image

Limburg investeert in veiligheidsnet

donderdag 18 april 2002, 19:58 door Redactie, 2 reacties

De provincie Limburg gaat een eigen ICT-net aanleggen dat ook in tijden van crisis vlekkeloze communicatie mogelijk moet maken. Voor de diverse plannen is een extra bedrag van 450.000 euro uitgetrokken. Het geld is een aanvulling op de begroting van de provincie die eind vorig jaar werd opgesteld. (Automatiseringgids)

Reacties (2)
23-04-2002, 11:07 door jroefs
Originally posted by Redactie
De provincie Limburg gaat een eigen ICT-net aanleggen dat ook in tijden van crisis vlekkeloze communicatie mogelijk moet maken.
<snip>
Nou kan het zijn dat ik tijdens mijn lessen op school niet goed heb opgelet, maar is het niet zo dat dat nou net het hele idee is achter IP?
Dan heb ik zo de oplossing voor ze: ze leggen een dikke lijn richting Amsterdam (die ligt er al), eentje richting Duitsland en eentje richting België. Dan heb je toch een behoorlijk goede oplossing, dacht ik zo. Of is dat niet wat ze willen?
23-04-2002, 13:43 door Anoniem
Originally posted by jroefs
Nou kan het zijn dat ik tijdens mijn lessen op school niet goed heb opgelet, maar is het niet zo dat dat nou net het hele idee is achter IP?
...
Of is dat niet wat ze willen?

Wees gerust, je hebt goed opgelet tijdens je lessen: de hele opzet van TCP/IP protocol is opgezet met dat idee dat knooppunten en systemen weg kunnen vallen waarbij het overblijvende netwerk gewoon blijft functioneren.

Tegen welk type crisis willen ze zich eigenlijk beveiligen?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.