image

Al-Qaida hackt websites van studenten

woensdag 9 april 2003, 16:06 door Redactie, 3 reacties

De websites van de terroristische organisatie al-Qaida lijken maar niet te verdwijnen. Is de ene pagina gedelete dan zijn er al twee nieuwe voor in de plaats gekomen. Volgens dit bericht hackt al-Qaida onder andere de websites van studenten. Men past de pagina's van de student zelf niet aan, maar voegt alleen extra materiaal toe. Zo kon het dat de Spaanse uitwisselingstudent Conrado Salas Cano bezoek kreeg van de FBI. Volgens de FBI zou het om een patroon gaan, waarbij Islamitische extremisten opzoek gaan naar websites voor hun propaganda. Volgens Josh Devon, analyst van het SITE Institute, maakt Al-Qaida op deze manier meesterlijk gebruik van het Internet.

Reacties (3)
09-04-2003, 17:45 door Steef
Hebben die lui nou echt niks beters te doen?
09-04-2003, 18:22 door Anoniem
Vraag me af in hoeverre dit geen amerikaanse propaganda is gezien het feit dat de amerikanen al miljarden hebben geinvesteerd in het vinden van Osama en nog steeds niemand gevonden hebben.

Waarschijnlijk is dit gewoon een stunt om Al Qaida in diskrediet te brengen. Niet dat ik goedkeur wat die gasten doen(!) maar amerikanen zijn geen haar beter.
10-04-2003, 11:42 door Anoniem
Originally posted by G Bush
Waarschijnlijk is dit gewoon een stunt om Al Qaida in diskrediet te brengen. Niet dat ik goedkeur wat die gasten doen(!) maar amerikanen zijn geen haar beter.

Lol, terroristen in diskrediet brengen, straks gaat Ossama de FBI aanklagen wegens smaad/laster :-)

Ik denk dat hij wel happy is met al die aandacht en zaken die hem worden toegeschreven, immers het brengt anderen die niet door hem zijn opgeleid op het idee om onder hun 'brand' zaken uit te halen tegen hun 'gezamelijke' vijand.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.