Archief - De topics van lang geleden

Hoeraaaaaa

26-12-2002, 00:14 door Anoniem, 8 reacties
Hoi allemaal.


Hoera 800 views, nu de replays nog!!!!!!!


En ik heb Eudora e mail progie geinstaleerd en nu sinds ruim 2 weken geen virussen meer .
Dus het ligt dus ook aan dat kl.. Outlook progie.


GGGreeeezzzzz:)
Reacties (8)
26-12-2002, 01:09 door Anoniem
Dream on.
26-12-2002, 09:41 door sigtijn
Ik gebruik al jaren foutlook met daarbovenop uiteraard een up to date virusscanner en hier en daar wat standaard "vinkjes" uit :)
En heb nergens last van, natuurlijk af en toe wat virussen, maar vind de binnendruppelende spam irritanter.
26-12-2002, 10:47 door Anoniem
Kun je ook wat duidelijker zijn? WELKE vinkjes staan UIT? Als iemand anders dit leest begrijpt men er geen snars van!

Als je reageert of een brief schrijft, hou dan de volgende regels in acht:

WIE, WAT, WAAR, WANNEER, WAAROM, om maar een paar voorbeelden te noemen. Zo voorkom je dat je onbegrijpelijke e-mails of brieven naar anderen schrijft. Zij moeten ook weten waar het precies over gaat!
26-12-2002, 13:20 door sigtijn
Ik zou om te beginnen eens stoppen met schreeuwen (CAPS), is erg onbeschoft, zeker als je zo tekeer gaat en als naam Unregistered gebruikt.

Welke vinkjes?
Lees mischien eens wat advisories over hoe outlook veilig(er) te gebruiken? Klein voorbeeldje : http://www.breekpunt.nl/artikel.asp?Artikel=427&art=Yes

Ik ontkom mede door mijn werk er niet aan om outlook te gebruiken.....

En vinkjes? geen autoprevieuw... geen attachments laten zien.. enz enz..


Toch nog fijne kerstdagen.
26-12-2002, 13:50 door Anoniem
"Toch nog fijne kerstdagen."

hehehe hij heeft nog humor ook ;)
03-01-2003, 07:41 door Anoniem
Je KRIJGT dus minder virussen met een andere e-mail client?????
Lijkt me sterk.

Ik draai al vanaf versie 97 met Outlook. Ze hebben in de nieuwere versies al heel wat verbeterd. Maar dat je minder virussen krijgt door een ander e-mail progje te gebruiken is mij niet bekend.
03-01-2003, 18:00 door Anoniem
Sinds 14dec 2002 heb ik Eudora geinstaleerd en outlook account verwijderd, sindsdien geen virussen meer , of het is puur toeval, of ligt aan Outlook, of ligt aan windows 95 daar draai ik nog steeds op wel met updates en zooo verders geen problemen!!!!!!
Internet explorer 5.5 sp 2 en heel veel veiligheids patches!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Greeezzzzzzzzzz:p
17-01-2003, 08:59 door Anoniem
Mensen realiseer je nu dit:
Het gebruik van een andere email client heeft in het opzicht dat het Outlook virussen/wormen betreft wel degelijk invloed welke email client je gebruikt.

Een virus scanner is wel degelijk een handig hulpmiddel in het opsporen van virussen. Echter is dit GEEN 100% waterdichte oplossing. Virus makers gebruiken nl. steeds geavanceerde technieken.

Nog een handig hulpmiddel is het installeren van een personal firewall. Echter ook niet waterdicht. Metname als het virus gebruik maakt van outlook of MSIE om zich te distribueren.

Echter voor komt je niet de virussen, binnen Windows en de klikgrage en lichtgelovige mensen die weer eens het zoveelste hoax, of virus gevoelige content doorsturen.

Het enig wat tegen virussen helpt is bewust zijn van de impact van een virus op je computer, netwerk, gegevens. En daar de nodige maatregelen voor treffen.

Zo kan het gebruik van een alternatieve email client dan Outlook, of een alternatief platform dan Windows veel virussen buiten de deur houden en de impact van een virus op die omgeving verwaarlozen ... ik raad it dus niet af ... eeder zou ik het aanbevelen ... alternatieve pakketten bieden vaak handige extra's zoals spam filters ... maar dit is een vals gevoel van veiligheid!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.