/dev/null - Overig

Listeria

09-03-2020, 18:54 door Anoniem, 13 reacties
Ik leg net een pakkie voorgesneden bacon in mijn supermarktmandje. En denk ineens, goh. Nou hoor je niemand meer over de listeria besmetting. Terwijl die ook niet uitgestoven kan zijn want dan had UNESCO wel al lang aan de alarmbel getrokken. Greta was helemaal ontploft, en had gillend gevraagd waarom ze dat hele klote eind op een zeilboot had moeten zitten.

Er zijn wel hele vrachtwagens plakkies ham voor vernietigd. In het geval van Appie Heijn of Lidl dan op eigen kosten. Dus lullig voor hun, hadden ze hun eigen werk maar beter moeten doen. En iedereen weet dat die toch geld zat hebben.

Terug naar het thema van security.nl. Of het nu listeria, corona, of om het even welk virueel of niet virtueel virus gaat, zijn wij allen volwassen genoeg al om met zulke zaken om te gaan? Zijn we gekker en dommer aan het worden net de dag, of gaat het juist de verstandiger kant op?

Dat was eigenlijk de /dev/null vraag van vandaag.
Reacties (13)
09-03-2020, 21:10 door Anoniem
Door Anoniem: Ik leg net een pakkie voorgesneden bacon in mijn supermarktmandje. En denk ineens, goh. Nou hoor je niemand meer over de listeria besmetting. Terwijl die ook niet uitgestoven kan zijn want dan had UNESCO wel al lang aan de alarmbel getrokken. Greta was helemaal ontploft, en had gillend gevraagd waarom ze dat hele klote eind op een zeilboot had moeten zitten.

Er zijn wel hele vrachtwagens plakkies ham voor vernietigd. In het geval van Appie Heijn of Lidl dan op eigen kosten. Dus lullig voor hun, hadden ze hun eigen werk maar beter moeten doen. En iedereen weet dat die toch geld zat hebben.

Terug naar het thema van security.nl. Of het nu listeria, corona, of om het even welk virueel of niet virtueel virus gaat, zijn wij allen volwassen genoeg al om met zulke zaken om te gaan? Zijn we gekker en dommer aan het worden net de dag, of gaat het juist de verstandiger kant op?

Dat was eigenlijk de /dev/null vraag van vandaag.
Ik zeg gewoon normaal doorgaan met je leven. Je kunt je wel overal zorgen om maken, maar dat schiet allemaal niet op. Maak je liever zorgen om echte problemen.
09-03-2020, 21:24 door Anoniem
We zijn met z'n allen behoorlijk dom, maar het gaat wel vooruit. Het gaat alleen wel langzaam, en dat is best frustrerend als je achteromkijkt en denkt, sjee, waar blijven ze toch? Zo moeilijk is het toch niet?
10-03-2020, 07:32 door quikfit
Hysteria... ;-)
10-03-2020, 08:07 door The FOSS
Door Anoniem: ... Of het nu listeria, corona, of om het even welk virueel of niet virtueel virus gaat, ...

Listeria is een bacterie...
10-03-2020, 08:36 door Anoniem
In elk geval is TS dommer door geworden, haha! xD
10-03-2020, 08:43 door Anoniem
Door The FOSS:
Door Anoniem: ... Of het nu listeria, corona, of om het even welk virueel of niet virtueel virus gaat, ...

Listeria is een bacterie...
Dus beter te vergelijken met een worm? ;-)
10-03-2020, 09:51 door Anoniem
Door Anoniem: Terug naar het thema van security.nl. Of het nu listeria, corona, of om het even welk virueel of niet virtueel virus gaat, zijn wij allen volwassen genoeg al om met zulke zaken om te gaan? Zijn we gekker en dommer aan het worden net de dag, of gaat het juist de verstandiger kant op?

Als je refereert aan UNESCO en een klimaatactiste en daarbij kennelijk niet ziet dat er geen relatie is met infecties, dan zou ik zeggen dat je niet voldoende ingelicht bent of anders geen samenhangend betoog met ondersteunend bewijs hebt gegeven. Of je gekker of dommer bent dan gisteren durf ik niet te zeggen.
15-03-2020, 09:36 door Anoniem
Virtueel virus. Goed gezegd, het grootste virus achter het Corona is de angst. De Mainstream Media (MSM) doet hier geen goed aan (willen uiteraard scoops, en sentiment verdient!) aan de andere kan is de MSM zwaar gecontroleerd en wordt de informatievoorziening van ons gestuurd, dus ja worden we bewust een beetje angstig gemaakt en gehouden, zo ja waarom? Wat is de afleiding (vast weer iets politieks of iets anders dat we niet mogen weten) want Corona is niet veel erger dan een gewoon griepje.

Aan de andere zijde van de medaille is er sprake van een Facebook effect. Mensen worden massaal opgejut via internet, socialmedia platformen waar bijna geen controle op is en dan zijn opeens de supers leeg. Via internet kun je dus prima een revolutie ontketenen als daarbij managers van supermarkten nog een paar steken laten vallen, bewust of niet, wat betreft de voorraad. Maar daar los van is het ergste virus de Fakenieuws en media beinvloeding (van alle typen en bronnen) die mensen weer lekker opjutten en angstig maken. Vergeet dat niet. Onbewuste zaadjes van Apocalyptische scenes zijn weer gezaaid in duizenden mensenhoofden en die kunnen over 1 maand, 1 jaar of 10 jaar ontpoppen tot een serieuze reactie.

Dan krijg je weer van die gekkies die denken dat het einde ter tijden nabij is en met de GGZ moeten worden afgevoerd. Waarom doen wij niets preventiefs vanuit de semi-overheid, door te informeren over de Fakenieuws en beinvloeding die hele volksstammen (maar ook individuelen) opjut vanuit het buitenland... Of heeft de overheid hier soms profijt van? Een beetje chaos is altijd goed voor nieuwe regeltjes...

Het grootste probleem is dat als wij ons niet uitspreken er vroeg of laat weer wat gebeurd waar iedereen het dupe van is, ook u , ook de zakenpersoon. Status en positie heeft hierop geen invloed. Net zoals iedereen langer moest wachten op schiphol bij de introductie van de bodyscanner en transparante draagzakjes. Van die bodyscanner heeft ook maar 1 bedrijf in de Industrie geprofiteerd en iedereen, vriend en vijand, is er het dupe van.

Nog een fijne (stille) zondag gewenst daar in dat Coronaland!

En neen ik werk niet voor de NSA dat ik even zo nuchter gebalanceerd een opmerking maak voor het algemeen goed ;-)
15-03-2020, 12:11 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 15-03-2020, 12:41
Lysteria of dan nu Corona, als de tic doorslaat is het hek van de dam.
Dwaasheid is hier besmettelijker dan de omstandigheid waardoor wij verdwaasd raken. En er is geen dwaas zo zot als degene met een rest van verstand.
Het is nu nog hilarisch, maar voor hoelang?

De zot schraapt de Supermartschappen met pasta zoals spaghetti momenteel helemaal leeg en vult de rest bij met weeshuisvoorraden WC-papier. Ik kan dat niet rijmen. Iedereen weet dat je van zoveel pasta kogelhardhartlijvig wordt (constipatie)
Ik zou dan eerder denken aan liters laxeermiddel inslaan, echter: waar het verstand faalt heerst een overdaad aan idioot gedrag.

Gaan we dit nog zien?....

https://www.lambiek.net/artists/image/b/bosch_hieronymus/bosch_hieronymus1_garden.jpg
15-03-2020, 12:54 door Anoniem
We weten allemaal (of niet) dat die angst via internet wordt aangewakkerd via zeer slimme technieken inclusief meta hacking en die shit komt uiteindelijk uit dat land van de trollfabrieken... Je hoeft maar te kijken waar de voorraden op zijn en waar niet...

Soms denk ik dat westerse inlichtingendiensten met ze in bed liggen (op een kussen van wc papier, o o wat een prioriteit) of gewoon slapen in das spiel.

Iedereen die weet waar ie moet kijken weet dat die actie vorige week gecoordineerd ging en via duizenden internet slaafjes verder gepropageerd werden. Het is van een geluk dat de managers van supermarktketens niet op de gedwongen loonlijst staan anders waren de schappen nog langer leeg.

Is dat dan leuk vraag ik mij af, de samenleving ontwrichten... mensen individueel of per groep tegen elkaar opzetten om beide kanten op straatniveau te controleren zoals in een soort DDR... Met de slimme telefoons heeft het een enorme vaart genomen.

Totaal geen verantwoordelijkheid bij de desbetreffende overheidsdiensten (want geinfiltreerd? welke andere logische verklaring rest er nog? ik kan je laten zien op mijn dashboard dat die actie voor een winkelrun vooraf opgezet is)
15-03-2020, 13:18 door Anoniem
L.S.

Het ergste is als je niet meer zelfstandig kan nadenken. Als je laat leiden door de belangen van de grote uitbuiters/uitbaters.
Geloof en volg hen, dan kun je er dus letterlijk "aan gaan" (Italiaanse morbide virusstrain of bedrijf verwoest door ransomware, dood of failliet is de uitkomst niet al te vaak).

Ga dus mensen opleiden tot zelstandig kunnen denken en niet meer zich laten ringeloren door mislukkelingen. Wie zitten er bij de controle diensten en de vierde macht en onder (cyber-)criminelen? Juist hoofdzakelijk degenen die voor het echte diploma zijn gezakt en die moeten de domme beslissingen mee helpen verdedigen van manager, CEO of politiek bestuur. Veelal tegen beter weten in, omdat ze zelf niet capabel en dus incompetent zijn en daarop uitgekozen worden om de grote onnadenkende massa te leiden (in de verkeerde richting). Zo wordt een land redeloos, reddeloos en radeloos, vooral nu weer aangetoond met de coronavirus crisis. Men leert niets bij van de geschiedenis.

De mensheid herhaalt steeds dezelfde fouten. Hna, alweer een besmetting via onveilig JavaScript, weer een niet meer bijgehouden plug-in geinstalleerd, weer niet gepatcht, enz. enz. De ezel blijft zich stommelend stoten.

De slimmerikjes en individuele denkers, de innovators en onafhankelijke puristen sluit men liever op, want ze lopen het gegraai aan de top te veel in de weg. Omdenken moeten we anders schiet het niet op. A, Kamphuis, nooit meer iets van vernomen, Assange rot ergens weg in een cel. Ze kunnen de naam Baudet niet eens uitspreken als baas van het ministerie.

Jodocus Oyevaer (vrijwillig cold recon website security error hunter,, helaas veelal mede een roepende in de woestijn).

P.S. Om moedeloos van te worden, lieve topic starter, echt waar - niet te geloven dit alles.
15-03-2020, 14:46 door Anoniem
De zot schraapt de Supermartschappen met pasta zoals spaghetti momenteel helemaal leeg
Ja zeg dat wel. Pasta, spaghetti zijn Italiaanse produkten. Italiaans!
Wie gaat de aanstichters nu belonen? Is corona een vorm van ransomware geworden?
En wat is dat voor een dwaasheid met die run op WC-papier? Er groeit toch nog altijd genoeg gras?...

De beschaving is doorgeslagen naar volstrekte dwaasheid, maar bijna niemand heeft het door.
Ondertussen scheppen we met onze zelfzuchtige zogenaamde "oplossingen" meer problemen en kosten dan ons lief is.
Denk daarbij ook eens aan de jarenlange doorgeslagen ICT-woede die bezig is om ons hersendood te maken.
16-03-2020, 14:50 door Eric-Jan H te D
Ik heb genoeg toiletpapier in huis gehaald om de toiletpapier gekte uit te zitten ... op de plee
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.