwikkelingsstoornissen te veroorzaken.

EU moet zwaar giftige chemicaliën toelaten door vrijhandelsakkoord met VS
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/06/EU-moet-zwaar-giftige-chemicalin-toelaten-door-vrijhandelsakkoord-met-VS
08-06-2015, 14:53 door Anoniem
Na TTIP (de invasie van Amerika in Europa) volgt TISA (de dictatuur van Amerika in Europa) met geheime internationale afspraken over diensten en internet.

Hoezo een dictatuur. Het zijn onze eigen politici die al dan niet akkoord gaan met dergelijke verdragen. Heb je daar (net als ik) bezwaar tegen, richt je dan tegen de verantwoordelijken in de politiek hier zou ik zeggen. Of hebben we hier in Europa geen enkele eigen verantwoordelijkheid ?
08-06-2015, 15:02 door Anoniem
De gedachte dat politiek onze problemen moet en zal oplossen is fundamenteel fout. Net als de geachte dat stemmen het verschil maakt. Politici zijn onderdeel van een log systeem dat zichzelf in stand houdt.

Alsof wij als kiezers datzelfde systeem niet in stand houden, en alsof wij er dus niet voor verantwoordelijk zijn indien de bekende partijen zoals CDA, PvdA of VVD weer aan de macht komen. We kunnen er ook voor kiezen *niet* op deze partijen te stemmen, en dan zijn ze zo verdwenen uit de politiek.

Grappig hoe mensen pretenderen dat de kiezer geen enkele verantwoordelijkheid draagt voor de vraag door wie wij woorden geregeerd.
08-06-2015, 15:04 door Anoniem
Russen zijn geen lieverdjes, maar ze hebben wel een leider die zich vastberaden inzet voor het belang van zijn eigen land, waardoor de Russen hun leider ondanks sancties die de bevolking behoorlijk raakt, blijven steunen.

Raar he, dat dat zo lijkt, in een land waarin je als dissident zonder probleem wordt vastgezet, of waar je als dissident een kogel door je kop krijgt.
08-06-2015, 15:06 door Anoniem
Dat is wat wij van zeer 'betrouwbare' staatsleugen bronnen als de NOS en CNN moeten geloven hé? Er is tot op heden nog steeds geen splinter aan bewijs geleverd dat de direct betrokkenheid van de Russen bevestigd. De rol van de EU en de Oekraïnse overheid wordt wel steeds duidelijker want let maar eens op de NAVO bewegingen in de buurt en die daar al langer gaande zijn.

Je zit hier op www.security.nl, en niet op www.niburu.nl - misschien dat je daar naar toe kan gaan met je conspiracy geneuzel.
08-06-2015, 15:08 door Anoniem
Google en vooral Facebook trokken zich toch al niet veel aan van de Europese wetgeving. Met TISA hoeven ze dat waarschijnlijk helemaal niet meer.

Leg uit, wat heeft TISA van doen met de vraag of bedrijven zich wel/niet aan de wet hoeven te houden ?
08-06-2015, 19:00 door Anoniem
Door Anoniem:
Google en vooral Facebook trokken zich toch al niet veel aan van de Europese wetgeving. Met TISA hoeven ze dat waarschijnlijk helemaal niet meer.

Leg uit, wat heeft TISA van doen met de vraag of bedrijven zich wel/niet aan de wet hoeven te houden ?

Correctie, het is inderdaad niet TISA, maar TTIP die bedrijven vrijwel onbeperkte macht gaat geven.
Dus zowel Europese als ook lokale wetgeving wordt hiermee door Amerika buiten spel gezet.

http://stopdebankiers.eu/ruim-500-000-banen-weg-door-dit-ttip-stop-ttip-en-tisa/

"Obama trekt grote broek aan en gaat op de EU zitten":

http://joostniemoller.nl/2015/06/obama-trekt-grote-broek-aan-en-gaat-op-de-eu-zitten/
08-06-2015, 20:54 door Anoniem
Door Anoniem:
Dat is wat wij van zeer 'betrouwbare' staatsleugen bronnen als de NOS en CNN moeten geloven hé? Er is tot op heden nog steeds geen splinter aan bewijs geleverd dat de direct betrokkenheid van de Russen bevestigd. De rol van de EU en de Oekraïnse overheid wordt wel steeds duidelijker want let maar eens op de NAVO bewegingen in de buurt en die daar al langer gaande zijn.

Je zit hier op www.security.nl, en niet op www.niburu.nl - misschien dat je daar naar toe kan gaan met je conspiracy geneuzel.

Ik ben niet de Anoniem van 15:06, maar u moet misschien het nieuws eens wat beter volgen.

"NOS faalt en liegt met anti-Rusland propaganda":

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html

Ik kan u een -tig aantal linkjes over de leugens van CNN geven. Zoek zelf eens op: "cnn lies".

Verder staat hetzelfde wat Anoniem 15:06 zegt op diverse onafhankelijk Amerikaanse sites, in Amerika, geschreven door
onafhankelijke Amerikaanse journalisten. Amerikaanser kan het niet.

Wilt u een aantal linkjes? Of kunt zelf met een zoekmachine omgaan?

Begin eens met voormalig Amerikaans presidentskandidaat Ron Paul (Een Amerikaan dus):

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2014/september/01/top-ten-ways-you-can-tell-if-russia-has-invaded-ukraine.aspx
08-07-2015, 16:15 door Anoniem
Amerikaanse bedrijven krijgen het recht om regeringen voor een speciaal tribunaal te dagen als zij hun winsten door nieuwe wetgeving in gevaar zien komen.

Teleurstellende houding van D66 en uiteraard de VVD, t.a.v. TTIP.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/fuck_democratie_schulz_dramt_t.html

Rol van D66 wordt steeds bedenkelijker t.a.v. TTIP:

VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (2)

http://www.burgercomite-eu.nl/vvd-d66-en-guy-verhofstadt-werken-samen-met-moldavische-maffiabankier-2/
10-07-2015, 00:38 door ben987
"Je zit hier op www.security.nl, en niet op www.niburu.nl - misschien dat je daar naar toe kan gaan met je conspiracy geneuzel"

wat een geweldig argument ! applaus hoor, applaus....
10-07-2015, 00:49 door ben987 - Bijgewerkt: 10-07-2015, 00:50
Door Anoniem: Amerikaanse bedrijven krijgen het recht om regeringen voor een speciaal tribunaal te dagen als zij hun winsten door nieuwe wetgeving in gevaar zien komen.

Teleurstellende houding van D66 en uiteraard de VVD, t.a.v. TTIP.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/fuck_democratie_schulz_dramt_t.html

Rol van D66 wordt steeds bedenkelijker t.a.v. TTIP:

VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (2)

http://www.burgercomite-eu.nl/vvd-d66-en-guy-verhofstadt-werken-samen-met-moldavische-maffiabankier-2/
u vindt de d66 nu pas bedenkelijk ? wel heeeel erg laat hoor, als kereltje pegtold zijn moeder aan brussel kon verkopen, dan deed ie dat ook.....

/maar hoor iedereen wel klagen, maar bij verkiezingen kleurt 70/80% weer het vakje rood van de pro eu partijen.
er is maar 1 partij die zich echt hard maakt voor een soeverijn nederland en dus uit de eu, dat is de pvv.

maar ja, DAT is natuurlijk voor het pc denkend gros een brug te ver, dus nou allemaal niet gaan janken als we straks verworden zijn tot een derde wereld dictatuur waar de zorg en elke fatsoenlijke sociale zekerheid tot op het bot is afgekloven.

waar we vreemden in eigen land zullen zijn, met parallel samenlevingen, zie den haag, dat is ons voorland.

maar vooral pc blijven stemmen hoor, ga je tenminste waardig ten onder, niet dan ?
10-07-2015, 11:04 door Anoniem
Door Anoniem:
Alsof wij als kiezers datzelfde systeem niet in stand houden, en alsof wij er dus niet voor verantwoordelijk zijn indien de bekende partijen zoals CDA, PvdA of VVD weer aan de macht komen. We kunnen er ook voor kiezen *niet* op deze partijen te stemmen, en dan zijn ze zo verdwenen uit de politiek.

Niet alleen is dat niet zo (we hebben hier geen 2-partijen stelsel), maar ook vind ik dat zo'n dooddoener als argument.
Je kunt als kiezer in Nederland niet stemmen op een beleid maar alleen op een partij.
Een partij kan alleen beslissen wat er gebeurt als ze een meerderheid heeft in zowel 2e als 1e kamer.

Een partij heeft een verkiezingsprogramma, een soort reclamefolder, dat is een beschrijving van een totaal aan standpunten
over allerlei verschillende dingen. En als de verkiezingen gaan die folders meteen bij het oud papier en wordt er geregeerd
met heel andere standpunten, onder het mom van coalitie akkoord.
Een partij met "bij politici ongewenste standpunten" (zoals tegen de EU zijn) kan alleen regeren als zij een absolute
meerderheid weet te halen. Andere partijen zullen deze partij niet toelaten in een coalitie, of alleen onder de voorwaarden
dat zij dit stantpunt laten varen.

Je kunt dus helemaal niet met een stem op een bepaalde partij bepalen hoe er over een totaal aan issues beslist wordt.
Dat zou wel kunnen met een referendum, daarom worden die ook niet (of maar zo zelden) gehouden. Dan zou er immers
een duidelijk oordeel over de politieke beslissingen voorliggen, en als er iets is wat de politiek niet wil dan is het wel dat.
10-07-2015, 16:48 door Anoniem
Na TTIP (de invasie van Amerika in Europa) volgt TISA (de dictatuur van Amerika in Europa) met geheime internationale afspraken over diensten en internet.

Indien je samen afspraken maakt, dan ben je samen verantwoordelijk. Onze politici in Europa moeten immers ook instemmen. Wat dat betreft zijn uitspraken als bovenstaande erg simplistisch van aard. Ik zie dit verdrag ook niet zitten, maar of het er komt hangt af van onze politici.......
11-07-2015, 09:13 door Anoniem
Door Anoniem:
Na TTIP (de invasie van Amerika in Europa) volgt TISA (de dictatuur van Amerika in Europa) met geheime internationale afspraken over diensten en internet.

Indien je samen afspraken maakt, dan ben je samen verantwoordelijk. Onze politici in Europa moeten immers ook instemmen. Wat dat betreft zijn uitspraken als bovenstaande erg simplistisch van aard. Ik zie dit verdrag ook niet zitten, maar of het er komt hangt af van onze politici.......

Ja maar die zien het WEL zitten! Die hebben heel andere belangen, zoals een baantje als commisaris bij een multinational
na hun politieke loopbaan. Als je op politici moet vertrouwen dan krijg je het soort zaken als de EU en als TTIP.
Geen burger die er voor is maar toch zijn zowat alle politici er voor. Rara hoe kan dat?
11-07-2015, 14:25 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.