image

Namen veroordeelde pedofielen mogelijk online

maandag 20 oktober 2003, 15:40 door Redactie, 9 reacties

Het actiecomité Stop Martijn, een bundeling van vijf organisaties die zich keren tegen pedofilie en tegen de belangenvereniging voor pedofielen Martijn werken aan een website waar veroordeelde pedofielen met naam en toenaam worden vermeld. De organisatie onderzoekt momenteel de juridische haken en ogen. "Hiermee willen we omwonenden informeren over veroordeelde kinderverkrachters in hun eigen wijk", aldus M. Smit, een van de oprichters van het actiecomité maandag. Meer informatie over Stop Martijn is op deze pagina te vinden. (De Telegraaf)

Reacties (9)
20-10-2003, 15:44 door Anoniem
gewoon tegen de muur zetten.
20-10-2003, 16:50 door jvervloet
Originally posted by Unregistered
gewoon tegen de muur zetten.

Ja dat gaat het probleem zeker oplossen. Allee mensen, wees nu eens redelijk. Stel u voor dat er iemand veroordeeld is geweest, en probeert met behulp van professionele begeleiding terug op een goede manier mee te draaien in de samenleving. Zoiets kan toch nooit lukken als die persoon, waar hij/zij ook komt, direct de stempel van `pedofiel' op zijn/haar hoofd krijgt.

En dan spreken we nog niet over mensen die ten onrechte veroordeeld zijn. Want vergissen is menselijk, en zal altijd menselijk blijven.
20-10-2003, 17:22 door Anoniem
Je zou maar Martijn heten. Ben je er net zo slecht aan toe als die pedoos :(
20-10-2003, 18:10 door hzlz
Iemand [URL=http://www.stopmartijn.nl/verwijzingen.htm]dit[/URL] gezien?
20-10-2003, 19:25 door Anoniem
Originally posted by hzlz
Iemand [URL=http://www.stopmartijn.nl/verwijzingen.htm]dit[/URL] gezien?

niet tot nu, bedankt voor de link
21-10-2003, 11:20 door Anoniem
Het zijn gewoon allemaal van die domme rechtse rukkers.

http://www.stopmartijn.nl/comite.htm

Ik zou mijn vertrouwen nooit in de handen van een stel rascisten leggen. Het is goed om te weten dat er mensen op treden tegen mensen die kinderen misbruiken maar volgens mij is dit een van die sneaky manieren om te zorgen dat er meer mensen symphatie zullen kweken voor hun demonstratie die uiteindelijk niet veel meer zal zijn dan een rechtse nazi mars met veel kale hoofden en dom geblaat.
21-10-2003, 16:42 door Sneaky-Admiral
Ach... weer een zinloze poging tegen pedo's
13-12-2010, 16:28 door Anoniem
Wat een onzin allemaal, de meeste mensen vinden het zielig voor de pedofiel die geen toekomst meer heeft omdat hij voor de rest van zijn leven op een namen,adres enz site is te vinden.
Wat dacht je van de kinderen die hier slachtoffer van zijn geworden??? ik denk dat hun een zwaardere last met zich mee dragen voor de rest van hun leven,.. omdat een pedofiel zijn handen niet thuis kon houden en hij dit alleen maar als leuk heeft ervaren en dan moet hij/zij nog beschermd worden ook in naam en adres???
Nee als jij met je klauwen aan mijn kind zou zitten dan zou ik ook willen dat je naam bekend werd, aan de schandpaal jij!!
13-02-2012, 19:38 door Anoniem
als ze aan mijn kinderen komen zijn ze zo goed als overleden hoe en wat ervaart de persoon die niet met ze klauwen van me kinderen af kon en kan blijven
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.