image

Volledige bescherming tegen hackers voor slechts 40 dollar

dinsdag 27 augustus 2002, 13:41 door Redactie, 2 reacties

Een van de voordelen van een breedbandverbinding is de "always-on" optie. Zodra je computer aan staat, ben je online. Maar altijd online betekent ook dat je computer altijd blootgesteld staat aan de virtuele gevaren van het Internet. Het bedrijf PathLock komt met de oplossing in de vorm van de e100 NEtimer. Dit bijzondere apparaat verbreekt de verbinding met de modem, zodat spyware, hackers en andere kwaadwillenden niet meer je PC kunnen bereiken. Voor slechts 40 dollar is de gebruiker volledig beschermd. Het kleine zwarte kastje is verder makkelijk te installeren en heeft zelfs een timer-optie, zo laat The Register ons weten. Meer informatie over de e100 NEtimer vind je op de pagina van PathLock.

Reacties (2)
27-08-2002, 14:39 door Anoniem
Jammer dat de licht sarcastische humor van The Register verloren is gegaan bij de vertaling.

Vooral de eind conclusie vond ik erg goed:

"But now there's an unbeatable device to ensure that they'll be safe when we're not stuffing them up ourselves. It's only forty dollars, and according to expert testimony it works every bit as well as switching off your modem. What's not to like? "
28-08-2002, 10:10 door tjboschloo
Bij de praxis hebben ze heel mooie stekkerblokken liggen met een digitale tijdklok erin. Lijkt mij net zo duur en zeer veel veiliger dan PathLock!!

(Waarschuwing, ze hebben ook troep, zoals de 'SurgeMaster' van <http://www.belkin.com>. Echt de moeite om te bekijken! In de doos zit een juridisch document waarin staat dat je garantie bijvoorbeeld vervalt als je er een UPS op aansluit of als je stekkerdozen in serie schakeld met hun 'bliksembeveiligde' SurgeMaster voor tot 600 DPI scanners en andere onzin!).
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.