Privacy - Wat niemand over je mag weten

Politie / Aivd Situatie

30-04-2019, 12:39 door Sylar, 32 reacties
Goedemiddag lieve mensen
ik ben hier nieuw en heb dus ook geen idee of ik dit post in de goede sectie maar oke - bear with me please, thank you <3

ik ben hier naar toe gekomen omdat dit een actief forum is en omdat ik denk dat hier best wel intelligente mensen aanwezig zijn en tja, ik weet ff niet meer wat ik moet doen en dus ga ik me verhaal maar op forums zetten met de hoop dat iemand tips kan geven wat ik echt zwaar nodig heb! (en ik doe niet aan facebook etc dus ja haha, dan maar ff zo op de ouderwetse manier)
ik zit nogal in een hele typische situatie waar ik word bespeeld op emotioneel en geestelijk vlak wat mij best uitput om zo te zeggen en ik ben niet ver gekomen tot nu toe en dacht bij mijzelf, dan maar kijken of mensen online mij misschien kunnen helpen qua tips of zo iets omdat ik tot nu toe niet veel aan de politie heb gehad en dergelijke.
ALS JE VEEL VERSTAND HEB VAN CRIMINOLOGIE / JUSITIE / RECHTEN OF POLITIE WERK - HELP MIJ ALSJEBLIEFT!

het gaat om het volgende:
een paar weken terug werd ik aangesproken door een kennis die mij vertelde dat een andere kennis van mij (waar ik close mee ben) word gevolgd en aftapt door een veiligheidsinstantie - of het de politie is of de aivd die dit tot stand heeft gebracht werd mij verder niet verteld. waar het op neer kwam is dat die gene mij dus wou waarschuwen voor die andere kennis van mij, alleen het hele verhaal.... ik weet niet of ik het moet geloven en er word mij dus dingen verteld, verschikkelijke dingen (die zo gezegd zijn opgevangen in een telefoon gesprek word mij verteld) maar at the same time word er geen enkel stuk bewijs geleverd om aan mij te bewijzen dat dit verhaal echt waar is. ik moet maar deze gene zijn woord geloven maar dat kan ik dus niet, door al mijn levenservaring vertrouw ik eigelijk bijna niemand.

Een paar punten om duidelijk te maken wat de situatie nou precies inhoud:
- de gene die zo gezegd word gevolgd en afgetapt is iemand die bij de reclassering heeft gezeten omdat deze gene losse handjes heeft maar voor zo ver ik weet heeft ie geen ''extreme'' misdrijven op zijn geweten, althans wat bekend is bij de politie.
- de kennis die met dit verhaal kwam zei dat dit is voort gezet door iemand anders die hun weer kennen(omdat ze zich zorgen maakte) en dat de gene die het gebeuren tot stand heeft gebracht iemand schijnt te zijn met de hoogste functie in een veiligheidsdienst en daardoor was het mogelijk om zomaar dus een background check te doen betreft die andere kennis blijkbaar (terwijl volgens mij was de volledige naam niet eens bekend bij hun toen de tijd van de desbetreffende, alleen maar bij mij zelf) en even later daardoor, de info die er uit kwam van de background check (wat met mij ook niet word gedeeld overigens) , hebben besloten hem te laten volgen en af te tappen. zo zijn ze er achter gekomen dat die eigelijk een soort tweede leven heeft met criminelen waarmee die omgaat , illegale dingen doet en van plan is en ook al paar keer dingen heeft geprobeerd te doen tegen me familie (om ze te pesten of zo iets, niet heel duidelijk) maar dat die dingen goed zijn afgelopen maar was dat niet zo gegaan dan hadden ze hem kunnen oppakken.

- ze hebben zo gezegd deze kennis dus afgetapt op zijn persoonlijke telefoon maar omdat ik zei dat ik nooit rare verdachte dingen heb opgemerkt op die telefoon zoals beschreven wordt en ook altijd de toegangscode heb tot die telefoon, wat laat blijken dat iemand niet echt veel geheimen heeft zo gezegd, werd ik opeens een andere dag verteld dat die zen zaakjes doet met ander mans telefoon en dat ze die andere telefoon ook hebben kunnen aftappen toevallig omdat die maat van hem, waarvan dus de telefoon wordt gebruikt blijkbaar om alles geheim te kunnen houden voor de rest van de buitenwereld, ook bij de reclassering heeft gezeten - maar dan denk ik bij mijzelf van, hoe zijn ze daar nou weer achter gekomen zomaar? Ze hebben die zo gezegde maat waarvan die de telefoon gebruikt word ook in persoon gezien tijdens het ''achter volgen'' , dat dan wel maar dan als nog, hoe kan je zomaar van alleen gezicht zien weten dat die maat ook bij de reclassering heeft gezeten en dan zomaar achter zijn naam en telefoonnummer komen? (nou weet ik wel volgens mij dat er afluisterapparatuur bestaat wat je kan gebruiken op bepaalde afstand maar goed....)

- paar redenen waarom ik me twijfels bij het verhaal heb is door bijv. 1. dat natuurlijk niet iedereen zomaar afgetapt mag worden en dat gebeurd ook niet zo maar + dit de eerste keer is in mijn hele leven dat ik opeens te horen krijg dat mijn kennis connecties heeft met een hoge piet bij de politie/aivd of welke veiligheidsinstantie dan ook 2. de kennis die met dit verhaal kwam heeft een motief om te proberen mijn andere kennis uit mijn leven te krijgen (omdat de kennis die dus bij de reclassering heeft gezeten niet helemaal ''oke'' is om zo maar even te zeggen) 3. er waren punten in het verhaal dat ik denk van, dit is ''te toevallig'' hoe het overeenkomt met andere dingen waardoor ik geloof dat wat mij verteld is niet gebaseerd is op een telefoon gesprek maar op andere dingen die hun is verteld 4. het hele ''anonieme'' onderzoek schijnt van start te zijn gegaan met alleen te wetende een voornaam en ze wisten niet de volledige naam van mijn kennis en toen ik vroeg hoe kan dit nou allemaal als je niet een volledige naam heb was er een raar stil moment waar het net leek dat ze niet wisten wat ze moesten zeggen en toen kwam er allemaal dingen uit hun mond dat ik dacht van ja oke dat kan maar ..... deze kennis die zo gezegd word afgetapt woont niet eens meer in een huis , hij is dakloos en woont in een nachtopvang en je identiteit hoort beschermt te zijn als je daar zit volgens mij. 5. de gene die zo gezegd wordt afgetapt en is gevolgd heeft wel een achtergrond van dat hij niet te vertrouwen is (en dus zijn de dingen die mij zijn verteld ook wel te geloven, de dingen die dan zo gezegd zijn opgevangen via de telefoon) maar des ondanks komt hij wel geloofwaardig over met dingen de laatste paar weken, hoe die praat en hoe die doet waardoor je makkelijk zou denken dat dit aftap verhaal grote onzin is....

Het dilemma is gewoon voor mij dat allebei de kanten makkelijk geloofwaardig overkomen maar at the same time ook weer niet omdat de reclassering kennis niet te vertrouwen is en dat weet ik 100% zeker omdat ik bepaalde keren er achter ben gekomen dat ie heeft gelogen over bepaalde dingen en dat die soms dingen achterhield express MAAR het hele verhaal dat iemand zo maar word afgetapt en gevolgd terwijl volgens mij daar helemaal geen goede gronde voor zijn, althans dat denk ik en dat ook niet zo maar 1 2 3 kan gebeuren omdat het ook best veel geld kost om zo iets te starten en je hebt ook toestemming nodig van andere personen om zo iets te starten ... plus het feit dat bepaalde dingen die zijn verteld aan mij over die kennis en ook zo gezegd zijn opgevangen in het telefoon gesprek waren meerendeels ook gewoon details die best HEEL TOEVALLIG overeenkomen met info waar ze ook elders aan kunnen gekomen zijn, die overeenkwamen met ander mans woorden....

WIE MOET IK GELOVEN? DE KENNIS DIE MET DIT VERHAAL KOMT ZO MAAR UIT HET NIETS OF DE ONBETROUWBARE DIE BIJ DE RECLASSERING VANDAAN KOMT MAAR DIE BEWEERT DAT DIE ZIJN LEVEN AAN HET VERBETEREN IS?

ik heb contact opgenomen met de politie en aivd zelf en die zeggen allebei tot nu toe dat het hele verhaal waarschijnlijk grote onzin is en niet waar is.

Redenen waarom ik het verhaal WEL kan geloven is omdat deze kennis die hier mee is gekomen, ondanks dat de gene een motief heeft om de andere weg te willen werken uit mijn leven, - 1. meer stabiel en volwassen is dan in vergelijking met de andere kennis die bij de reclassering heeft gezeten 2. ik zeker ben dat deze gene goede bedoelingen heeft en echt om mij geeft en op die basis zou je denken dat ze dus niet zomaar zo grote leugen zouden vertellen - tja of juist wel, je kan het van twee kanten bekijken 3. voor zo ver ik weet staat deze gene niet bekend als een of andere gestoorde die zomaar met extreme verhalen komt maar de andere kennis die bij reclassering heeft gezeten, die staat bekend om het feit dat die psychisch niet helemaal in orde is en die heeft nogal een mond die makkelijk liegt en bedriegt en die gene vind het dan ook totaal niet moeilijk om een toneelstuk op te zetten en te spelen met mensen als of het niks is - ik ben zelf er dan ook van overtuigd dat die gene waarschijnlijk een anti sociale persoonlijkheidstoornis heeft maar dat ter zijde 4. de dingen die mij zijn verteld komen wel overeen met die andere persoon zijn geschiedenis , gedrag en daden van de afgelopen maanden.

Heeft 1 van jullie ENIG IDEE hoe ik er achter kan komen of het hele verhaal waar is of niet?
tot nu toe hebben instanties niet veel kunnen zeggen behalve dat het hoog waarschijnlijk niet waar is. TIJDENS HET AFTAPPEN HEBBEN ZE MIJ OOK BLIJKBAAR GEHOORD IN TELEFOON GESPREKKEN - KAN DIT TECHNISCH GEZIEN EIGELIJK WEL? ZO JA, WAAR ZIJN MIJN RECHTEN IN DEZE SITUATIE? Vind dat mijn privacy beetje ten schande is gericht at the same time
Bewijs kunnen krijgen van de kennis die met dit verhaal kwam is denk ik niet iets wat gaat gebeuren
want ik heb al genoeg gezegd om te proberen bewijs te krijgen maar ik mag de hoge piet die alles tot stand heeft gebracht niet ontmoeten, ik mag zijn naam niet weten, ik mag niet weten waar hij voor werkt (politie, aivd of iets anders) ik mag de titel van zijn functie ook niet weten behalve dat die de ''hoogste'' functie heeft bij de instantie waardoor die dit makkelijk heeft kunnen laten gebeuren enz.

BTW, ik weet het, misschien je zou denken wat boeid jou het, ga lekker verder met je leven en leg het naast je neer want het klinkt als of die reclassering persoon het niet echt waard is en als je dat denkt, dat is wel degelijk een HEEL GOED punt inderdaad maar dit hele gestoorde gebeuren kan ik niet zomaar achter me laten omdat ik ooit op een punt sterke gevoelens had voor die gene en ik weet zeker dat ik word bespeeld door minstens 1 partij hier en misschien wel door allebei de kanten en ik kan er niet tegen als ik nooit de waarheid komt te weten want als ik dat nooit komt te weten, dan ben ik eigelijk niet veilig , want welke kant mij nu ook bespeelt en manipuleert, 1 van hun zal altijd in mijn toekomst blijven en dat is best een enge gedachte, om te eindige met mensen in je leven die zo goed zijn in manipulatie en liegen, ongeacht de reden.

SUPER BEDANKT NAAR DE GENE DIE DE TIJD HEBBEN GENOMEN OM AL DIT TE LEZEN EN IK HOOP DAT IEMAND VAN JULLIE MIJ TIPS KAN GEVEN OM BETREFT HOE IK DEZE SITUATIE KAN OPHELDEREN. GOD BLESS YOU.
Reacties (32)
30-04-2019, 12:58 door User2048
Je verhaal is erg lang en best warrig. Dat maakt het lastig om er gericht op in te gaan. Misschien helpt dit:

De AIVD gaat over de bescherming van de staatsveiligheid en heeft niets met bestrijding van criminaliteit te maken. Zij zitten er dus zeker niet achter.

De politie kan iemand volgen en/of afluisteren als er een ernstige verdenking tegen iemand is. Als ze dat doen, zullen ze dat in het geheim doen. Ze gaan dat dus niet aan jouw andere kennis vertellen.

Kortom: ik denk dat het allemaal bangmakerij is en ik zou me er niet druk over maken.
30-04-2019, 13:16 door Bitje-scheef
AIVD wellicht echter dan gaat het ook om bijzondere zaken, politie vertelt dit alleen als je ook een geheimhoudingscontract ondertekent en die kennis is nu in overtreding, dus reden voor aanhouding.

Voor dat dit soort onderzoeken boven of onderwater worden gedaan, zit je eigenlijk al in de verkeerde hoek sociaal en justitieel gezien (verkeerde connecties). De kans dat dit zomaar "voor de lol" worden gedaan is bijzonder miniem klein.
30-04-2019, 13:34 door Anoniem
Criminelen bezoeken ook deze site,als je een onbekend persoon tips en tricks geeft,iemand die overkomt als
een slachtoffer is het "wellicht" echt of toch een rol om informatie te vergaren dat weet je dus niet,
even twee keer nadenken voordat je iemand echt vertrouwd en al je kennis met de onbekende hier deelt op de site.
30-04-2019, 13:59 door Anoniem
Ja wat je niet met sommigen wil delen, moet je ook niet met iedereen doen.
30-04-2019, 15:18 door Anoniem
Als ik dit even doorlees, dan krijg ik het gevoel dat u zich geïntimideerd voelt. Dat u daardoor danig in de war bent. Dat is begrijpelijk, zeker als u dit nooit eerder hebt meegemaakt.

Denk goed na over die zaken die u echt zeker weet en wat niet. Zet die zaken voor uzelf puntgewijs en helder op een rijtje, op papier. Wees daarbij zo kort en bondig mogelijk.

Als de Nederlandse politie, of andere instanties die u reeds hebt geraadpleegd, zeggen dat het hele verhaal grote onzin, dan is dat waarschijnlijk zo. Praat uzelf vooral geen onnodige angst aan. Toch kan het "verhaal" blijven knagen.

Komt u er zelf niet uit, dan kunt u het beste een sociaal-maatschappelijk werker van uw gemeente raadplegen, of, mocht dat nodig zijn, bij het Juridisch Loket, om hulp en nader advies vragen. Dat is hun werk, dus daar zijn ze voor.

Klik daarvoor op de volgende link, en zoek het kleine kaartje van Nederland, rechtsonder, en klik op uw provincie om de adressen van de sociaal raadslieden in uw eigen regio te vinden:

Sociaal Werk Nederland
Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA Utrecht

telefoon 030 721 0 721 (maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur)

https://www.sociaalwerknederland.nl/

Security.NL is een forum voor technici werkzaam in computer- en netwerk beveiliging. Hoewel men vaak echt te niet beroert is om even met iemand in nood mee te denken. Uw sociaal-maatschappelijk vraagstelling is hier echter waarschijnlijk niet aan het juiste adres. Daar is beter contact voor te leggen met de daarvoor bedoelde hulp instanties.
30-04-2019, 15:41 door [Account Verwijderd]
ik heb contact opgenomen met de politie en aivd zelf en die zeggen allebei tot nu toe dat het hele verhaal waarschijnlijk grote onzin is en niet waar is.

Daar heb je het. Het antwoord.
30-04-2019, 19:04 door Anoniem
Ik zou je eerder willen adviseren om eens met een specialist contact op te nemen. De ggz heeft hier veel meer ervaring mee.

De kans dat dit namelijk enigzins klopt is eigenlijk /null.
01-05-2019, 00:05 door Anoniem
hij heeft bij de reclassering gezeten? gewerkt bedoel je of als strafklant?
01-05-2019, 07:21 door spatieman
Door Anoniem: Ik zou je eerder willen adviseren om eens met een specialist contact op te nemen. De ggz heeft hier veel meer ervaring mee.

De kans dat dit namelijk enigzins klopt is eigenlijk /null.[/quote]
het is een verward verhaal, om nu te zeggen ga een wat andere pilletjes slikken is overkill.
02-05-2019, 08:59 door Anoniem
Er zijn drie stappen die helpen bij het natrekken van dit soort verhalen:
1. Ga op zoek naar bewijs, voor zowel als tegen. Bewijs overtroeft alles.
2. Elimineer het onmogelijke (Sherlock Holmes). Van de mogelijkheden die je dan overhoudt moet er een de waarheid zijn.
3. Bij twijfel, ga voor de mogelijkheid waar je de minste onwaarschijnlijkheden hoeft te verklaren (ook wel bekend als Occam's scheermes).

In jouw geval, als het verhaal van je kennis waar is, moet eerst de AIVD gegevens met de politie en/of openbaar ministerie hebben gedeeld. Ze zijn wel een paar keer in het nieuws geweest dat ze dat gedaan hebben, maar voor zover mij bekend alleen met Jihadisme. Bovendien zou het een zaak zijn groot genoeg voor de persoonlijke aandacht van Dick Schoof zelf. Vervolgens moet een functionaris bij de politie/om dan zijn gaan lekken bij je kennis, wat een schending van de geheimhoudingsplicht is. En dan zouden nog allerlei zaken uit het roddelcircuit via hetzelfde kanaal bij je kennis beland moeten zijn. De onwaarschijnlijkheden stapelen zich op.

Veel logischer is dat je kennis een of ander Indianenverhaal heeft gehoord en loopt door te vertellen. Dat gebeurt voortdurend, dus je hebt veel minder onwaarschijnlijkheden. Ik sluit zelfs niet uit dat de bron van het Indianenverhaal in dat geval inderdaad iemand bij de politie zou kunnen zijn. Het enige dat je daar voor nodig hebt is onprofessioneel gedrag van één individu bij de politie, en dat is niet buitensporig onwaarschijnlijk. Ook hebben mensen door alle bevoegdheden en het gevoel geen verweer te hebben angst voor de AIVD, je kan er op wachten dat mensen te pas en vooral te onpas de vier letters als intimidatiemiddel gaan gebruiken. Enige is dat dit soort verhaal als intimidatie nieuw voor me zou zijn, maar ook dat is niet per se buitensporig.

Ik zou me er voorlopig niet te veel zorgen over maken. Ook zonder verdenking is het alleszins redelijk aan te nemen dat je afgeluisterd wordt door de AIVD - een van de verzoeken die de CTIVD had geweigerd betrof "miljoenen mensen". Als dat om 2 miljoen gaat heb je al meer dan 10% van Nederland in een 'gericht onderzoek', precies het soort voorval waar de term sleepnet voor bedoeld is om te beschrijven. En ja, dat kan tot vergissingen of onprofessioneel gedrag jegens jou leiden. Dat is een kwestie van Russische Roulette. En ja, die kans is vele malen groter dan dat je ooit binnen een straal van 2km van een aanslag bent. Maar simpelweg gezegd, je hebt de middelen niet om je er tegen te beschermen, en behalve (handig) proberen mensen te overtuigen die middelen te regelen kan je niet zo veel. Volg dan maar de regel, toegeschreven aan Julius Caesar: Beter een keer sterven dan voor eeuwig in angst leven.
02-05-2019, 11:35 door Anoniem
een paar weken terug werd ik aangesproken door een kennis die mij vertelde dat een andere kennis van mij (waar ik close mee ben) word gevolgd en aftapt door een veiligheidsinstantie - of het de politie is of de aivd die dit tot stand heeft gebracht werd mij verder niet verteld.

Hoe weet die kennis dat ? Zou de AIVD, of de politie, hem hier om wat voor reden dan ook informeren ?

de gene die zo gezegd word gevolgd en afgetapt

Op de hoogte van meerdere opsporingsmethodes die worden ingezet, interessant.

en dat de gene die het gebeuren tot stand heeft gebracht iemand schijnt te zijn met de hoogste functie in een veiligheidsdienst en daardoor was het mogelijk om zomaar dus een background check te doen

Ook nog op de hoogte van de aansturing, in detail, binnen de veiligheidsdienst.

ze hebben zo gezegd deze kennis dus afgetapt op zijn persoonlijke telefoon maar omdat ik zei dat ik nooit rare verdachte dingen heb opgemerkt....

Waarom denk je dat je iets op zou moeten merken, bij een tap ?

Het verhaal lijkt mij 100% ongeloofwaardig, tenzij degene die jou informeert een hoge functie heeft binnen de veiligheidsdienst, en geen enkele boodschap heeft aan zijn geheimhoudingsplicht.

Stel jezelf 1 vraag:

Kan de persoon die jou dit vertelt, dit soort zaken uberhaupt weten (indien het waar zou zijn) ?
02-05-2019, 14:01 door Anoniem
Is dit nu niet typisch een troll posting.
Een zogenaamd luring gevalletje.
Verzin een imaginaire situatie en ontlok aan die reageren een reactie
of liefst diverse reacties.

Die reacties kunnen je een inschatting geven,
hoe of mensen in soortgelijke gevallen zullen reageren.

En dat kan voor controleurs e.a. best wel eens handig zijn in voorkomende gevallen.

Straks komt ook nog de tijd van automatisch door bots gegenereerde postings,
kan de moderatie hier onderscheid in maken? Wat is echt en wat is fake?

#sockpuppet
02-05-2019, 17:04 door Anoniem
Ja, je wordt gevolgd. En met reden. En zo niet dan aub alsnog.
02-05-2019, 19:03 door Ron625
Het antwoord is ook al gegeven op het forum van infopolitie, geloof je die antwoorden niet?
03-05-2019, 00:38 door Anoniem
Misschien was het niet de AIVD want die houden zich keurig aan de regeltjes en zijn niet zo grote dienst.

De buitenlandse spionnendiensten die hier werken houden zich niet aan de regels en recruteren graag criminelen en vechterbaasjes.

Er is een heel netwerk om jou en mij heen of je dat nou wilt of niet. Tor en anonieme belkaarten en OV kaarten gaan je niet beschermen. Je kunt alleen hopen en bidden dat ze je niet op de korrel nemen.

Bij mij is dat vertrouwen een beetje afgenomen. Maar de AIVD heeft weinig middelen en moet overal toestemming voor vragen. Als ze een scheet willen laten dan moeten ze eerst overleg plegen (en hopen dat stank in huis blijft).

Ik noem even geen landen maar wel andere landen zoals Eritrea die hier hun eigen mensen in de gaten houdt en Assad houdt ook Syriers in de gaten en wat denk je van Brussel wat daar loos is met het Europees Parlement? Honderden veiligheidsdiensten van bijna elk land is daar wel actief. Dit stond herhaaldelijk in de krant.

Je moet er van uit gaan dat je in de gaten wordt gehouden, er kijkt altijd wel iemand mee. Ik heb me daar lang tegen verzet "want privacy" maar "want privacy" is geen argument meer in deze nieuwe moderne wereld of misschien was het altijd wel zo.

Nederland is met het ICC, VS basisssen en de NATO interessant voor Rusland en Turkije en Israel en Iraan en ga zo maar door. Nederland is een globale speler, Nederlanders komen overal dus je kunt verwachten dat "overal" ook hier komt.

Jouw bericht lijkt eerder op een baiting attempt van zo'n "overal ergens anders" dan een slachtoffer.

Als ze je laten merken dat je getapt wordt dan is dat niet de AIVD want die hebben meldplicht om jou naar 5 jaar te informeren. Als ze je laten merken dat je gevolgd wordt dan heb je met iets anders te maken.. ik wens je in dit geval sterkte.

Soms zijn het gewoon burgers of criminelen die hackertools hebben en niet de AIVD. Je zult het wel merken zodra je wordt afgeperst met iets wat je ooit op internet hebt gedaan zoals cammen.

De politie zal je helemaal niet aftappen tenzij je een zware crimineel bent en als zij werken kost ze dat klauwen geld.

Maar als je door anderen wordt bespiedt zoals een wisselend netwerk van immigranten kun je alleen maar verhuizen en blijven verhuizen.
03-05-2019, 01:33 door Anoniem
Door Sylar:
een paar weken terug werd ik aangesproken door een kennis die mij vertelde dat een andere kennis van mij (waar ik close mee ben) word gevolgd en aftapt door een veiligheidsinstantie - of het de politie is of de aivd die dit tot stand heeft gebracht werd mij verder niet verteld. waar het op neer kwam is dat die gene mij dus wou waarschuwen voor die andere kennis van mij, alleen het hele verhaal.... ik weet niet of ik het moet geloven en er word mij dus dingen verteld, verschikkelijke dingen (die zo gezegd zijn opgevangen in een telefoon gesprek word mij verteld) maar at the same time word er geen enkel stuk bewijs geleverd om aan mij te bewijzen dat dit verhaal echt waar is. ik moet maar deze gene zijn woord geloven maar dat kan ik dus niet, door al mijn levenservaring vertrouw ik eigelijk bijna niemand.


De beste mensen zijn weg bij de AIVD:

https://www.nrc.nl/nieuws/2015/03/28/explosieve-situatie-op-werkvloer-van-geheime-dienst-aivd-a1417524

"Zo leidden die bezuinigingen tot “het vertrek van de beste mensen” bij de AIVD terwijl ook de ‘centrale opleiding voor geheim agent’ werd gesloten, zegt Dellebeke. Gevolg is dat, nu de dienst weer personeel aantrekt, veelal jonge mensen zonder voldoende vakkennis aan het werk zijn. “Een braindrain”, aldus Dellebeke. Hij zegt ook dat het diensthoofd Bertholee een “inlichtingenvisie” mist “waar al die onzekere en ontredderde medewerkers naar hunkeren”"

Met de AIVD of politie heb je ook niet te maken want die zijn professioneler dan wat jij omschrijft.



Een paar punten om duidelijk te maken wat de situatie nou precies inhoud:
- de gene die zo gezegd word gevolgd en afgetapt is iemand die bij de reclassering heeft gezeten omdat deze gene losse handjes heeft maar voor zo ver ik weet heeft ie geen ''extreme'' misdrijven op zijn geweten, althans wat bekend is bij de politie.

Liegen over een target zoals "hij is pedo" "hij is crimineel" "hij is een verkrachter/extremist" zijn Cointelpro tactieken om informatie los te krijgen van een domme burger, de winkelhouder. Schijnt heel goed te werken.



- de kennis die met dit verhaal kwam zei dat dit is voort gezet door iemand anders die hun weer kennen(omdat ze zich zorgen maakte) en dat de gene die het gebeuren tot stand heeft gebracht iemand schijnt te zijn met de hoogste functie in een veiligheidsdienst en daardoor was het mogelijk om zomaar dus een background check te doen betreft die andere kennis blijkbaar (terwijl volgens mij was de volledige naam niet eens bekend bij hun toen de tijd van de desbetreffende, alleen maar bij mij zelf) en even later daardoor, de info die er uit kwam van de background check (wat met mij ook niet word gedeeld overigens) , hebben besloten hem te laten volgen en af te tappen. zo zijn ze er achter gekomen dat die eigelijk een soort tweede leven heeft met criminelen waarmee die omgaat , illegale dingen doet en van plan is en ook al paar keer dingen heeft geprobeerd te doen tegen me familie (om ze te pesten of zo iets, niet heel duidelijk) maar dat die dingen goed zijn afgelopen maar was dat niet zo gegaan dan hadden ze hem kunnen oppakken.

Er is een wereldwijd netwerk om ons heen dat gewoon "meegaat" zelfs als je op vakantie gaat. Hallo Internet. Niemand kan in deze moderne tijd echt een dubbel-leven leiden. Met de technologie die er is is dit gewoon onmogelijk. Niet de technologie in jouw handen maar die in handen van al je vrienden, kennissen en familie. Want iedereen wilt graag delen.



- ze hebben zo gezegd deze kennis dus afgetapt op zijn persoonlijke telefoon maar omdat ik zei dat ik nooit rare verdachte dingen heb opgemerkt op die telefoon zoals beschreven wordt en ook altijd de toegangscode heb tot die telefoon, wat laat blijken dat iemand niet echt veel geheimen heeft zo gezegd, werd ik opeens een andere dag verteld dat die zen zaakjes doet met ander mans telefoon en dat ze die andere telefoon ook hebben kunnen aftappen toevallig omdat die maat van hem, waarvan dus de telefoon wordt gebruikt blijkbaar om alles geheim te kunnen houden voor de rest van de buitenwereld, ook bij de reclassering heeft gezeten - maar dan denk ik bij mijzelf van, hoe zijn ze daar nou weer achter gekomen zomaar? Ze hebben die zo gezegde maat waarvan die de telefoon gebruikt word ook in persoon gezien tijdens het ''achter volgen'' , dat dan wel maar dan als nog, hoe kan je zomaar van alleen gezicht zien weten dat die maat ook bij de reclassering heeft gezeten en dan zomaar achter zijn naam en telefoonnummer komen? (nou weet ik wel volgens mij dat er afluisterapparatuur bestaat wat je kan gebruiken op bepaalde afstand maar goed....)

Jouw verhaal komt verwarrend over. Als je meer dan doen alleen stil observeren dan is het Cointelpro. Van stil observeren zul je niets merken en nooit iets horen tenzij je echt op het punt staat iets verkeerds te doen (dit zijn de goeien) maar ook dan bestaat de kans dat je gewoon je gang kunt gaan (kijk maar naar 9/11) want de mensen die meeluisteren moeten ook eten en soms nieuwe oordopjes kopen:-)

Ik denk niet dat jij te maken hebt met een veiligheidsinstantie maar dat je wel door iets gevolgd wordt. Als het geen wanen zijn en mensen om je heen worden beinvloed (dit merk je door afwijkend en ontwijkend gedrag) dan is het Cointrolpro. Dat is een programma om informanten te werven en tevens een systeem om van ongewenste burgers af te komen via medicatie, de GGZ en gefabriceerde ongelukken en gefabriceerde verhalen. Dit heet Psy-ops en is bedoeld om je in discrediet te brengen en dat begint bij je werkgever en vrienden totdat je eenzaam en alleen bent.

Deze "inlichtingendiensten" zijn eigenlijk bendes uit op macht en geld en zijn extreem gevaarlijk. Negeren helpt het beste en gewoon doorgaan met je leven.
03-05-2019, 23:19 door Anoniem
Bait mail. Ik reageer ook nergens meer op als dit niet rechtstreeks face to face aan mij gecommuniceerd wordt. Laatst had ik een paranoide waan en dacht ik dat de reklames op mijn Samsung Galaxy 8 met mij aan het communiceren waren. Die opdringerige damesmode advertentie met een specifieke jas was vervelend en nog erger toen een vrouw de hoek om kwam lopen met precies die jas. Zo snel als het kwam verdween het weer.
04-05-2019, 03:10 door Anoniem
Je moet de vraag ontvangen, dan heb je het antwoord.

Hoe je dat moet doen staat in het boek "Gödel, Escher, Bach" van Douglas Hofstadter, of vraag het iemand die dat boek gelezen heeft.
04-05-2019, 15:34 door Anoniem
Door Anoniem: Je moet de vraag ontvangen, dan heb je het antwoord.

Hoe je dat moet doen staat in het boek "Gödel, Escher, Bach" van Douglas Hofstadter, of vraag het iemand die dat boek gelezen heeft.

Tegen wie heb jij het? Niet tegen mij want ik zie geen @ XX:YY. Referenties aan boeken, muziek of films zijn meestal een "geheime boodschap" dat snap ik wel maar goed.. Ik zie dat dagelijks dus zo vaak in bepaalde Intel hoeken dat het mij de hele dag zou kosten om dat door te spitten om vervolgens te raden "wat de werkelijke boodschap zou zijn" los van het wapenfeit dat deze best makkelijk verkeerd geinterpreteerd kan worden bij wijze van regel boven uitzondering. Dit in combinatie met onbekende bron en waarschijnlijk niet de beste intenties voor de ander, zeg ik: negeren die hap. Dus ook ik Google niet eens naar deze onbekende auteur. Of je nu CIA bent of een Rus dat is voor de buitenstaander (zoals ik) totaal irrelevant want vanuit de objectieve buitenkant is er geen onderscheidt want leugen of leugen blijft nog altijd leugen. (Een wijs persoon zei ooit dat je wordt waartegen je vecht - wat een goede reden is om je nergens aan op te houden, willekeur op het internet bestrijden kan ook met de logos).

Succes in "Whatever" je probeert te doen. Voor alles is er een tegenreactie in de natuur dus probeer eens wat minder hard? Ik word zelf al vermoeiend als ik weer zo'n wazige ongeaddresseerde cryptische boodschap lees. Er zijn sites waar je nooit meer van af komt als je ze allemaal moet 'uitzoeken'.

R
04-05-2019, 21:14 door Anoniem
Toen ik nog op school zat (zeg maar 50 jaar geleden), zei mijn vader al: "Jongen, je mag elk beroep kiezen later, wat je maar wilt. Behalve politieagent." Hij had ze namelijk nog meegemaakt, toen.

Ik heb de politie zien moderniseren. En gedacht, die mening van mijn vader was van toen. Andere tijden.

Maar als ik naar de opsporende, vervolgende en zelfs soms de rechterlijke macht van nu kijk, dan proef ik steeds vaker wat mijn vader toen bedoelde. Van die oproepen om het 500 biljet af te schaffen bijvoorbeeld. Daar zit ergens weer dat meestappen op het houten bruggetje naast de leren laarzen in. De jongere generatie zal dat niet snel begrijpen. Maar ik ruik het weer dwars door de muur.
04-05-2019, 22:45 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Je moet de vraag ontvangen, dan heb je het antwoord.

Hoe je dat moet doen staat in het boek "Gödel, Escher, Bach" van Douglas Hofstadter, of vraag het iemand die dat boek gelezen heeft.

Tegen wie heb jij het? Niet tegen mij want ik zie geen @ XX:YY.

...

R

Mijn antwoord was gericht aan de originele poster. De persoon heeft nogal wat vragen en vaste veronderstellingen. Het is mogelijk om deze ter discussie te stellen. Het is een dynamische wereld waar in wij leven.

rood-wit-blauw is het hier altijd geweest.

G
05-05-2019, 01:09 door Anoniem
Door Anoniem: Toen ik nog op school zat (zeg maar 50 jaar geleden), zei mijn vader al: "Jongen, je mag elk beroep kiezen later, wat je maar wilt. Behalve politieagent." Hij had ze namelijk nog meegemaakt, toen.

Ik heb de politie zien moderniseren. En gedacht, die mening van mijn vader was van toen. Andere tijden.

Maar als ik naar de opsporende, vervolgende en zelfs soms de rechterlijke macht van nu kijk, dan proef ik steeds vaker wat mijn vader toen bedoelde. Van die oproepen om het 500 biljet af te schaffen bijvoorbeeld. Daar zit ergens weer dat meestappen op het houten bruggetje naast de leren laarzen in. De jongere generatie zal dat niet snel begrijpen. Maar ik ruik het weer dwars door de muur.

Het woord voor de toekomst is gridlock. Wen er maar aan. In je floating box blijf je ook zelf in gridlock. Vrijheid? Dat vieren we morgen op 5 mei. Of is het onwetendheid dat ze vieren?

Riphagen was een interessante film die het beeld van toen schetste. Met wat servers en mobieltjes zou het net zo goed een moderne film kunnen zijn. Misschien krijgen we daar nog een hedendaags vervolg op want Riphagen zit in je broekzak en die is niet meer van zacht blauw ripfluweel.

En orde ja daar hadden ze vroeger wel wat aan. Ik ben ook van die stempel, maar niet van Befehl ist Befehl. Soms moet een systeem goed bekeken worden. Pentesters kom je te kort vooral als het om het algeheel plaatje gaat en niet alleen websites checken op vulnerabilities. Soms zit de bug gewoon in de kernel of in de BIOS en daar doe je met SQL injecties testen alleen niets aan.

Het is jammer als je niet meer kunt werken. De gridlock gaan we nog jaren verlengen. Onze voetbalheld Johan Cruijf zou zeggen: je bent misschien wel eenzaam maar nooit alleen.

De politie zijn geen vrienden, artsen evenmin maar op een gegeven moment moet je wel netwerken in BV NL. Politie en Handhavers hebben hun eigen Riphagen in hun rip-stop uniforme kleding. Aan de ene kant handig maar ook weer niet.
11-05-2019, 13:01 door Anoniem
want welke kant mij nu ook bespeelt en manipuleert, 1 van hun zal altijd in mijn toekomst blijven en dat is best een enge gedachte, om te eindige met mensen in je leven die zo goed zijn in manipulatie en liegen, ongeacht de reden.

Misschien moet je kiezen voor een andere omgeving.
11-05-2019, 23:04 door Anoniem
Door Anoniem:
want welke kant mij nu ook bespeelt en manipuleert, 1 van hun zal altijd in mijn toekomst blijven en dat is best een enge gedachte, om te eindige met mensen in je leven die zo goed zijn in manipulatie en liegen, ongeacht de reden.

Misschien moet je kiezen voor een andere omgeving.

Shabbat shalom!

Wat voor omgeving had je in gedachten? Iets aan de zee met palmbomen of een meer stedelijke omgeving?

Misschien eens een tijdje de electronica neerleggen en de natuur in.
11-05-2019, 23:14 door Anoniem
Die Riphagen-achtige figuren krijgen nu weer de ruimte in een algemene "backlash"-situatie.

De rimpelloze groei en rek is eruit. Welvaart stagneert voor een hele grote groep.
We hebben al eerder zulke periodes gehad als recent met een beginnetje bij de verloren generatie van de jaren tachtig
en nu sinds de crisis van 2004 en hernieuwd 2007 opnieuw, waar systeembanken steeds meer en meer tegenwaarde van burgers opslokken om hun ponzi-schema-balletjes omhoog en in de lucht te kunnen houden.
Balletje-balletje op ongekende schaal.

Dan zijn er nog o.a. de booby-trapped binnenvaartschepen en die gehele sub-schaduw-maatschappij van "slik en snuif",
die daar aan vast hangt. Wild-west maar niet omdat het zo leuk is, nog tot op late leeftijd inwonende jeugd.
Ze komen er ergens niet los van, ze zitten "stuk", tenminste een flink percentage,
een soort schaduw overvleugelt hen, ze zien de zon niet meer schijnen. Bemoedig hen, we moeten er wel doorheen.

Als bepaalde inkomensverschillen erg gaan uiteenlopen, krijgen we de roep weer om bepaalde oplossingen.
Er wordt geroepen om populistische remedies tegen de vermoede corruptie, protectie, antiglobalisme vooral.

Dan moeten er weer zondebokken worden aangewezen, vallen er mensen en groepen tussen wal en schip
en is zogenaamd het klimaat er rijp voor (1872, 1925, 2001, 2004, etc.).

Er is geen ruimte meer voor verzorging van wieg tot het graf, gepamper en vangnetten.

In zulke omstandigheden zien we weer volop de bruine, groene of rode oplossingen aangedragen worden en opduiken.

Wie niets van de geschiedenis wil leren, is gedoemd die te herhalen. Hallo, hoort u mij?

Waar zitten we nu volgens jullie - en waar lijkt dit op? Een soort herhaalde Weimar-achtige EU-periode,
die aanbreekt, waar de partijen rollebollend over straat gaan?

Met internet-regulering probeert men de scherpe kantjes er alsnog af te halen,
de poli-color-feiten-checkers draaien overuren op het Indisch sub-continent en elders voor een hamburgertent loontje.

Dat we dit allemaal nog gaan meemaken. Hou je taai, jongens en je oogjes open.

J.O.
12-05-2019, 00:17 door Anoniem
ik heb contact opgenomen met de politie en aivd zelf en die zeggen allebei tot nu toe dat het hele verhaal waarschijnlijk grote onzin is en niet waar is.
maar dit hele gestoorde gebeuren kan ik niet zomaar achter me laten omdat ik ooit op een punt sterke gevoelens had voor die gene en ik weet zeker dat ik word bespeeld door minstens 1 partij hier en misschien wel door allebei de kanten en ik kan er niet tegen als ik nooit de waarheid komt te weten want als ik dat nooit komt te weten, dan ben ik eigelijk niet veilig , want welke kant mij nu ook bespeelt en manipuleert, 1 van hun zal altijd in mijn toekomst blijven en dat is best een enge gedachte, om te eindige met mensen in je leven die zo goed zijn in manipulatie en liegen, ongeacht de reden.
Tot mijn spijt kan ik niets zinnigs met je verhaal.
Maar misschien ik heb wel een goede tip: als ik jou was zou ik met het hele verhaal naar de EO gaan.
Daar geloven ze het vast. Of anders zoeken ze het uit.
En ze hebben oog voor genoemde relatie problematiek.
12-05-2019, 01:51 door Anoniem
klinkt als een film
12-05-2019, 23:05 door Anoniem
Door Anoniem: Die Riphagen-achtige figuren krijgen nu weer de ruimte in een algemene "backlash"-situatie.

De rimpelloze groei en rek is eruit. Welvaart stagneert voor een hele grote groep.
We hebben al eerder zulke periodes gehad als recent met een beginnetje bij de verloren generatie van de jaren tachtig
en nu sinds de crisis van 2004 en hernieuwd 2007 opnieuw, waar systeembanken steeds meer en meer tegenwaarde van burgers opslokken om hun ponzi-schema-balletjes omhoog en in de lucht te kunnen houden.
Balletje-balletje op ongekende schaal.

Ja het aantal aanslagen neemt gelukkig wel af door dat goede mensen zich nog durven uit te spreken maar dat kan zomaar weer omkeren. Andere facties hebben ook geld nodig, dure huizen, mooie autos, reizen lifestyle, mooie spulletjes en dames van de "high class". Je hebt ze overal en ze zullen wel honger hebben. Meer surveillance is niet per se slecht.

Wat ik een grove schande vond was een rapporate op RT (Russische Staats televisie) over ISIS in Syrie, een locale man vertelde over hoe de ISIS figuren onder invloed waren van psycho-actieve drugs. Toen werd het interview afgekapt. Ook heel vreemd dat hier geen vragen over gesteld werden want die blijven dan weer open voor opensource analisten.

Het zal altijd wel zo geweest zijn en je doet er toch niks aan. Er zal altijd iemand zijn die wapens wil verkopen. Daar is het meeste geld in te halen in short-term profits maar beslist geen lange termijn strategie en de geschiedenis zal het afkeuren.

Met het virtuele geld in de wereld kun je een compleet andere maatschappij bouwen. Maar stelen is makkelijker en voor sommigen leuk want het mag niet en als je er mee weg komt geeft dat een kick. Dus ja meer surveillance maar wel met duidelijkheid over de doelstelling van de surveillance.



Dan zijn er nog o.a. de booby-trapped binnenvaartschepen en die gehele sub-schaduw-maatschappij van "slik en snuif",
die daar aan vast hangt. Wild-west maar niet omdat het zo leuk is, nog tot op late leeftijd inwonende jeugd.
Ze komen er ergens niet los van, ze zitten "stuk", tenminste een flink percentage,
een soort schaduw overvleugelt hen, ze zien de zon niet meer schijnen. Bemoedig hen, we moeten er wel doorheen.

Als bepaalde inkomensverschillen erg gaan uiteenlopen, krijgen we de roep weer om bepaalde oplossingen.
Er wordt geroepen om populistische remedies tegen de vermoede corruptie, protectie, antiglobalisme vooral.

Dan moeten er weer zondebokken worden aangewezen, vallen er mensen en groepen tussen wal en schip
en is zogenaamd het klimaat er rijp voor (1872, 1925, 2001, 2004, etc.).

Sommigen zeggen "de mensen worden wakker". Wat een leugen. Die 1% die wakker is staat aan de zijlijn, heeft geen invloed en zal door ALLE partijen belachelijk worden gemaakt en zal daarom nooit slagen in het leven. De mensen die wel slagen zijn de middenklasse die zich geen zorgen maken want ze hebben alles: natje, droogje, speelgoed, werk en wonen. Die mensen hebben het pas echt voor elkaar en dit is > 90% van de Westerse maatschappij. Van die 90% is een percentage ontevreden maar dat is gewoon. Mensen die niets hebben en iets opbouwen die begrijpen de waarde van
alledaagse dingen. Luxeproblemen. Het gaat eigenlijk supergoed met onze samenleving.


Er is geen ruimte meer voor verzorging van wieg tot het graf, gepamper en vangnetten.
In zulke omstandigheden zien we weer volop de bruine, groene of rode oplossingen aangedragen worden en opduiken.

Dit klopt niet. In Nederland zijn er overal vangnetten voor. Niemand leeft op straat. Het is een van de rijkste landen van Europa en kan zelfs tienduizenden nieuwe immigranten op jaarbasis voeden. Voor de woningnood wordt nog wel iets bedacht maar deze nood komt vooral door de ongereguleerde particuliere verhuur van kamers en appartementen. Hier is een taak voor de overheid weggelegd. Pandjesbazen buiten de boel uit en dat zal ook niet lang meer duren.


Wie niets van de geschiedenis wil leren, is gedoemd die te herhalen. Hallo, hoort u mij?

Waar zitten we nu volgens jullie - en waar lijkt dit op? Een soort herhaalde Weimar-achtige EU-periode,
die aanbreekt, waar de partijen rollebollend over straat gaan?

Ik zie dit niet gebeuren. Mijn info is tegenstrijdig en incompleet, ik kan er dus alle kanten mee uit. Zoals altijd een positieve draai en - of het gewoon naast me neerleggen. Wat de meest happy keuze is voor iemand die niet in de politiek zit, ook niet op lokaal niveau. Ik leer zo mijn vrede vinden. Waarom druk maken om dingen die je niet kun veranderen zoals politiek?


Met internet-regulering probeert men de scherpe kantjes er alsnog af te halen,
de poli-color-feiten-checkers draaien overuren op het Indisch sub-continent en elders voor een hamburgertent loontje.
Dat we dit allemaal nog gaan meemaken. Hou je taai, jongens en je oogjes open.

De nieuwe factcheckers zitten deels in Noord-Ierland. De E.U. is altijd laat met zaken. Er zou een langzame en een snelle E.U. moeten komen waarbij de snelle spool de initatiefnemers zijn en meestal de grootste successen behalen, waar regelgeving snel doorgevoerd wordt. Dit zal voor de langzame spool die meestal tegenstribbelt uit gewoonte dan de proeftuin lijken, maar de bevolking in de langzame spool E.U. zal snel de successen van de snelle spool willen overnemen. De angst voor verandering belemmert dan niet de complete E.U. zoals dat al jaren gaat.
13-05-2019, 09:32 door Anoniem
Dit klopt niet. In Nederland zijn er overal vangnetten voor. Niemand leeft op straat.

Klinkklare onzin. Statistieken over aantal daklozen kan je zo opzoeken. En probeer maar voor een vangnet (buiten noodopvang, als er plek is) in aanmerking te komen, zonder postadres en dergelijke. Het feit dat jij zou willen dat er geen mensen op straat leveren, maakt nog niet zo dat dat ook de werkelijkheid is.
13-05-2019, 09:34 door Anoniem
Pandjesbazen buiten de boel uit en dat zal ook niet lang meer duren.

Leg eens uit, bij een beleid vanuit de overheid waarbij pandjes bazen in staat gesteld worden huren steeds hoger op te stuwen (waarbij een deel van de verhoging bij overheid terecht komt, maar dat terzijde).

Of is dit een gevalletje van wishful thinking ?
13-05-2019, 15:14 door Anoniem

In zeven jaar tijd is het aantal daklozen in Nederland bijna verdubbeld. Telt ons land in 2009 nog 17.000 mensen, zeven jaar later bedraagt dat aantal 30.000. De meeste daklozen zwerven rond in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Geld om deze mensen te helpen zou volgens hem geen probleem moeten zijn. “Het staat als een paal boven water dat er in Nederland niemand op straat moet slapen vanwege geld. Dat mag in een rijk land als Nederland nooit een discussie zijn.” Staatssecretaris Blokhuis spreekt niet van een nationaal actieplan maar gaat wel in gesprek met de gemeenten over beschermd wonen en maatschappelijke opvang. "Wij gaan vóór de zomervakantie afspraken maken over deze belangrijke thema’s.”

Ons land wordt uitgehold door rijke blanke Hollanders die behalve hun eigen kroost in de eerste lijn iedereen uitbuit voor maximaal gewin en dit zie je terug in de woningmarkt, maar ook bij het outsourcen van arbeid aan het buitenland zoals codekloppers in China. Studenten leven in "hippe" containers en opeens moeten we "hippe" tinyhouses in tuinen maar zolang het maar geen woonwagenkampen genoemd worden want dan negatief imago brengt smet...

Maar wel immigranten de schuld geven die geen kans hebben omdat er buiten de financiele absurditeit in de private huurmarkt ook gediscrimineerd wordt (heimelijk). Resultaat is meer druk op de corporaties, vaak met voorrangsregel. Wie heeft hier het meest last van? Jan Exmodaal met net een te laag inkomen voor oplossing 1 en te hoog voor oplossing 2.

Maar op straat hoeft niemand te leven. Mensen in de schuldsanering met een besteedbaar 50E per week worden onder toezicht gesteld en ook geholpen aan onderdak (prioriteit).

Dan heb je nog van die nieuwe bedelaars die elke zomer komen kamperen hier en met verhalen of diefstal 300E op een goede dag kunnen schemen in een grote stad. In de herfst terug naar MOEland en dan kan het weer uitgezongen worden tot de volgende zomer.

De statistieken zijn ook meer op dezelfde manier te interpreteren sinds de massa vluchtelingenstromen van 2014-2015 die door heel EU voor reuring hebben gezorgd.
28-09-2019, 13:35 door Anoniem
Kijk gewoon om je heen en als je merkt iets wat niet klopt, dan weet je zeker dat de AIVD er achter zit. De AIVD volgt mij al jaren omdat ik misverstand met de Gemeente had, maar de laatste drie jaar zijn ze actief geweest dat ze missen geen minute om mij te volgen.

Om er zeker van te zijn, scannen, beveilig jouw computer heel goed en kijk naar de loactie van jouw IP adres via deze website (https://www.where-am-i.co/my-ip-location). Ze zullen nooit jou vertellen dat ze jou volgen.
De film (Das leben der andere) vertelt veel over hoe ze aan het werk gaan!

Ik heb ze door en alles wat ze doen tegen mij, zie ik heel duidelijk, maar niemand kan tegen hun macht! Zelf de advocaten zijn bang voor ze!

Ik wens je heel veel sterkte.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.