image

Advertorial: Maak kennis met de Cyber Security Experience 2018

maandag 19 november 2018, 10:56 door Redactie

Op donderdag 29 november organiseert Heliview Conferences het Cyber Security Experience congres in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Geen standaard congresformat, maar een verfrissend nieuw concept waarbij inhoud, beleving, netwerken én het leren van elkaars ervaringen centraal staan. Met een veelzijdig en actueel programma is de Cyber Security Experience in 2018 weer hét event waar u in één dag volledig op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied Cyber Security. Deelname aan dit veelzijdige evenement is kosteloos voor eindgebruikers.

Ervaringen is waar het om draait

De Cyber Security Experience brengt Security Professionals uit het bedrijfsleven, overheid en de cyber security industrie samen om te leren van elkaars kennis en ervaringen op het gebied van preventie, risk, resilience en compliance.

Van toonaangevende organisaties krijgt u te horen hoe zij omgaan met uitdagingen rondom cyber security en hoe zij hier oplossingen voor hebben gevonden. Daarnaast is er ook veel aandacht voor het onderling uitwisselen van ervaringen en expertise.

Een veelzijdig programma

Tijdens de Cyber Security Experience wordt een veelzijdig programma aangeboden zoals een interactieve cyber range game onder leiding van Erno Doorenspleet (Executive Security Advisor Europe bij IBM Security).

Naast Erno Doorenspleet zullen er nog tal van experts meewerken aan dit evenement. Enkele voorbeelden hiervan zijn Petra Oldengarm (Directeur Cyberveilig Nederland), Pieter Janssen (CEO & Founder van Cybersprint), Peter Sandkuijl (Head of Security Solution, Engineering in EMEA bij Check Point).

Michiel Steltman, directeur van stichting Digitale Infrastructuur Nederland zal op de Cyber Security Experience fungeren als dagvoorzitter. Tweede Kamerlid Kees Verhoeven van de D66 zal de dag afsluiten met een plenaire keynote. Kees houdt zich in de Tweede Kamer onder andere bezig met de portefeuille ICT, privacy en cyber security.

Na de Cyber Security Experience 2018...

  • weet u met welke bedreigingen u rekening moet houden, nu en in de toekomst
  • weet u welke verantwoordelijkheid de overheid en koepelorganisaties nemen op het gebied van Cyber Veiligheid.
  • bent u een schat aan ervaring rijker door de gesprekken met de ruim 200 andere security professionals.
  • weet u uit eerste hand hoe kwetsbaarheden in uw organisaties worden blootgelegd door hackers.
  • weet u met welke bedreigingen u rekening moet houden, nu en in de toekomst én hoe u zich hiertegen kunt wapenen.
  • kunt u het bewustzijn binnen uw organisatie verhogen en weet u hoe anderen dit hebben gedaan.
  • weet u hoe uw organisatie zich verhoudt ten opzichte van andere organisaties.

Beleef het veelzijdigste evenement op het gebied van Cyber Security, IT security en informatiebeveiliging op 29 november 2018 in het NBC congrescentrum in Nieuwegein en 'Be part of the solution'.

Een (kosteloos) toegangsbewijs aanvragen

Ga voor de laatste updates van het programma, een overzicht van de sprekers en een (kosteloos) toegangsbewijs naar de website: cyber-security.heliview.nl en maak gebruik van de relatiecode 2J3AQC73.