/dev/null - Overig

Avondklok per direct opgeheven na uitspraak rechter

16-02-2021, 12:11 door Anoniem, 79 reacties
Reacties (79)
16-02-2021, 13:15 door Anoniem
Kabinet gaat verbod op avondklok aanvechten, zaak dient 16:00 uur vanmiddag

https://nos.nl/artikel/2368932-kabinet-gaat-verbod-op-avondklok-aanvechten-zaak-dient-vanmiddag.html
16-02-2021, 14:51 door Anoniem
Hoogleraar: opheffen avondklok houdt in hoger beroep geen stand

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1415591129/hoogleraar-opheffen-avondklok-houdt-in-hoger-beroep-geen-stand

Wappie rechter?
16-02-2021, 15:20 door Anoniem
Alles dicht om 20:30 uur en een bezoekverbod, dan ben je er ook. Het hoeft niet per se een avondklok te zijn. Overal valt wel een mouw aan te passen wat dat betreft.
16-02-2021, 16:19 door Anoniem
Het hof is gewraakt.
16-02-2021, 16:52 door Anoniem
Nederlanders raken steeds erger mentaal van het padje. Van depressie tot agressie en door dit staatsrechtelijk welles nietes spelletje beginnen de aardappels zo onderhand wel over te koken.

Ik ga voor vanavond mijn kozijnen dichtplanken om zoveel als mogelijk geen schade te hebben van gelazer en shit door elkaar opfokkende doorgedraaide meutes zoals 3 weken geleden en ik denk dat iedereen die net als ik woont in een binnenstadsgebied daar verstandig aan doet.
16-02-2021, 17:36 door Anoniem
Ik weet niet wat ik erger vond:

#1 dat de politie nu al aangeeft toch te gaan handhaven op een wet die afgeschoten is door een wettelijk erkende uitspraak
(dat hoort toch in andere landen thuis?)

#2 dat de supermarkten de leden hebben gewaarschuwd toch niet open te gaan

#3 dat die rechter klinkt alsof ze teveel sherry heeft gedronken (is openbaar alchohol gebruik in een rechtzaak niet erg vreemd?)

#4 dat er door (ik durf het bijna niet te noemen vanwege polarisatie) bepaalde media meteen tientallen 'experts' opgetrommeld worden die aangeven dat je echt niet naar buiten mag ook al zegt deze rechter vanmorgen van wel

Even afgezien of een avondklok wel of niet goed is voor Nederland, wanneer 6 politieke partijen dit al aan zagen komen, zelfs de raad van state aangaf dat er geen spoed kan zijn als je nog effe in de 2de kamer kunt debatteren erover, hoe grote blok beton heb je voor je hoofd als je gewoon door gaat? Dit is nu juist de reden waarom mensen graag Rutte zien vallen. Toeslagen affaire "ik ben niet verantwoordelijk".. de telfon coating laat toch wat aangebakken spul zien...

Overigens zie ik persoonlijk het nut van een avond klok niet in. Ik moet nu in een kortere tijdspanne boodschappen doen met NOG meer mensen in de supermarkt waardoor contactmomenten nog langer duren en met meer personen, ik ging al nergens naartoe en het wandelen 's avonds voor de GEZONDHEID moet ook direct na het avondeten gebeuren want voor 2100u binnen. En om 2200-2300u kwam ik geen hond tegen en nu wel 100 mensen die nog wandelen/hond uitlaten. Hoezo veiliger? Bovendien hebben de meeste mensen die WEL op straat blijven (taxi's) aangegeven dat de 'foute' mensen nu om 2100u beginnen en om 04.30 weer naar huis waggelen. En er dus niets veranderd. Misschien neemt het virus nu al 5 weken af omdat moe is al die gekkies te besmetten.
16-02-2021, 17:52 door Anoniem
Tja nu zal niemand er zich aan houden aan de avondklok meer,na de smeekgebeden van de heer Rutte om het toch te blijven doen tot 2 maart.
Tja die avondklok hielp niet om het aantal besmettingen omlaag te krijgen.
Het enige wat er aan bijdroeg de besmettingen om laag houden waren enkele maatregelen,waaronder een beperkt aantal mensen ergens en de 1,5 m afstand regel.
Ook groepsvorming tegen te gaan.
In hoeverre een mondkapje helpt om de besmettingen te laten dalen is nog steeds na bepaalde dingen niet bewezen.
Het vaccin tegen corona moet gewoon snel bijgewerkt worden om tegen alle andere varianten te kunnen werken.
Dan moet er gewoon gerwerkt worden aan een 24 uurs vaccinatieprogramma zodat we zo helemaal snel van Corona verlost zijn.
Te lang maatregelen houden is nog slechter voor de econonomie.
Zo zal herstel ook alleen nog langer duren.
16-02-2021, 19:02 door Anoniem
Wat heeft dit met security te maken?

Blijf gewoon thuis, je verlengt slechts alle maatregelen als je besmetting houd. Kijk naar nieuw zeeland, daar kunnen ze alles weer omdat ze even 3 dagen helemaal niets mogen, daarna mag alles weer.
16-02-2021, 19:13 door Anoniem
Wat heeft dit met security of IT te maken?

Moet echt elke aan alt right gelieerde nieuwsartikel ook hier een eigen thread krijgen?
16-02-2021, 19:21 door Anoniem
Wraking ongegrond verklaard door de wrakingskamer.
Engel en Pols hadden blijkbaar teveel spraakwater op (verbaast me niks) en vielen de rechter steeds in de rede.

De zitting kan verder met dezelfde rechters.
16-02-2021, 19:31 door Anoniem
Door Anoniem: Het hof is gewraakt.

Afgewezen door de Wrakingskamer.
16-02-2021, 19:44 door Anoniem
Door Anoniem: Wat heeft dit met security te maken?

Geen idee, maar ik zie het gedrag van de heer Engel en meester Pols wel als ondermijnend en staatsgevaarlijk.
16-02-2021, 19:55 door Anoniem
Door Anoniem: Wat heeft dit met security of IT te maken?

Moet echt elke aan alt right gelieerde nieuwsartikel ook hier een eigen thread krijgen?

Wat dit te maken heeft met security?

Wat heeft de avondklok te maken met veiligheid? Dat is inderdaad ook de vraag die Viruswaarheid stelt.
16-02-2021, 20:41 door Anoniem
Toch een avondklok, dit live blog kan gesloten worden.
17-02-2021, 00:53 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Wat heeft dit met security of IT te maken?

Moet echt elke aan alt right gelieerde nieuwsartikel ook hier een eigen thread krijgen?

Wat dit te maken heeft met security?

Wat heeft de avondklok te maken met veiligheid? Dat is inderdaad ook de vraag die Viruswaarheid stelt.
Voordat jullie reageren en meteen in de pen klimmen : kijk even onder welk hoofdstuk dit staat: "/dev/null - Overig"
17-02-2021, 09:20 door Anoniem
Door Anoniem: Wat heeft dit met security te maken?

Blijf gewoon thuis, je verlengt slechts alle maatregelen als je besmetting houd. Kijk naar nieuw zeeland, daar kunnen ze alles weer omdat ze even 3 dagen helemaal niets mogen, daarna mag alles weer.

Als je het dan TOCH een beetje op security wil mikken: Nieuw Zeeland is een EILAND, virus eraf houden is relatief goed te doen doordat je de VOLLEDIGE controle hebt over wat er wel of niet binnenkomt.

Een eiland kunnen we dus mooi vergelijken met een firewall en de kleine speedbootjes en helikopters als de achterdeurtjes.
Onderzeeërs van een ander land kunnen we dan beschouwen als het grote onbekende gevaar van andere landen.

Het virus is simpelweg een virus en zal dus ook Anti Virus middelen nodig hebben anders blijft het rondspoken haha
17-02-2021, 10:42 door Anoniem
Ik heb zelf hoger beroep meerdere malen meegemaakt nadat leveranciers bijvoorbeeld niet wilde betalen.
Hoger beroep wordt normaal alleen gekeken of alles goed verlopen is.
En bij mij gingen er maanden overheen voordat een hoger beroep behandeld wordt, zelfs als het spoed was.

Nu is de overheid het geknepen hondje en binnen 4 uur is er een hoger beroep mogelijk?
Dat ruikt aan alle kanten.

Bovendien hebben ze bij de behandeling alle tijd gehad om van Dissel op te roepen als getuige en toen was het niet nodig, het was immers maar een wappie..

Nu wordt er bij een hoger beroep een getuige gehoord voor de verdediging?
Dat kan toch niet?

Er wordt dus niet weer over de inhoud gepraat. Maar hier wel. Er worden NU ineens documenten van tig pagina's opgelepeld, die de viruswappies ook nog moeten bestuderen. Vragen van de wappies worden echter niet beantwoord.
Dat had de landsadvocaat VOOR het hoger beroep moeten doen. En waarom mag van Dissel de hele tijd spreken en de wappies mogen dan soms vragen stellen die vervolgens niet beantwoord hoeven worden. Van Dissel roept de ene na de andere virologische term maar wanneer de wappies vragen "ik er eigenlijk wel onderzoek gedaan naar biologische character van het engelse variantje komt er een heel verhaal van van Dissel "engelsen bla, engelsen zus... " terwijl het antwoord had moeten zijn: 'nee, er is geen biologisch onderzoek gedaan". Met andere woorden, we geloven de britse premier op z'n blauwe ogen als die zegt dat het 50% besmettelijker is. Dat engelsen tijdens de weken voor kerst zich helemaal niet hielden aan corona maatregelen, nog steeds met z'n allen bier zuipen, F&C eten en zich in drukke winkels helemaal suf kochten had natuurlijk niets te maken met de verspreiding van het virus.

Niet dat je dit niet had kunnen zien aankomen. Aan alle kanten was er 'damage control'... Supermarkten moesten dicht blijven ook al zou de avondklok vervallen, de politie zou toch blijven bekeuren (al zeggen ze nu de avondklok door gaat dat ze toch niet meteen zouden gaan schrijven (yeah right)) ook al zou de avondklok opgeheven zijn, een spoedwet zou nu toch al in de maak zijn.
Tim K. doet niet voor niets bijna al zijn rechtzaken in Den Haag laten behandelen voor download-moeders... Daar worden heel wat flessen sherry onderhands van eigenaar verwisseld.

Ook het constante gehamer op 'voormalig dansleraar viruswappie'... alsof onze 2 afgekeurde leraren die ons land nu 'besturen' verstand hebben van virussen... "ja maar daar hebben ze van Dissel voor"... Alle voorgangers van van Dissel fakkelen hem af op elk moment, en als we toch willen luisteren naar experts op het gebied... waarom luisteren we dan niet naar max verstappen voor de maximum snelheid op de A2 ? of luisteren we naar Microsoft voor het beste operating system voor iedereen, of vragen we aan de McDonalds welke voedingsadviezen we moeten volgen....

Experts zijn wappies in hun vakgebied zonder enige vorm van maatschappelijk zicht of nuance...
Een virus expert sluit iedereen op zodat ze niet besmet kunnen worden. Dat is hun beroepsdeformatie... Maar van opsluiten ga je ook dood. Dus moet je daar niet naar luisteren. Een security specialist wil niet dat een plutoniumstaaf regelaar van een kerncentrale aan internet hangt. maar de muts die het bedient vanaf de thuiswerkplek waar ook de kinderen spelletjes op spelen wel. En we weten allemaal dat die muts toch via teamviewer dat gaat doen. En van (genoeg) radioactieve straling ga je dood. En toch gebeurt het... En toch zijn we nog niet dood in Nederland... Okay, als het aan de Belgen ligt met Doel en Tihange gaat dat ook niet lang meer duren, maar soi...

van leven ga je dood... belangrijke bestanden zet je in een encrypte harde schijf met raid bescherming en een off-site backup... misschien moeten we dan mensen die niet tegen het covid19 virus kunnen dan beschermen met een afzondering, zodat de rest wel door kan blijven leven... Maar zolang oudjes met flessen sherry en bridgen elkaar blijven opzoeken, en dan over de jeugd gaan klagen.. tja... klagende oudjes is van alle tijden.... foute jeugd ook... die dan weer oudjes worden als ze tegen sars 28 of mers 30 kunnen.. en dan weer gaan klagen over......
17-02-2021, 11:14 door Anoniem
Door Anoniem: ... misschien moeten we dan mensen die niet tegen het covid19 virus kunnen dan beschermen met een afzondering, zodat de rest wel door kan blijven leven...

Je weet niet van tevoren wie er wel tegen kan en wie niet. Daarom nemen we nou juist die maatregelen, om voor iedereen de risico's te minimaliseren.
17-02-2021, 12:13 door Anoniem
Bijna te hilarisch voor woorden: plotseling zat de gesjeesde activist Engel in een zaaltje met RiVM expert Van Dissel.

Een vonnis over de avondklok, daarna een hoger beroep van de Staat, een spoedappèl én een wrakingsverzoek van actiegroep Viruswaarheid. Allemaal binnen een paar uur tijd. Veel mensen zullen licht verbijsterd hebben toegekeken naar wat zich afspeelde in de Haagse rechtbank en bij het hof vandaag.

https://nos.nl/artikel/2369023-avondklokzaak-viruswaarheid-is-rechtsstaat-in-optima-forma.html

Het kabinet zet nu alles op alles om de avondklok te behouden, ook als het gerechtshof vrijdag zegt dat de juridische onderbouwing niet deugt. Het kabinet stuurt vandaag nog een spoedwet naar de Tweede Kamer, die gisteravond al is ondertekend door de koning en naar de Raad van State is gestuurd. De Tweede Kamer komt morgen terug van reces.

https://nos.nl/artikel/2369023-avondklokzaak-viruswaarheid-is-rechtsstaat-in-optima-forma.html
17-02-2021, 12:23 door Tintin and Milou
Door Anoniem: Wat heeft dit met security te maken?

Blijf gewoon thuis, je verlengt slechts alle maatregelen als je besmetting houd. Kijk naar nieuw zeeland, daar kunnen ze alles weer omdat ze even 3 dagen helemaal niets mogen, daarna mag alles weer.
Eiland en een volledige harde lockdown, je weet wel, van je mag niet meer naar buiten zonder goede redenen.
Niet echt te vergelijken.

Door Anoniem:
Door Anoniem: Wat heeft dit met security of IT te maken?

Moet echt elke aan alt right gelieerde nieuwsartikel ook hier een eigen thread krijgen?

Wat dit te maken heeft met security?

Wat heeft de avondklok te maken met veiligheid? Dat is inderdaad ook de vraag die Viruswaarheid stelt.
Viruswaanzin i over het algemeen met complete onzin bezig, dat niet op feiten baseert is.

Door Anoniem:
Door Anoniem:
Door Anoniem: Wat heeft dit met security of IT te maken?

Moet echt elke aan alt right gelieerde nieuwsartikel ook hier een eigen thread krijgen?

Wat dit te maken heeft met security?

Wat heeft de avondklok te maken met veiligheid? Dat is inderdaad ook de vraag die Viruswaarheid stelt.
Voordat jullie reageren en meteen in de pen klimmen : kijk even onder welk hoofdstuk dit staat: "/dev/null - Overig"
Dan nog steeds heeft dit niets met Security te maken.

Door Anoniem:
Nu is de overheid het geknepen hondje en binnen 4 uur is er een hoger beroep mogelijk?
Dat zou misschien ook kunnen omdat de gezondheid in gevaar kan zijn met deze uitspraak?
Gister avond wat trouwens geen hoger beroep.

Dat ruikt aan alle kanten.
Nee, compleet niet. Je post ruikt meer.

Bovendien hebben ze bij de behandeling alle tijd gehad om van Dissel op te roepen als getuige en toen was het niet nodig, het was immers maar een wappie..
Van Dissel is geen wappie, maar een specialist met veel kennis en ervaring. Iets wat gisteravond niet te zien was bij de viruswaanzin. Zowel in hun vragen als opmerkingen. Was eigenlijk lachwekkend om te zien.

Nu wordt er bij een hoger beroep een getuige gehoord voor de verdediging?
Dat kan toch niet?
Was geen hoger beroep. Dat is vrijdag pas.

Er wordt dus niet weer over de inhoud gepraat. Maar hier wel. Er worden NU ineens documenten van tig pagina's opgelepeld, die de viruswappies ook nog moeten bestuderen.
Volksgezondheid is ook best een belangrijk punt.

Vragen van de wappies worden echter niet beantwoord.
Jawel, maar ze kregen niet de antwoorden die ze wilde horen.
Zou er misschien ook mee te maken kunnen hebben, dat eigenlijk niets begrijpen van Covid-19.

Dat had de landsadvocaat VOOR het hoger beroep moeten doen. En waarom mag van Dissel de hele tijd spreken en de wappies mogen dan soms vragen stellen die vervolgens niet beantwoord hoeven worden.
Volgens mij beantwoorde van Dissel gewoon de vragen van de wappies. Ze begrepen alleen niet, wat ze nu vroegen, of wat de antwoorden nu echt betekeken.

Van Dissel roept de ene na de andere virologische term maar wanneer de wappies vragen "ik er eigenlijk wel onderzoek gedaan naar biologische character van het engelse variantje komt er een heel verhaal van van Dissel "engelsen bla, engelsen zus... " terwijl het antwoord had moeten zijn: 'nee, er is geen biologisch onderzoek gedaan". Met andere woorden, we geloven de britse premier op z'n blauwe ogen als die zegt dat het 50% besmettelijker is. Dat engelsen tijdens de weken voor kerst zich helemaal niet hielden aan corona maatregelen, nog steeds met z'n allen bier zuipen, F&C eten en zich in drukke winkels helemaal suf kochten had natuurlijk niets te maken met de verspreiding van het virus.
We hebben meer ervaringen dan alleen uit de UK. Cijfers laten gewoon zien dat deze besmettelijker is.

Men is momenteel nog wel aan het onderzoeken, waarom de UK variant besmettelijker is. Daar is nog geen direct antwoord op. Maar dat de UK variant besmettelijker is, is al duidelijk met cijfers.

Maar onderzoeken kosten tijd en we kunnen niet wachten op alle antwoorden. Dat kan grote gevolgen hebben voor de Nederlandse bevolking.

Wederom een goed en correct antwoord.

Niet dat je dit niet had kunnen zien aankomen. Aan alle kanten was er 'damage control'... Supermarkten moesten dicht blijven ook al zou de avondklok vervallen, de politie zou toch blijven bekeuren (al zeggen ze nu de avondklok door gaat dat ze toch niet meteen zouden gaan schrijven (yeah right)) ook al zou de avondklok opgeheven zijn, een spoedwet zou nu toch al in de maak zijn.
Winkels namen dus gewoon hun verantwoordelijkheid. Is dat verboden?

De spoedwet wordt snel gemaakt, omdat de regering niet de juiste juridische path heeft gevolgd volgens de rechter. Echter vele juridische specialisten denken daar heel anders over. De kans is heel groot dat deze rechter een grote fout heeft gemaakt in zijn uitspraak. Een uitspraak die grote gevolgen kan hebben.

De avondlock is gewoon gerechtvaards, alleen de juiste jurische paden zijn niet gevold.

Tim K. doet niet voor niets bijna al zijn rechtzaken in Den Haag laten behandelen voor download-moeders... Daar worden heel wat flessen sherry onderhands van eigenaar verwisseld.
Natuurlijk, je hebt ook goed bewijs voor deze mening van je?

Ook het constante gehamer op 'voormalig dansleraar viruswappie'... alsof onze 2 afgekeurde leraren die ons land nu 'besturen' verstand hebben van virussen... "ja maar daar hebben ze van Dissel voor"... Alle voorgangers van van Dissel fakkelen hem af op elk moment, en als we toch willen luisteren naar experts op het gebied... waarom luisteren we dan niet naar max verstappen voor de maximum snelheid op de A2 ? of luisteren we naar Microsoft voor het beste operating system voor iedereen, of vragen we aan de McDonalds welke voedingsadviezen we moeten volgen....
Ik ben benieuwd naar je informatie over al zijn voorgangers.

Experts zijn wappies in hun vakgebied zonder enige vorm van maatschappelijk zicht of nuance...
Een expert geeft zijn adviezen, risico analys en kan deze onderbouwen.


misschien moeten we dan mensen die niet tegen het covid19 virus kunnen dan beschermen met een afzondering, zodat de rest wel door kan blijven leven...
Zoals zo vaak al aangegeven, geen oplossing, niet haalbaar.
17-02-2021, 13:14 door Anoniem
We hadden er al lang uit kunnen zijn met zonder avondklok.

Aan het begin had er een zeer stringente complete en totale lock-down moeten zijn.
Niemand het land in of uit.

Niemand de straat op zonder urgentie verklaring.
Virus is uitgedoofd weg en het normale leven kan worden hervat.

Dat wilde men niet. Alternatief bestaat niet.
Nu houden we het zuur van de maatregelen en toenemende besmettingen nog veel en veel langer.

Nu zeggen de ratten: "Ben jij al gevaccineerd?" en is het antwoord: "Neen, joh, wat denk je?
Het is immers nog niet eens op mensen uitgetest".

Beetje humor moet kunnen om alles in het juiste perspectief te zien. Leef en laten leven.

Joris Goedbloed
17-02-2021, 13:17 door Anoniem
Ach ja, Kuifje is weer bezig. Hij is altijd zo goed bezig om de "fouten" te ontdekken maar hij vergeet (net zoals MSM "reporters") waar het hier over gaat.

Maar goed, de lockdown. Daar hebben we het hier over. Kan iemand mij vertellen wat de resultaten zijn van de avondklok? Het antwoord is niemand. En kan iemand mij vertellen in hoeverre een mondmasker werkt? Wederom: Niemand. En de 1,5 meter regel? Wederom niemand. Ik kan wel vertellen dat er ZEKER TE WETEN vele bedrijven omgaan! Vele bedrijven!

Dit is gewoon crimineel gedrag door onze overheid. Niets meer en niets minder.

Wat ze HADDEN moeten doen, maar na een jaar nog steeds nagelaten hebben is het volgende:

1. Goede ventilatie had verplicht moeten worden.

2. Voor de zwakkeren hadden pillen met zink en vitamine C en D een optie moeten zijn.

3. Goede medicijnen hadden geleverd moeten zijn, zoals Ivermectine en HCQ, voor het geval dat er dan toch nog mensen ziek zouden zijn geworden.


EN DAT WAS HET! De rest van de maatregelen zijn onzin en zouden regelrecht in de prullenbak moeten. En natuurlijk zouden de bevelhebbers berecht moeten worden, maar dat spreekt voor zich.
17-02-2021, 13:33 door Anoniem
Door Anoniem: Wat heeft dit met security of IT te maken?

Moet echt elke aan alt right gelieerde nieuwsartikel ook hier een eigen thread krijgen?

Helemaal mee eens, dit heeft geen ene bal te maken met IT en/of security
Dit artikel hier plaatsen alleen maar meer 'welles-nietes' kanonvoer
17-02-2021, 14:21 door Anoniem
Door Anoniem: We hadden er al lang uit kunnen zijn met zonder avondklok.

Dat weet ik zo goed als zeker. Dit is de hoofdoorzaak:

‘Het was state of the art, anders was ik er niet gaan werken.’ Microbioloog Ben van der Zeijst is trots wanneer hij in 1997 na een lange academische carrière wetenschappelijk directeur wordt van de sector vaccins van het RIVM, die later opgaat in het Nederlands Vaccin Instituut. ‘Het was een prestigieuze instelling, we waren internationaal koploper.’

Investico Onderzoek: Hoe Nederland zijn vaccinkennis grotendeels ontmantelde
"Je gaat toch ook de brandweer niet verkopen?"
door Belia Heilbron en Karlijn Kuijpers, 1 april 2020

https://www.groene.nl/artikel/je-gaat-toch-ook-de-brandweer-niet-verkopen
17-02-2021, 22:19 door Tintin and Milou
Door Anoniem: Ach ja, Kuifje is weer bezig. Hij is altijd zo goed bezig om de "fouten" te ontdekken maar hij vergeet (net zoals MSM "reporters") waar het hier over gaat.
Tja Donderslag, jij post onzin, wij corrigeren je.

Maar goed, de lockdown. Daar hebben we het hier over. Kan iemand mij vertellen wat de resultaten zijn van de avondklok? Het antwoord is niemand.
Cijfers zijn gaan dalen?
Maar we hebben 2 maatregelen genomen. Max 1 persoon per dag en de avondklok.
Verkeer is een stuk minder geworden.

[quote[En kan iemand mij vertellen in hoeverre een mondmasker werkt? Wederom: Niemand. [/quote]Er is voldoende bewijs dat ze wat doen. Maar niet de magische oplossing.

En de 1,5 meter regel? Wederom niemand.
Is ook bewijs voor uit het verleden in onderzoeken.

[quote[Ik kan wel vertellen dat er ZEKER TE WETEN vele bedrijven omgaan! Vele bedrijven![/quote]Feiten ben je nooit zo goed in, maar volgens het CBS is 2020 dit lager geweest dan verwacht. Dus, waar is je bewijs precies hiervoor?
Of je kan toekomst kijken?

Dit is gewoon crimineel gedrag door onze overheid. Niets meer en niets minder.
Mening, geen feit en helemaal geen onderbouwing, zoals gewoonlijk.

Wat ze HADDEN moeten doen, maar na een jaar nog steeds nagelaten hebben is het volgende:
De gebruikelijke onzin van onder Donderslag begint natuurlijk weer?

1. Goede ventilatie had verplicht moeten worden.
Nog geen definitief bewijs voor. Kan wel wat uitmaken. Maar echt hard wetenschappelijk bewijs heb ik nog niet gezien.

2. Voor de zwakkeren hadden pillen met zink en vitamine C en D een optie moeten zijn.
Kan helpen, maar ook hier is geen wetenschappelijk duidelijk bewijs voor dat het echt werkt.

3. Goede medicijnen hadden geleverd moeten zijn, zoals Ivermectine en HCQ, voor het geval dat er dan toch nog mensen ziek zouden zijn geworden.
Helemaal geen bewijs voor.
HCQ fabeltje begin wel een beetje erg saai te worden. Na 12 maanden nog steeds geen overduidelijk wetenschappelijk bewijs kunnen leveren. Waarom zou dit toch zijn?
Ivermectine, ook nog nergens hard bewijs geleverd.

Dus je gebruike, Nope niets nada bewijs.

EN DAT WAS HET! De rest van de maatregelen zijn onzin en zouden regelrecht in de prullenbak moeten. En natuurlijk zouden de bevelhebbers berecht moeten worden, maar dat spreekt voor zich.
Dit was het? je gebruikelijke niet onderbouwde informatie weer.
Je komt weer met een niet onderbouwde mening, en niet met feiten.

Doe jezelf een plezier en ga ergens anders dit soort onzin kosten. Er is vast ergens in je bubbel iemand die ook niet om goede onderzoeken geeft en je mening graag wilt volgen.
Die zul je hier alleen niet zo snel vinden.

Blijf daarom weg met dit soort onzin posts.
17-02-2021, 22:23 door Tintin and Milou
Door Anoniem:
Door Anoniem: We hadden er al lang uit kunnen zijn met zonder avondklok.

Dat weet ik zo goed als zeker.
Nu alleen nog even wat met feiten onderbouwing. Je mening hebben we niet zoveel aan.

Laat het nu in de meeste europese landen ongeveer allemaal op dezelfde verlopen.

Dit is de hoofdoorzaak:

‘Het was state of the art, anders was ik er niet gaan werken.’ Microbioloog Ben van der Zeijst is trots wanneer hij in 1997 na een lange academische carrière wetenschappelijk directeur wordt van de sector vaccins van het RIVM, die later opgaat in het Nederlands Vaccin Instituut. ‘Het was een prestigieuze instelling, we waren internationaal koploper.’

Investico Onderzoek: Hoe Nederland zijn vaccinkennis grotendeels ontmantelde
"Je gaat toch ook de brandweer niet verkopen?"
door Belia Heilbron en Karlijn Kuijpers, 1 april 2020

https://www.groene.nl/artikel/je-gaat-toch-ook-de-brandweer-niet-verkopen
Dit is je onderbouwing voor je conclusie?

Alle landen doen ongeveer hetzelfde en het verloop is overal ongeveer hetzelfde. Waarom zou dit zo zijn denk je?

We hebben nog steeds koplopers in de vaccinatie, maar dat wil niet zeggen dat dit magisch ineens alles oplost.
Sprookjes bestaan niet.
18-02-2021, 07:08 door Anoniem
Ach ja, wederom is Kuifje de boel aan het verzieken. Goed bezig.

@ Joris Goedbloed,

Aan het begin had er een zeer stringente complete en totale lock-down moeten zijn.
Niemand het land in of uit.

Ik ben het daar niet mee eens. De derde golf die komt er niet! De Engelse variant die is bij lange na niet zo ernstig als gedacht door het model van het RIVM. De zogenaamde Engelse variant die bestaat alleen als een model en is niet gebaseerd op de werkelijkheid! Dus de avondklok die was om te beginnen helemaal overbodig! En die is nog steeds helemaal overbodig! En ik ga nog verder. Het gros van de maatregelen die zijn compleet overbodig. Alles zou weer open moeten! Denk daar AUB eens over als je gaat stemmen. Ik weet waar ik voor stem en dat is niet het establishment! We worden hier zo genaaid en dan zouden we hun ook nog moeten belonen? Ik dacht het niet! En ook alle berichtgeving... daar wordt toch ook iedereen ondertussen wel helemaal zat van?

Maar het kabinet is 100% verantwoordelijk hiervoor, onthoud dat goed!
18-02-2021, 10:52 door Anoniem
@ anoniem van 07:08

Zijn hier dan weer dezelfde krachten bezig, die in de geschiedenis achter de opkomst van het fascisme in de jaren dertig van de vorige eeuw of daarvoor achter de Marxistische omwenteling in Rusland van 1917 bezig waren. Is dit een herhaling (maar toch weer wat anders in elkaar gestoken) van zetten van de ellende van na de "Roaring Twenties", maar nu een eeuw later? Ik hoor termen als agenda 2030, Build Back Better, Groene Agenda, Georgia Guide Stones, Club van Rome.

Kunnen de mensen geloven dat hetzelfde spook van de NWO, dat nooit echt weg is geweest, opnieuw aan hun zogenaamde "endgame" gaat werken via een Worldkrach en met een geniepig soort van genocide agenda?

Is men volledig open over de werkingen van de PCR test en diens betrouwbaarheid & de uiteindelijke werking van de experimentele MRNA vaccins? Big Pharma hoeft de schade niet te vergoeden als het echt goed mis gaat.
Komen de vaccin-doden en -zieken goed in beeld?

Waarom zoveel gestuurde propaganda, zoveel eenzijdige berichtgeving, zoveel censuur, bepaalde maatregelen die haaks op elkaar staan? Wat is de rol van Big Tech hierin?

Zijn mondkapjes op de lange duur bij voortgezet gebruik schadelijk voor onze gezondheid. Wat gaat de afgeschaalde en niet toegankelijke reguliere gezondheidszorg voor bijkomende slachtoffers opleveren ('culling' van de personen, die men al beschouwd als rechthebbenden op een "voltooid levenseinde"?).

Komt er echt een exit strategie of gaat men door tot "het gaatje"?
Zijn er toch nog lieden, die hier nog zelfstandig over nadenken?

Jodocus Oyevaer
18-02-2021, 12:01 door Tintin and Milou - Bijgewerkt: 18-02-2021, 12:19
Door Anoniem: Ach ja, wederom is Kuifje de boel aan het verzieken. Goed bezig.
Tja... Als Donderslag weer eens zijn gebruikelijke onzin post, dan wordt je corrigeert. En dat is meestal niet heel erg lastig.

Ik ben het daar niet mee eens.
Jij mag het er niet mee eens zijn, die mening mag je hebben. De cijfers laten alleen wat anders zien.
De derde golf die komt er niet!
Ik mag het hopen, maar de cijfers laten tot nu toe wat anders zien.

De Engelse variant die is bij lange na niet zo ernstig als gedacht door het model van het RIVM. De zogenaamde Engelse variant die bestaat alleen als een model en is niet gebaseerd op de werkelijkheid!
Toch bijzonder dat de wetenschappers er anders over denken. En dit eigenlijk ook in de cijfers naar voren komt. Maar ach, onze Donderslag is hierin gespecialiseerd tegenwoord, en weet dit allemaal beter dan alle wetenschappers.

We zien trouwens ook weer een stijging van het aantal positieve testen, terwijl we in best zware maatregelen zitten momenteel.

https://nos.nl/artikel/2369040-britse-versus-klassieke-coronavariant-wat-weten-we-daar-nu-over.html
Nu staan daar niet de laatste cijfers in, maar laat wel duidelijk zien dat de klassieke variant onder 1 is, maar de de UK variant een R boven 1 heeft en dus terrein aan het winnen is. Wel minder snel dan verwacht, wat gunstig is, maar de redenen weet men nog niet. Minder besmettelijk is een mogelijkheid, maar hij is nog steeds besmettelijker dan de klassieke variant. Of misschien hebben de maatregelen toch een stuk beter gewerkt dan verwacht?

Daarnaast: https://www.nytimes.com/2021/02/13/world/europe/covid-uk-variant-deadlier.html

De worse case scenario was gelukkig niet uitgekomen wat het RIVM gedacht had. Zou dat misschien door de maatregelen gekomen kunnen zijn?

Dus de avondklok die was om te beginnen helemaal overbodig! En die is nog steeds helemaal overbodig! En ik ga nog verder.
Mening niet gebaseerd op cijfers en de feiten.

Het gros van de maatregelen die zijn compleet overbodig.
Tot december zagen we de cijfers flink oplopen, dit was zelf MET al maatregelen. Hoe denk je dat dit was afgelopen, zonder maatregelen? En dat was eigenlijk nog voordat de UK variant dominant werd.

https://nos.nl/artikel/2369040-britse-versus-klassieke-coronavariant-wat-weten-we-daar-nu-over.html
Mensen denken soms dat we alles dichtgooien voor 500 mensen op de IC, vervolgt Ten Bosch. "Maar die gedachte is niet juist. Je doet het voor al die mensen die niet op de IC terechtkomen. Dat is lastig, want die mensen zie je niet. Het zijn je buren, ouders en vrienden die bij wijze van spreken naast je thee zitten te drinken. De maatregelen zijn er om een veelvoud van 500 IC-patiënten te voorkomen."

Alles zou weer open moeten!
December al weer vergeten, hoe snel de cijfers opliepen, met al maatregelen actief?
Wat denk je dat er gaat gebeuren als we nu geen maatregelen meer hebben? December valt dan in het niets, en de zorg mag het weer oplossen.
Kijk eens naar Engeland, Ireland, hoe snel het uit de klauwen kan lopen.

Denk daar AUB eens over als je gaat stemmen.
Dat doen de meestal, en daarom doet opzich dit kabinet het niet heel slecht. Ze volgen de wetenschap en nemen daarop hun adviezen.
Daarom staat eigenlijk de meerderheid (of complete) kamer achter de maatregelen.

Het lastige is... Dat als je verantwoordelijk bent, je in eens verantwoording moet nemen.

Ik weet waar ik voor stem en dat is niet het establishment! We worden hier zo genaaid en dan zouden we hun ook nog moeten belonen? Ik dacht het niet! En ook alle berichtgeving... daar wordt toch ook iedereen ondertussen wel helemaal zat van?
We weten dat jij FvD stemt, dat is overduidelijk in je mening te zien. Dat dit niet gebaseerd is op de cijfers die we wetenschap laat zien, dat negeer je liever.
Jij stept liever op een partij waar fasisme normaal is, populisme bedreven wordt, wetenschap geneerd wordt, zorg een dikke middelvinger krijgt, want die mogen de ellende oplossing.

FvD heeft geen oplossing, dat laten ze eigenlijk iedere keer zien. Maar ze zijn ook niet verantwoordelijk en hoeven dus ook geen verantwoording af te leggen waardoor ze kunnen schreeuwen wat ze willen.
Ze laten wel zien, dat ze Covid-19 helemaal niet begrijpen.

Maar het kabinet is 100% verantwoordelijk hiervoor, onthoud dat goed!
Dat klopt, en ze doen het best goed. Eigenlijk alle landen volgen ongeveer wel dezelfde strategie, die gebaseerd is op de adviezen van specialisten. Waarom zouden ze dit nu allemaal hetzelfde ongeveer doen denk je?
18-02-2021, 13:25 door Anoniem
@ Jodocus Oyevaer,

Zijn hier dan weer dezelfde krachten bezig, die in de geschiedenis achter de opkomst van het fascisme in de jaren dertig van de vorige eeuw of daarvoor achter de Marxistische omwenteling in Rusland van 1917 bezig waren. Is dit een herhaling (maar toch weer wat anders in elkaar gestoken) van zetten van de ellende van na de "Roaring Twenties", maar nu een eeuw later? Ik hoor termen als agenda 2030, Build Back Better, Groene Agenda, Georgia Guide Stones, Club van Rome.

Nee. Ik geloof niet dat dat aan de hand is. Wat is er wel aan de hand? Maurice de Hond heeft het heel goed omschreven. https://www.youtube.com/watch?v=RWCRKl3ZAKgHet is complex maar ik geloof dat dit hetgeen is wat er is gebeurd. Het OMT onder leiding van Van Dissel die doet echt hun best. Maar waar zij geen rekening mee hoeven houden dat is de economie en de andere sociale gevolgen van het land. Zij krijgen hun salaris toch wel. En zij geven ook dagelijks alle onzin die vervolgens weer direct wordt doorgestuurd naar de MSM. En de MSM dat zijn allemaal jonge mensen die technische zaken ingewikkeld vinden dus komen de mensen in de politiek en het OMT ook iedere keer weer weg want de journalistiek die stelt geen lastige vragen.Dus deze kafkaëske situatie komt dus vanwege het OMT. En de politiek onder leiding van Rutte natuurlijk, die zijn ook verantwoordelijk, maar zoals je al hebt gezien nemen zij geen verantwoordelijkheid, zie alle affaires van de laatste tijd. Maar Rutte die snijdt zichzelf ook serieus in zijn eigen vingers want ik denk dat zijn beleid, zijn kaartenhuis, in elkaar gaat storten. En dat komt omdat de mensen een beetje wakker beginnen te worden.Het is zo bizar, daar zijn eigenlijk geen woorden voor te verzinnen. Maar ik geloof niet in Build Back Better of The Great Reset het is. Ik kan het mis hebben maar ik heb het nog eigenlijk nergens echte aanwijzingen voor gezien. Ik kan het mis hebben natuurlijk. Maar het kabinet Rutte is hier 100% verantwoordelijk voor. Onthou dat goed!
18-02-2021, 13:45 door Anoniem
Virus gaat nooit meer weg... Simpelweg omdat het miljarden oplevert voor de farmaceutische industrie.
Mensen bang maken, bang houden en dan slikken ze je pillen... Pillen laten slikken is voor de Farma big business..
Alleen al de gebroeders Strungmann (Hexal, Novartis en BioNTech) hebben 10 miljard euro per persoon verdiend aan Corona.
20 miljard als je de stijging van hun aandelen meeneemt.

Als je ziet wat mensen doen voor 10.000 euro, moet je nagaan over hoeveel lijken deze mensen zullen gaan voor 20 miljard...
Een hoop van dat geld komt van jou en mij en de 400 miljard euro die Rutte geleend heeft om deze crisis te gaan betalen.
Ik zie de BPM voor mijn Toyota LC al van 50.000 euro naar 100.000 euro stijgen... Na de verkiezingen gaan de inkomstenbelasting omhoog, de electriciteits heffing, gas vastrecht (want gas = fout = groningen/russisch)... zodat straks 75% van nederland in de armoede leeft zonder huis (want nu al 1 miljoen huizen te kort)... Belachelijk dat er geen media is die de overheid niet dagelijks aan de benen brandt van 'hoe kan het dat we miljoenen euro's geven aan mensen aan de andere kant van de planeet leven die een hutje bouwen op een plek waar elk jaar een overstroming is maar de eigen nederlanders met 3 families in 1 huis moeten wonen alsof ze in een studentenflat wonen omdat er voor 1 op de 17 mensen geen huis is in EIGEN LAND?
18-02-2021, 21:29 door Anoniem
Blijf gewoon thuis, je verlengt slechts alle maatregelen als je besmetting houd.
Eh... ga gewoon lekker met z'n allen knuffelen. Dan zijn we over een paar maanden ook klaar.
In elk geval een stuk sneller dan het inmiddels al een jaar lang prutsen van onze overheid zonder ook maar enig plan te hebben.

Het enige wat er nu gebeurt is dat een economisch toch al beroerd land nog verder naar de vaantjes wordt geholpen.
18-02-2021, 21:32 door Anoniem
Dat klopt, en ze doen het best goed.
Dat ben ik dus hardgrondig niet met je eens. Ze doen het waardeloos. De angst regeert. En tot op heden is er geen enkel plan behalve tijd rekken.
Eigenlijk alle landen volgen ongeveer wel dezelfde strategie, die gebaseerd is op de adviezen van specialisten. Waarom zouden ze dit nu allemaal hetzelfde ongeveer doen denk je?
Omdat ook daar de angst regeert. De betreffende specialisten kijken alleen maar naar het aantal infecties en het aantal doden dat die tot gevolg hebben. Dat het aantal doden door het nu gevolgde beleid daar een veelvoud van gaat zijn (immers, de levensverwachting heeft een directe relatie met de economische situatie...), is een ander specialisme.
18-02-2021, 23:43 door Anoniem
21:32 door Anoniem: De angst regeert
Neheee, het verstand regeert. Dat is toch echt wat anders.
En dat is niet iets waar je bang voor hoeft te zijn.
Ik zou veel banger zijn als de dwaasheid zou regeren.
En corona heerst dan wel, maar het regeert niet want het virus is tamelijk voorspelbaar.
De set van coronabestrijdingsmaatregelen is de logische conclusie uit die voorspelbaarheid.

Nu kan je er soms heus nog wel eens over twisten wat in deze coronasituatie nu echt verstandig is.
Maar het Zweedse coronabeleid toont in ieder geval aan wat blijkbaar toch echt niet verstandig is.
Niet verstandig is een laks coronabeleid waarbij alles maar wat op zijn beloop wordt gelaten op een paar kleinigheden na.
https://www.parool.nl/wereld/zweeds-coronabeleid-blijkt-toch-niet-zo-verstandig-te-zijn~bfd6c1a2/
19-02-2021, 08:31 door Bitje-scheef
Blue pill of Red pill ?

Omdat ook daar de angst regeert. De betreffende specialisten kijken alleen maar naar het aantal infecties en het aantal doden dat die tot gevolg hebben. Dat het aantal doden door het nu gevolgde beleid daar een veelvoud van gaat zijn (immers, de levensverwachting heeft een directe relatie met de economische situatie...), is een ander specialisme.

Nee, er is wel een correlatie maar geen directe relatie.

Grappig hoe mensen alles aan elkaar breien als opstapje voor de grote complottheorieën. Velen zijn ronduit lachwekkend.

Maar goed, er is een pyrrusoverwinning voor de dance-movement..
19-02-2021, 10:30 door Anoniem
Door Anoniem:
Dat klopt, en ze doen het best goed.
Dat ben ik dus hardgrondig niet met je eens. Ze doen het waardeloos. De angst regeert. En tot op heden is er geen enkel plan behalve tijd rekken.
Eigenlijk alle landen volgen ongeveer wel dezelfde strategie, die gebaseerd is op de adviezen van specialisten. Waarom zouden ze dit nu allemaal hetzelfde ongeveer doen denk je?
Omdat ook daar de angst regeert. De betreffende specialisten kijken alleen maar naar het aantal infecties en het aantal doden dat die tot gevolg hebben. Dat het aantal doden door het nu gevolgde beleid daar een veelvoud van gaat zijn (immers, de levensverwachting heeft een directe relatie met de economische situatie...), is een ander specialisme.

Tijd rekken voorkomt letterlijk honderdduizenden doden. Dat zijn vaders en moeders, opa's en oma's en pechvogels die door overbelaste zorg niet meer op de spoedeisende eerste hulp terecht kunnen.

Als je de viruswappies hun zin geeft worden de maatregelen direkt opgeheven en is de bevolking weer vrij gevolgd door dansende en hossende mensen op pleinen en straten wat de verspreiding van het virus onmiddelijk weer een boost zou geven. Wees maar blij dat Nederland net als de andere Europese landen kiest voor damage control en zich niet in de luren laat leggen door de eerste de beste zwerver die een rechtzaak begint.
19-02-2021, 11:52 door Tintin and Milou
Door Anoniem:
Nee. Ik geloof niet dat dat aan de hand is. Wat is er wel aan de hand? Maurice de Hond heeft het heel goed omschreven. https://www.youtube.com/watch?v=RWCRKl3ZAKg
Maurice zit er statisch vaker naast, dan een amateur weerman.

Het is complex maar ik geloof dat dit hetgeen is wat er is gebeurd. Het OMT onder leiding van Van Dissel die doet echt hun best. Maar waar zij geen rekening mee hoeven houden dat is de economie en de andere sociale gevolgen van het land.
OMT heeft daar ook geen specialisme voor. Zou wel een verbetering kunnen zijn.

En zij geven ook dagelijks alle onzin die vervolgens weer direct wordt doorgestuurd naar de MSM. En de MSM dat zijn allemaal jonge mensen die technische zaken ingewikkeld vinden dus komen de mensen in de politiek en het OMT ook iedere keer weer weg want de journalistiek die stelt geen lastige vragen.
Tja je MSM verteld al weer genoeg.

Maar Rutte die snijdt zichzelf ook serieus in zijn eigen vingers want ik denk dat zijn beleid, zijn kaartenhuis, in elkaar gaat storten. En dat komt omdat de mensen een beetje wakker beginnen te worden.
Zal niet zo snel in elkaar storen, je hebt namelijk niet zoveel keuzes.

Maar het kabinet Rutte is hier 100% verantwoordelijk voor. Onthou dat goed!
Het virus is hier verantwoordelijk voor. Niet Rutte, hij moet hele lastige keuzes maken, met informatie die achter loopt, maar grote impact kan hebben.

Door Anoniem:
Blijf gewoon thuis, je verlengt slechts alle maatregelen als je besmetting houd.
Eh... ga gewoon lekker met z'n allen knuffelen. Dan zijn we over een paar maanden ook klaar.
In elk geval een stuk sneller dan het inmiddels al een jaar lang prutsen van onze overheid zonder ook maar enig plan te hebben.

Het enige wat er nu gebeurt is dat een economisch toch al beroerd land nog verder naar de vaantjes wordt geholpen.
En heel veel doden. Echt goed advies.... Snel aandelen in de crematoriums nemen.

Door Anoniem:
Dat klopt, en ze doen het best goed.
Dat ben ik dus hardgrondig niet met je eens. Ze doen het waardeloos. De angst regeert.
Angst wordt voornamelijk door ontkenners gebruikt. Maar ze moeten ook wel op een worse case scenario denken. Als ze er naast zitten, hebben ze veel grotere problemen, voor een veel langere tijd.

En tot op heden is er geen enkel plan behalve tijd rekken.
Vaccins?

Eigenlijk alle landen volgen ongeveer wel dezelfde strategie, die gebaseerd is op de adviezen van specialisten. Waarom zouden ze dit nu allemaal hetzelfde ongeveer doen denk je?
Omdat ook daar de angst regeert.
Omdat de cijfers dit laten zijn?

Dit is geen angst, maar gewoon een (mogelijke) werkelijkheid.

Vergeet niet dat ze niet alle informatie hebben, maar wel adviezen moeten geven, die als het fout is, de zorg compleet kan overbelasten, waardoor er nog zwaardere maatregelen nodig zijn, voor een langere periode.

De betreffende specialisten kijken alleen maar naar het aantal infecties en het aantal doden dat die tot gevolg hebben.
Omdat het OMT hierin gespecialiseerd is?

Dat het aantal doden door het nu gevolgde beleid daar een veelvoud van gaat zijn (immers, de levensverwachting heeft een directe relatie met de economische situatie...),
je verwacht dat de economies normaal zal doordraaien als de ziekenhuizen compleet overspoeld zijn en worden? Als de ambulances de patiënten in de file staan en niet meer kunnen af bij de ziekenhuizen?

is een ander specialisme.
Klopt. Dat doet nu de politiek, en niet de het OMT.
19-02-2021, 12:16 door Anoniem
Heeft niemand er bij stilgestaan, wat de hierboven genoemde "dance-movement" dan hier heeft gedaan?
Zij hebben effectief hiermee alleen maar de regering met een beoogde agenda rond de avondklok voortzetting geholpen.
Het is allemaal nu wettelijk beter verankerd geworden. Dank aan de gedoogde oppositie.
Dat betekent dus, dat ze gewoon "controlled opposition" zijn. Ze passen volledig binnen de beoogde agenda.

Grote verontwaardiging dat de "dance-movement"een platform kreeg bij Op1. Oh, wat verkeerde journalistiek.
Dat ze de geloofwaardigheid van de heer Ab O. met zijn herhaalde "we weten het nog niet precies" konden aantasten
en men het verhaal van de SGP-man liet "framen".

Inmiddels weet men via cookies precies wie dit schokkende media-nieuws allemaal al hebben geconsumeerd
en waar hun androidje zich bevond op datzelfde moment. Ging het alleen om de kijkcijfers en krijgt de NOP
presentatie nu een "taartje" toegeschoven?

Het wordt dus steeds moeilijker om je van het geprefereerde zogenaamd "ware nieuws" rondom het beleid te verwijderen.
Het "gemeen" vreet dit nieuws namelijk als het ware weer "als koek".

Conclusie: Oh vej en zo komen we weer wat sneller bij de asmodeus en z'n helpertjes uit.

Jodocus Oyevaer
19-02-2021, 12:50 door Anoniem
Door Anoniem: Tijd rekken voorkomt letterlijk honderdduizenden doden. Dat zijn vaders en moeders, opa's en oma's en pechvogels die door overbelaste zorg niet meer op de spoedeisende eerste hulp terecht kunnen.

Veel criticasters realiseren zich niet over wat voor aantallen het hier gaat... en dat je ze nooit allemaal kunt isoleren...

,Die 4,5 miljoen ouderen en kwetsbaren leven niet allemaal in een afgesloten deel van het land, hè", zegt Amrish Baidjoe, veldepidemioloog bij het internationale Rode Kruis. ,,Dat zijn vaders, moeders, opa's, oma's. Die zijn in een land als Nederland zo nauw verbonden met de rest van de maatschappij. Als je de boel loslaat, wordt de zorg weer overspoeld. Die horrorscenario's kennen we al.”

Medisch experts maken gehakt van plan Herstel-NL
"Absurd, gaan we bejaarden in een reservaat stoppen?"

https://www.ad.nl/binnenland/medisch-experts-maken-gehakt-van-plan-herstel-nl-absurd-gaan-we-bejaarden-in-een-reservaat-stoppen~a7601a0b

We moeten dus voldoende tijd zien te rekken, totdat het overgrote deel van de bevolking effectief 2 x is gevaccineerd.
19-02-2021, 13:43 door Anoniem
En al de slachtoffers van deze zogenaamde "veilige" experimentele vaccinaties. Corona na vaccinatie.wordt weggemoffeld. Mensen doorlopen. Niets te zien hier.
19-02-2021, 15:19 door Anoniem
Door Anoniem: En al de slachtoffers van deze zogenaamde "veilige" experimentele vaccinaties. Corona na vaccinatie.wordt weggemoffeld. Mensen doorlopen. Niets te zien hier.
De vraag zou zijn of de door het vaccin overleden zijn.

Maar hoeveel Covid-19 doden hebben we per dag?
Hoeveel mogelijke vaccin doden hebben we per dag?

Maar hoeveel doden hebben we door voedsel per dag?
19-02-2021, 17:31 door Anoniem
Overigens doet Zweden het zonder lockdown al meer dan een jaar beter dan Nederland.
De reden dat er meer doden waren in juni 2020 was dat #1 er relatief veel oudjes zijn in Zweden ten opzichte van Noorwegen, Finland en Denemarken en daardood niet te vergelijken, #2 deze in verhouding in grote groepen zitten in bejaardentehuizen in tegenstelling tot de andere landen. #3 de mensen in de zorg die contact hadden met oudjes vrijwel allemaal slecht zweeds lezen en spreken dat ze de waarschuwingen niet snapte zoals thuisblijven bij klachten en handen wassen.

met die informatie blijkt dat dus zweden zonder lockdown er juist ERG GOED vanaf komt
19-02-2021, 18:47 door Anoniem
Juist het is allemaal niet meer proportioneel. Het is nu naar een jaar, dat we hierin zitten, duidelijk dat er ook andere aspecten meespelen dan preventie om gezondheidsredenen alleen, namelijk een excuus voor een stokkende groei, een probleem met het ophouden van de reguliere zorg met de nodige slachtoffers. Het bezuinigingsdrama van afgelopen jaren en de preferente status van multinationale bedrijven bij overheden en zelfs hele continenten (EU, USA etc.).

We zitten allemaal als konijnen verlamd door een angstverhaal a.h.w. in het lichtschijnsel van de regeringslichtbak te kijken.
Dat werkt niet goed uit. Twee mondkapjes over elkaar aantrekken wellicht? De buurvrouw over de heg niet meer groeten, maar een Whatsappje sturen (waarbij door voortgezette Facebook-tracking de hele wereld hiervan op de hoogste wordt gesteld, als ze het al kiets interesseert). Doorgeschoten controle-maatschappij. Zelfs je DNA kunnen ze niet meer met rust laten. Misschien willen ze wel een patent aanvragen op je GMO-kloon? In that case we all will be owned forever, and not by G*d Allmighty, maar bij de nieuwe elitaire Babyloniers & Pharao's.

Voedsel additieven, sommige gevaarlijker in uitwerking dan suiker en zout samen. Naar wat voor wereld wil men ons helpen, als we bejaard, oud, zwak, ziek of misselijk zijn?

Joris Goedbloed
19-02-2021, 20:05 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: En al de slachtoffers van deze zogenaamde "veilige" experimentele vaccinaties. Corona na vaccinatie.wordt weggemoffeld. Mensen doorlopen. Niets te zien hier.
De vraag zou zijn of de door het vaccin overleden zijn.

Maar hoeveel Covid-19 doden hebben we per dag?
Hoeveel mogelijke vaccin doden hebben we per dag?

Maar hoeveel doden hebben we door voedsel per dag?

Ik ben allang blij dat er geen griepdoden meer zijn.
19-02-2021, 20:06 door Anoniem
Oud-crimefighter mr. Fred Teeven haalt in De Telegraaf herinneringen op aan Jeroen Pols, de huisjurist van actiegroep en stichting "Viruswaarheid". De huidige 'Don Corona’ bleek eind jaren negentig een soort Don Corleone. Teeven kreeg als Officier van Justitie in 2001 de heer Pols veroordeeld tot 10 jaar celstraf, wegens drugshandel, geweldspleging, vuurwapenbezit en vrijheidsberoving. In hoger beroep werd het teruggebracht tot 5 jaar cel.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1883485349/fred-teeven-jurist-viruswaarheid-jeroen-pols-is-veroordeelde-drugsbaas
19-02-2021, 20:09 door Anoniem
Door Anoniem: En al de slachtoffers van deze zogenaamde "veilige" experimentele vaccinaties. Corona na vaccinatie.wordt weggemoffeld. Mensen doorlopen. Niets te zien hier.

Die Astra Zenica rommel wordt op kinderen en obese mensen getest. Zogenaamd om de zorg te ontlasten. De data gaat lekker verzameld worden voor statieken. Gezonde mensen krijgen straks een vaccin dat 5x zo duur is en wel efficient.

Trap er niet in. Ik wacht wel op Moderna of Pfizer. Of Sputnik maar die zal wel van de markt geweest worden nu met die mega aankoop van de andere 2 opties door de Europese Unie.

Maar het duurt allemaal zo lang zeg.
19-02-2021, 22:38 door Bliksem
https://www.geenstijl.nl/5157794/live-senaat-stemt-over-spoedwet-avondklok/#more

wtf?
20-02-2021, 01:08 door Briolet - Bijgewerkt: 20-02-2021, 01:09
Door Anoniem: Overigens doet Zweden het zonder lockdown al meer dan een jaar beter dan Nederland.…

…met die informatie blijkt dat dus zweden zonder lockdown er juist ERG GOED vanaf komt

En wat wil je daarmee zeggen? Dat zegt vooral dat de Zweden zich beter aan de basis hygiëne maatregelen houden om verspreiding tegen te gaan. Als wij dat allen deden, was hier ook geen lockdown nodig.

Oud-crimefighter mr. Fred Teeven haalt in De Telegraaf herinneringen op aan Jeroen Pols, de huisjurist van actiegroep en stichting "Viruswaarheid".
Het is dan ook geen groep die vecht voor een beter Nederland, maar een groep die juist schopt tegen het land waar ze wonen. Corona is voor hun gewoon een kapstok om hun rechtszaken tegen de Nederlandse gemeenschap aan op te hangen. Zonder Corona hadden ze afgelopen jaar wel een ander onderwerp gevonden om over te procederen.
20-02-2021, 06:07 door Anoniem
We moeten dus voldoende tijd zien te rekken, totdat het overgrote deel van de bevolking effectief 2 x is gevaccineerd.
Daar ben ik het niet mee eens! Cojona is en blijft Influenza. En waar is Influenza gebleven? Kijk het maar na. Influenza is helemaal verdwenen in 2020 en 2021. Waarom? Heel simpel. Omdat een sterkere variant altijd wint. Maar dat betekent niet dat de zgn Engelse variant beter en sneller is dan de huidige versie. En waarom is dat? Omdat de Engelse variant ook alweer is gemuteerd en gemuteerd. Daar helpt geen enkele mondkap tegen. Een virus als Influenza muteert en dat is het.

Maar zover het virus. Nu de zgn vaccinatie.

Er bestaan genoeg medicatie zoals ivermectine en andere middelen ertegen. Dit is een antiviraal middel dat ervoor zorgt dat er geen virus een celwand binnen komt en mocht dat toch binnenkomen dat het niet kan muteren. Dat is een fantastisch product en het werkt. Diegene die het heeft ontwikkeld heeft er zelfs een Nobelprijs voor gekregen dus het werkt!

En dan nu het vaccin.

In Nederland hebben we helaas een crisis aan de hand. Dit vanwege alle maatregelen die het kabinet hebben uitgevoerd. Dat die mensen onbekwaam zijn dat spreekt voor zich. Maar ik zou zeggen dat Rutte en De Jonge crimineel zijn en zouden moeten worden berecht. Ik bedoel, ze zijn nu al een jaar bezig en nog steeds is er geen enkel plan gemaakt om bv op grote schaal Ivermectine te gaan testen op een grote groep ouderen. Dit terwijl het product werkt! Je kan het kennelijk gewoon bij een dierenspeciaalzaak kopen. Maar dat is nog steeds geen enkele reden om de gehele economie plat te gaan leggen en zoveel sociale onrust te gaan creeren. Bij mij persoonlijk, ik ging heel graag filosoferen, zwemmen, naar de computerclub, naar de sterrenwacht en ik leerde spaans. Alles ligt nu plat of is serieus beperkt. ALLES! 's-avonds doen wij maar Rummycuppen omdat wij geen tv kijken. Dat allemaal dankzij onze fantastische regering! Je mag wel beredeneren waar ik op ga stemmen. Ik stem op de partij die al deze onzin gewoon negeert net zoals wij altijd hebben gedaan. Forum voor Democratie!

Maar nu de vaccins.

Zie je wel waar ik naar toe wil? Het vaccin is een utopie. Een gedachtegoed van een vaccin dat werkt niet. Net zoals een griepprik niet werkt. Wederom omdat net zoals bij Influenza een virus muteert als een dolle en dus is per definitie een virus obsolete op het moment dat het de deur van de fabrikant uit gaat. Je bent altijd te laat. Daarbij is een vaccin ook niet zonder bijwerkingen. De meeste vaccins zijn heel snel ontwikkeld en nog niet eens goedgekeurd door de EU (dit in tegenstelling tot bv Ivermectine) en de lange termijn daar is nog helemaal niet naar gekeken. En nu de grap van het geheel. Het vaccin is echte serieuze business met enorme financiele belangen en nu komt de grap. Ze zijn compleet gevrijwaard van alle schade die ze zelf creëren. Denk daar maar eens over na als jij jouw prik laat zetten.
20-02-2021, 10:52 door Briolet
Door Anoniem:
We moeten dus voldoende tijd zien te rekken, totdat het overgrote deel van de bevolking effectief 2 x is gevaccineerd.
Daar ben ik het niet mee eens! Cojona is en blijft Influenza. En waar is Influenza gebleven? Kijk het maar na. Influenza is helemaal verdwenen in 2020 en 2021. Waarom? Heel simpel. Omdat een sterkere variant altijd wint.

De sterkere wint niet. Als je beide binnen krijgt krijg je gewoon twee infecties. De reden dat we nu weinig influenza zien is omdat we nu overal voorzichtiger zijn.

En over de onzin die je over ivermectine uitkraamt: Als dat zo'n wondermiddel was, werd het gewoon breed ingezet. Er zijn blijkbaar indicaties dat het iets tegen corona kan doen, maar dan alleen bij zulke hoge doseringen dat je er andere bijwerkingen van krijgt, zoals leverschade en zenuwbijwerkingen. Preventief wil je dit echt niet innemen.
Deze stof doet misschien wel iets, net als Remdesivir, Chloroquine en Hydroxychloroquine, maar de bijwerkingen zijn schadelijker dan de zeer beperkte voordelen.

Wat wel bewezen werkt is het voorkomen van besmetting en daarbij helpt een avondklok goed. De avondklok zou niet nodig moeten zijn als mensen uit zichzelf al de intensievere contacten zouden beperken. Maar dat gebeurd gewoon niet. In mijn omgeving zijn rond de afgelopen jaarwisselingen meerdere gezinnen ziek geworden door Corona omdat één gezinslid even een avondje bij iemand anders op bezoek ging.
20-02-2021, 12:06 door Anoniem
De avondklok zal pas worden losgelaten als het met het oog op de verkiezingen kan worden lostgelaten.
Rutte slaat twee vliegen in een klap.

Tijdens Ramadan bijvoorbeeld zal men ook geen avondklok willen hebben (vanwege labbekak-houding).

We worden weer met z'n allen op een grove en doorzichtige manier bespeeld.
Maar die het niet zien kunnen, zullen het nooit zien of niet kunnen toegeven, dat dit gebeurt.

De horeca zou weer open gaan. Maar het bleef doodstil en alles dicht.

Hier valt een breuklijn in de menselijke geschiedenis en men zal met deze nieuwe normaal generatie verder willen.
De oude constellatie der dingen, daar zal niet meer aan herinnerd worden.
De nano-aangestuurde mens als AI gedreven slaven van een globaal systeem staat op de drempel der geschiedenis.

Het is een strijd tegen duistere geestelijke krachten, die zich hier alom manifesteren.
Conclusie: "Een anti-humane agenda wordt steeds verder uitgerold".

We zullen zien wie er uiteindelijk gelijk gaan krijgen.
De dociele meelopers of degenen, die nu in de weg lopen.

Jodocus Oyevaer
20-02-2021, 13:35 door Anoniem
Door Anoniem:
We moeten dus voldoende tijd zien te rekken, totdat het overgrote deel van de bevolking effectief 2 x is gevaccineerd.
Daar ben ik het niet mee eens! Cojona is en blijft Influenza. En waar is Influenza gebleven? Kijk het maar na. Influenza is helemaal verdwenen in 2020 en 2021. Waarom? Heel simpel. Omdat een sterkere variant altijd wint. Maar dat betekent niet dat de zgn Engelse variant beter en sneller is dan de huidige versie. En waarom is dat? Omdat de Engelse variant ook alweer is gemuteerd en gemuteerd. Daar helpt geen enkele mondkap tegen.
Onze mond houden wel. Maar ja dat zwamt, kletst en fantaseert zo moeilijk.

Een virus als Influenza muteert en dat is het.
Maar zover het virus. Nu de zgn vaccinatie.

Er bestaan genoeg medicatie zoals ivermectine en andere middelen ertegen.
Bleekmiddel, Stickeroplosser, ook bj de AH verkrijgbaar, Nummer 1 is wel Trichloorethyleen: uiterst virus destructief, enfin...

Dit is een antiviraal middel dat ervoor zorgt dat er geen virus een celwand binnen komt en mocht dat toch binnenkomen dat het niet kan muteren. Dat is een fantastisch product en het werkt. Diegene die het heeft ontwikkeld heeft er zelfs een Nobelprijs voor gekregen dus het werkt!

En dan nu het vaccin.

In Nederland hebben we helaas een crisis aan de hand. Dit vanwege alle maatregelen die het kabinet hebben uitgevoerd. Dat die mensen onbekwaam zijn dat spreekt voor zich. Maar ik zou zeggen dat Rutte en De Jonge crimineel zijn en zouden moeten worden berecht. Ik bedoel, ze zijn nu al een jaar bezig en nog steeds is er geen enkel plan gemaakt om bv op grote schaal Ivermectine te gaan testen op een grote groep ouderen. Dit terwijl het product werkt! Je kan het kennelijk gewoon bij een dierenspeciaalzaak kopen. Maar dat is nog steeds geen enkele reden om de gehele economie plat te gaan leggen en zoveel sociale onrust te gaan creeren. Bij mij persoonlijk, ik ging heel graag filosoferen, zwemmen, naar de computerclub, naar de sterrenwacht en ik leerde spaans. Alles ligt nu plat of is serieus beperkt. ALLES! 's-avonds doen wij maar Rummycuppen omdat wij geen tv kijken. Dat allemaal dankzij onze fantastische regering! Je mag wel beredeneren waar ik op ga stemmen. Ik stem op de partij die al deze onzin gewoon negeert net zoals wij altijd hebben gedaan. Forum voor Democratie.
Wat? Forum voor Domocratie?
Maar nu de vaccins.
Nu komt het. LUISTER....

Zie je wel waar ik naar toe wil? Het vaccin is een utopie. Een gedachtegoed van een vaccin dat werkt niet. Net zoals een griepprik niet werkt. Wederom omdat net zoals bij Influenza een virus muteert als een dolle en dus is per definitie een virus obsolete op het moment dat het de deur van de fabrikant uit gaat. Je bent altijd te laat. Daarbij is een vaccin ook niet zonder bijwerkingen. De meeste vaccins zijn heel snel ontwikkeld en nog niet eens goedgekeurd door de EU (dit in tegenstelling tot bv Ivermectine) en de lange termijn daar is nog helemaal niet naar gekeken. En nu de grap...
Ik dacht de griep, maar ga verder.
...van het geheel. Het vaccin is echte serieuze business met enorme financiele belangen en nu komt de grap...
Het wordt nóg grappiger...
...Ze zijn compleet gevrijwaard van alle schade die ze zelf creëren. Denk daar maar eens over na als jij jouw prik laat zetten.
Dus HUP allemaal naar de dierenspeciaalzaak. Nu meteen. "Waffer-de woef waf, miauw koppie krauw"... alles komt goed!

(Hoe moet je die Ivermectine innemen? Zijn dat orale zetpillen?)
20-02-2021, 18:02 door Anoniem
Op dit moment zijn tienduizende kinderen (of hun ouders) nog steeds bezig om de bijwerkingen van het Mexicaanse Griep virus Vaccin vergoed te krijgen.
Kinderen die op een bepaald tijdstip het Vaccin kregen tegen de voorloper van de COVID19, H1N1 genaamd, kregen onder andere auto-imuun ziekten.

Er zijn diverse theorieren, die allemaal niet erkend worden door de fabrikant (GSK) en de Nederlandse overheid. Er staan miljoenen klaar om uit te keren aan slachtoffers van de voorloper van dit vaccin falen en het wordt niet uitgekeerd omdat Rutte vind dat er geen bijwerkingen zijn van vaccins. In zweden en japan hebben ze inmiddels hun buik vol van vaccins..

Maar wij moeten aan de vaccin-paspoort.. Denemarken voorop, dan moeten de landen eromheen wel mee doen (Zweden, Duitsland, Noorwegen, Nederland, Polen.. Spanje zijn ze altijd al pro-dictator geweest en ook in zuid-oost europ zullen wel gewend zijn aan dictator achtige toestanden.

Nooit verwacht dat ik het op ook maar 1 punt eens zou kunnen zijn met iemand van "denk'...
20-02-2021, 19:38 door Anoniem
Door Anoniem: Op dit moment zijn tienduizende kinderen (of hun ouders) nog steeds bezig om de bijwerkingen van het Mexicaanse Griep virus Vaccin vergoed te krijgen.
Kinderen die op een bepaald tijdstip het Vaccin kregen tegen de voorloper van de COVID19, H1N1 genaamd, kregen onder andere auto-imuun ziekten.

Er zijn diverse theorieren, die allemaal niet erkend worden door de fabrikant (GSK) en de Nederlandse overheid. Er staan miljoenen klaar om uit te keren aan slachtoffers van de voorloper van dit vaccin falen en het wordt niet uitgekeerd omdat Rutte vind dat er geen bijwerkingen zijn van vaccins. In zweden en japan hebben ze inmiddels hun buik vol van vaccins..

Maar wij moeten aan de vaccin-paspoort.. Denemarken voorop, dan moeten de landen eromheen wel mee doen (Zweden, Duitsland, Noorwegen, Nederland, Polen.. Spanje zijn ze altijd al pro-dictator geweest en ook in zuid-oost europ zullen wel gewend zijn aan dictator achtige toestanden.

Nooit verwacht dat ik het op ook maar 1 punt eens zou kunnen zijn met iemand van "denk'...

Vanwege COPD, vroeger heette dat CARA, krijg ik al jaren de griepprik en moet er niet aan denken buiten de boot te vallen hier, zo denk ik erover.
20-02-2021, 20:27 door Briolet
Op dit moment zijn tienduizende kinderen…

Geef eens een gevalideerde bron, want anders zwets je in de rondte.
20-02-2021, 20:49 door Tintin and Milou
Door Anoniem: Overigens doet Zweden het zonder lockdown al meer dan een jaar beter dan Nederland.
De reden dat er meer doden waren in juni 2020 was dat #1 er relatief veel oudjes zijn in Zweden ten opzichte van Noorwegen, Finland en Denemarken en daardood niet te vergelijken
Waar wel met NL te vergelijken?

met die informatie blijkt dat dus zweden zonder lockdown er juist ERG GOED vanaf komt
Dus meer doden, is erg goed?
Het is maar hoe je goed ziet.

Door Anoniem:
We moeten dus voldoende tijd zien te rekken, totdat het overgrote deel van de bevolking effectief 2 x is gevaccineerd.
Daar ben ik het niet mee eens! corona is en blijft Influenza.
Type even gecorrigeerd.
Maar Corona is geen Influenza, dat je deze vergelijking maakt, zegt al dat je erg niets van wilt of kunt begrijpen.


En waar is Influenza gebleven? Kijk het maar na. Influenza is helemaal verdwenen in 2020 en 2021.
Verdwenen? https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers. Ik zie wat anders in de cijfers.

Waarom? Heel simpel. Omdat een sterkere variant altijd wint.
Simpel? Echt toch heb je het fout. Daar dat is Donderslag.
De vorige keer koste je nog 2 andere theorien, deze zijn niet meer geldig en je komt met een nieuwe? Deze is trouwens nog slechter onderbouwd dan je vorige.

Ga dan direct voor de meest logische: Zou een veel minder besmettelijk virus, geen last hebben van de maatregelen nemen die we nemen voor een veel besmettelijker virus?
Zoals thuiswerken, social distancing, handen wassen, deinfect, in je mouwen hoesten of niezen en mondkapjes?

Maar dat betekent niet dat de zgn Engelse variant beter en sneller is dan de huidige versie. En waarom is dat? Omdat de Engelse variant ook alweer is gemuteerd en gemuteerd.
nieuwe mutaties hoeven niet te betekenen dat die dominanter wordt.

Daar helpt geen enkele mondkap tegen.
Waarom? Juist zorgen dat er minder besmettingen zijn, zorg voor minder mutaties.

Een virus als Influenza muteert en dat is het.
Daarom zorgen dat je zo min mogelijk besmettingen krijgt. Ofwel maatregelen.

Maar zover het virus. Nu de zgn vaccinatie.

Er bestaan genoeg medicatie zoals ivermectine en andere middelen ertegen.
Klopt inderdaad. Alleen is er tot nu toe nog steeds goed onderbouwd bewijs dat het werkt. Waarom zou dit toch ieder keer zo zijn met dit soort spookjes medicatie, dat er geen goed bewijs is??

Dat is een fantastisch product en het werkt.
en daarom gebruikt niemand het?
Maar waar is het wetenschappelijk goed onderbouwd artikel? Als dit echt zo'n wonder medicatie was, had dit ondertussen al bewezen.

Diegene die het heeft ontwikkeld heeft er zelfs een Nobelprijs voor gekregen dus het werkt!
Dat het werkt waarvoor het ontdekt is, wil niet zeggen dat het ook tegen SARS-CoV-2 werkt.

En dan nu het vaccin.
Gaat interessant worden..... NOT.

In Nederland hebben we helaas een crisis aan de hand.
Pandemie inderdaad.
Dit vanwege alle maatregelen die het kabinet hebben uitgevoerd.
Om de zorg niet te laten overbelasten. Want als de zorg compleet overbelast is, dan stopt eigenlijk ook alles. Maar nu alleen met heel veel doden.
Dat die mensen onbekwaam zijn dat spreekt voor zich.
Toch weer bijzonder dat eigenlijk bijna heel Nederland daar anders over denkt.
Maar ik zou zeggen dat Rutte en De Jonge crimineel zijn en zouden moeten worden berecht.
Natuurlijk, opbasis waarvan precies?
Ik bedoel, ze zijn nu al een jaar bezig en nog steeds is er geen enkel plan gemaakt om bv op grote schaal Ivermectine te gaan testen op een grote groep ouderen.
Omdat er geen bewijs is voor dit sprookjes medicijn? Er is dus geen onderbouwing om dit zomaar te gaan testen op oudjes. Dat zou pas crimineel en medisch onverantwoordelijk zijn.
Dit terwijl het product werkt!
Bron? Waarom gebruikt de complete wereld dit dan niet?
Je kan het kennelijk gewoon bij een dierenspeciaalzaak kopen.
Klopt. Het is dieren medicatie
Maar dat is nog steeds geen enkele reden om de gehele economie plat te gaan leggen en zoveel sociale onrust te gaan creeren.
Omdat de zorg anders compleet overloopt? In December liepen we met best al zware maatregelen vast. Dus... Wat is het Alternatief?
Bij mij persoonlijk, ik ging heel graag filosoferen, zwemmen, naar de computerclub, naar de sterrenwacht en ik leerde spaans. Alles ligt nu plat of is serieus beperkt.
Omdat de besmettingen te hoog zijn. Helaas.
ALLES! 's-avonds doen wij maar Rummycuppen omdat wij geen tv kijken.
Prima. Ik kijk TV, speel wat op mijn computer, doe wat in huis.
Dat allemaal dankzij onze fantastische regering!
Die zorg dat de zorg niet overbelast raakt, zodat spoed medische zorg beschikbaar is en blijft. Ik ben blij dat ze denken aan onze gezondheid.
Je mag wel beredeneren waar ik op ga stemmen. Ik stem op de partij die al deze onzin gewoon negeert net zoals wij altijd hebben gedaan. Forum voor Democratie!
En een dikke middelvinger naar de zorg doet.
Wetenschap negeert.
Geen verantwoordelijkheid neemt.
Vele doden gaat geven.
De economie zwaar gaat beschadigen.

Eigenlijk alles wat je niet voor Nederland zou willen.

Maar nu de vaccins.
Daar had je het net al over?

Zie je wel waar ik naar toe wil? Het vaccin is een utopie. Een gedachtegoed van een vaccin dat werkt niet.
Daarom zijn de meeste ziektes waar de vaccins voor hebben ook uitgeroept in Nederland.
Net zoals een griepprik niet werkt.
ongeveer 60%. Dat is best een hoog cijfer. Maar al krijg je het nog steeds, je krijgt het minder zwaar, omdat je lichaam het herkent.
Wederom omdat net zoals bij Influenza een virus muteert als een dolle en dus is per definitie een virus obsolete op het moment dat het de deur van de fabrikant uit gaat. Je bent altijd te laat.
kan ook zijn dat er meerdere varianten zijn en dat ze moeten kiezen welke men gebruikt in het virus.
Daarbij is een vaccin ook niet zonder bijwerkingen.
Covid-19 ook niet. Griep ook niet. Maar zelfs eten kan dodelijk en flinke bijwerkingen hebben.
De meeste vaccins zijn heel snel ontwikkeld en nog niet eens goedgekeurd door de EU (dit in tegenstelling tot bv Ivermectine) en de lange termijn daar is nog helemaal niet naar gekeken.
We negeren je spookjes medicatie maar, daar is na 12 maanden namelijk nog steeds geen bewijs voor geleverd.
Maar het medicijn is wel goedgekeurd. Lange termijn.... We weten ook nog steeds niet van Covid-19 op de lange termijn. We weten wel dat het heel besmettelijk is, dodelijker dan griep. En jij wilt stemmen op partij die dit gewoon rond wil laten gaan?
Maar waar vaccins kunnen ook heel snel ontwikkeld worden.Als je alles maar stroomlijnt kunt je heel veel vertragingen voorkomen.
En nu de grap van het geheel. Het vaccin is echte serieuze business met enorme financiele belangen en nu komt de grap. Ze zijn compleet gevrijwaard van alle schade die ze zelf creëren. Denk daar maar eens over na als jij jouw prik laat zetten.
Denk ook eens over long covid, hart,long,nier beschadiging, hersen beschadigingen. Allemaal al bewezen Covid-19 verschijnselen. Of eventueel als je het doorgeeft aan iemand die daarna sterft.

Dus theorie mogelijkheid vs wat nu al bekende effecten zijn van Covid-19.
Denk daar maar eens over na.

Door Anoniem: Overigens doet Zweden het zonder lockdown al meer dan een jaar beter dan Nederland.
De reden dat er meer doden waren in juni 2020 was dat #1 er relatief veel oudjes zijn in Zweden ten opzichte van Noorwegen, Finland en Denemarken en daardood niet te vergelijken
Waar wel met NL te vergelijken?

met die informatie blijkt dat dus zweden zonder lockdown er juist ERG GOED vanaf komt
Dus meer doden, is erg goed?
Het is maar hoe je goed ziet.

Een typische Donderslag en Fvd statement. Nergens op gebaseerd, feitelijk incorrect.

Post dit soort onzin ergens anders. Waar je wel volgers en medestanders krijgt. Maar bij lekker weg bij Security met dit soort onzin.
20-02-2021, 21:25 door Anoniem
vooruit dan gij ongelovige:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4422946/miljoenenschikking-na-vaccin-mexicaanse-griep

De zweedse variant van LAREB:

https://www.lakemedelsverket.se/sv/behandling-och-forskrivning/vaccin/risker-med-vaccin/svininfluensan-pandemrix-och-narkolepsi

Maar overheid EN GSK (fabrikant) weigeren toe te geven.

400% meer kans op narcolepsi vind ik toch wel significant.
20-02-2021, 23:34 door Anoniem
https://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8
21-02-2021, 07:25 door Anoniem
Zelfs de NOS is om! Zie deze post https://nos.nl/artikel/2369604-debat-over-versoepeling-coronamaatregelen-je-merkt-aan-alles-dat-de-rek-eruit-is.html
Maar die boodschap wordt steeds moeilijker te verkopen, ziet politiek verslaggever Ron Fresen. "Je merkt aan alles dat de rek eruit is. Steeds meer mensen zien de coronastatistieken en vragen zich af of dit allemaal wel nodig is, ook in de politiek."

De vooraf geschetste doemscenario's rondom de vele virusvarianten zijn vooralsnog uitgebleven. Met de belangrijke kanttekening dat het kabinet er juist op hamert dat de situatie veel slechter was geweest als er niet al twee maanden een strenge lockdown was geweest. Maar de peiling geeft aan dat een steeds groter deel van de bevolking geen genoegen meer neemt met die uitleg.[/quote]
21-02-2021, 08:21 door Anoniem
Door Anoniem: vooruit dan gij ongelovige:
Ik neem aan dat dat een antwoord is op:
Door Briolet:
Op dit moment zijn tienduizende kinderen…

Geef eens een gevalideerde bron, want anders zwets je in de rondte.
Wist je dat je het duidelijker is waar je op reageert als je citeert waar je op reageert?

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4422946/miljoenenschikking-na-vaccin-mexicaanse-griep
Uit dat artikel:
Het gaat volgens het dagblad om een groep van zeven tot elf mensen die als baby of peuter in 2009 het vaccin Pandemrix kregen en daarna narcolepsie ontwikkelden.
Zeven tot elf. Dat zijn er geen tienduizenden.

De zweedse variant van LAREB:

https://www.lakemedelsverket.se/sv/behandling-och-forskrivning/vaccin/risker-med-vaccin/svininfluensan-pandemrix-och-narkolepsi
Daar wordt een totaal van 493 gevallen genoemd. Alweer geen tienduizenden.

Kan het zijn dat je het geschatte aantal mensen met die reactie, iets van 1 op 18.000, hebt onthouden als dat 18.000 mensen er narcolepsie aan zouden hebben overgehouden?

Maar overheid EN GSK (fabrikant) weigeren toe te geven.

400% meer kans op narcolepsi vind ik toch wel significant.
Alleen is 5 keer een zeer, zeer klein aantal nog steeds een zeer klein aantal.

De juiste afweging om te maken is tussen de totale schade die een ziekte veroorzaakt als je niet vaccineert en de schade die wordt veroorzaakt door bijwerkingen van het vaccin. Maar de werkelijke uitkomsten weet je per definitie pas achteraf, dus is de afweging die gemaakt wordt als de knoop moet worden doorgehakt die tussen de geschatte risico's van niet vaccineren en wel vaccineren.

Het is zeer uitzonderlijk dat een vaccin zo'n ernstige bijwerking als narcolepsie heeft, en dat raakt nog steeds alleen maar 1 op de 18.000 mensen of daaromtrent. Hoe vreselijk het ook is voor de mensen die het overkomen is, op het grote geheel is dit te zeldzaam om een argument tegen vaccinaties op te leveren.

Daar komt nog iets bij. Er zijn aanwijzingen gevonden dat griep zelf de kans op narcolepsie verhoogt, en dat de Mexicaanse griep dat effect sterker had dan de gemiddelde griep:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21866560/
Kennelijk is narcolepsie een autoimmuunziekte waarbij het afweersysteem een groep hersencellen aanvalt die essentieel zijn voor het reguleren van slaap, en kan bij sommige mensen die afweerreactie getriggerd worden door een eiwit dat in influenzavirussen voorkomt, en dat was net een eiwit waar het Pandemrix-vaccin mee werkte om de immuunreactie tegen de Mexicaanse griep mee aan te wakkeren. Hier wordt beschreven hoe men dat op het spoor kwam, en het is een mooi verslag van hoe verschillend alternatieve verklaringen als mogelijkheid geëlimineerd werden:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5104623/

Als dat klopt dan komt het erop neer dat de mensen die narcolepsie van Pandemrix hebben gekregen het ook van de Mexicaanse griep zelf hadden kunnen krijgen. Dan is het nog maar de vraag of Pandemrix iets heeft veroorzaakt dat niet sowieso zou zijn gebeurd. Of het zo is kan ik niet beoordelen, maar dit laat wel zien dat de werkelijkheid te complex is om met een simpel "het ligt aan het vaccin" af te doen. Het is echt veel ingewikkelder dan dat.

Vaccins voorkomen aanzienlijk meer ellende dan ze veroorzaken. Dat betekent niet dat het risico nul is, wel dat je veel minder risico loopt op ellende met vaccinatie dan zonder vaccinatie.
21-02-2021, 09:36 door Briolet
Door Anoniem: vooruit dan gij ongelovige:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4422946/miljoenenschikking-na-vaccin-mexicaanse-griep
Daar gaat het over 7 tot 11 mensen. En niet de 15000 mensen die je claimt.

7 tot 11 is weinig want zonder inenting was het aantal slachtoffers juist veel groter geweest. En zelfs die 7 tot 11 slachtoffers is niet zeker. Ook dat schrijft het artikel waar je naar verwijst.
21-02-2021, 10:39 door Anoniem
Door Briolet:
Door Anoniem: vooruit dan gij ongelovige:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4422946/miljoenenschikking-na-vaccin-mexicaanse-griep
Daar gaat het over 7 tot 11 mensen. En niet de 15000 mensen die je claimt.

7 tot 11 is weinig want zonder inenting was het aantal slachtoffers juist veel groter geweest. En zelfs die 7 tot 11 slachtoffers is niet zeker. Ook dat schrijft het artikel waar je naar verwijst.

Eén van de nare gevolgen van de Mexicaanse griep (2009) was dat je er ook mogelijk narcolepsie van kon oplopen...

Bij kinderen die dit [Pandemrix] vaccin [in 2009] niet kregen, is dit 1 op de 100.000. Sommige andere studies vinden geen relatie, of wijzen uit dat het aantal gevallen van narcolepsie al steeg vóór de inenting begon en dus mogelijk ook een gevolg kan zijn van het [Mexicaanse] griepvirus zelf.

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/5-miljoen-voor-schikking-met-mensen-die-ernstig-ziek-werden-na-niet-noodzakelijkerwijs-door-mexicaanse-griepprik~b56bb970/


Dat COVID-19 voor de jongeren van nu (2021) ook niet zonder risico is, zien we aan de tienduizenden gevallen van long covid. Sommigen patiënten liggen al maanden tot bijna een jaar lang voor pampus, zonder uitzicht op herstel.

https://www.ad.nl/binnenland/tienduizenden-jonge-gezonde-mensen-gesloopt-door-corona-ik-neem-afscheid-van-wie-ik-was~a588bc90/

Velen onderschatten de daadwerkelijke risico's voor zichzelf. Ze denken dat het alleen maar "anderen" zal overkomen.
21-02-2021, 11:44 door Anoniem

Maar die boodschap wordt steeds moeilijker te verkopen, ziet politiek verslaggever Ron Fresen. "Je merkt aan alles dat de rek eruit is. Steeds meer mensen zien de coronastatistieken en vragen zich af of dit allemaal wel nodig is, ook in de politiek."

De vooraf geschetste doemscenario's rondom de vele virusvarianten zijn vooralsnog uitgebleven. Met de belangrijke kanttekening dat het kabinet er juist op hamert dat de situatie veel slechter was geweest als er niet al twee maanden een strenge lockdown was geweest. Maar de peiling geeft aan dat een steeds groter deel van de bevolking geen genoegen meer neemt met die uitleg.

God wat is daar nu toch zo moeilijk aan te begrijpen?
Waarom zijn die Doemscenarios uitgebleven?
Juist!.... Omdat er maatregelen zijn genomen OM die doemscenario' s te VOORKOMEN.

Excuus voor de uppercase én underscore maar dit proberen vele mensen die hier reageren maar ook in de rest van Nederland nu al bijna een jaar tegen de verdrukking en vertwijfeling in duidelijk te maken, maar je krijgt het er met een pneumatische hamer nog niet ingetimmerd!

Die dwarsliggers klitten ook nog eens aan elkaar - ja je moet wat te doen hebben als Rummikuppen niet spannend genoeg (meer) is - tot actiegroepen die zich viruswaarheid of waanzin o.i.d. noemen. Tja er zijn nu eenmaal geen kruisraketten meer op Woensdrecht om tegen te protesteren; wat ik deed toen ik nog jong van leden was.

Deze tijd is voor jongeren erg treurig, in en in triest! Ze kunnen met hun hormonen totaal geen kant uit of nauwelijks. Dat is gewoon vreselijk. Maar godverdomme!.... Stel je als volwassene niet zo aan met relprotesten tegen maatregelen die - nogmaals - de doemscenario's tot nu hebben- en hopelijk blijven voorkomen.
21-02-2021, 12:18 door Anoniem
Kan de titel even worden aangepast? De avondklok is namelijk niet opgeheven.
21-02-2021, 12:25 door Anoniem
Door Anoniem, 08:21 uur ... de werkelijkheid te complex is om met een simpel .... af te doen. Het is echt veel ingewikkelder dan dat...

Excuses voor de vrijheid die ik nam m.b.t. het citeren van uw post, Maar dat is nu net het feit dat niet wordt meegenomen in de - schat ik - duizenden lekenreacties hier van mensen die allemaal zo vast in de overtuiging zijn dat zij iets belangwekkends te melden hebben terwijl zij totaal niet overzien noch inzien, hoe gecompliceerd en afhankelijk van altijd nog onbekende factoren die een organisme beheersen, Corona ons leven aantast.

Men leest iets uit een al of niet betrouwbare bron (onbekendheid nr. 1) en pikt daar iets uit wat men kan bevatten en post dat hier of men levert er een reactie op. Gevolg: In negen van de tien gevallen is de clou van het totaalplaatje verscheurd, verward, incompleet, en daar komen dan weer honderden reactie op. Babylonische spraakverwarring ten top.

Deze en andere draadjes gerelateerd aan Corona zijn intens nutteloos om een baken te zijn om op te navigeren.

Nuttige bijdragen zoals van u, en die zijn hier jammer genoeg zo zelden te lezen, worden niet gelezen of worden na het lezen van de eerste alinea verder genegeerd omdat zij de uitlaatklep van de onvrede rond corona ernstig ondermijnen. Simpel gesteld: Je zou erdoor van je (bij)geloof kunnen vallen en blijft er helemaal niets anders over dan Rummikuppen in 'huisarrest'.
21-02-2021, 13:11 door Anoniem
Hoe het ook zij, men stuurt weg van de "natuurlijke mens, zoals we die altijd gekend hebben".
Ik weet niet of ik die nieuwe variant wel graag wil zijn of ontmoeten.

Er komt een breuklijn tussen mensen van "voor de corona" en de exemplaren erna.

De oude soort zal op een bepaald moment niet meer voorkomen,
want "no jab, no job" en nog een heleboel andere zaken dan ook niet meer,
die het leven leefbaar maken. Anti-vaxxers worden paria's.

Wat doet eigenlijk dit experimentele MRNA-vaccin met je immuunsysteem?
Hoe gevaarlijk en onomkeerbaar is het? Of houden ze die info liefst maar weg van ons?
Hoeveel prikken tegen hoeveel varianten van dit virus zullen mensen jaarlijks worden toegediend?

Hoe wil men agenda 2030 gaan halen en hoe klein moet de wereldbevolking dan worden?
Waarom zit Texas in de kou en betaalt men ineens 900 dollar voor het opladen van een elektrische auto?
Rare wereld wil men ons naar toe voeren.

Waarom propageert men seks zonder voortplanting? Waarom haat men gezin, familie, clan en natie, geloof?

Want zelf hebben we er al niets meer over te zeggen.
Het zelfbeschikkingsrecht is de mens reeds ontnomen.

Zelfs beperkt Big Tech je rechten om je onafhankelijk te informeren.
MAGA-figuren worden beschouwd als extremisten.

Censuur voor andersluidende virus-info, anders dan die,
die via de globale propaganda-kanalen en machthebbers tot ons komt.

Regering en volksvertegenwoordiging regeren per decreet via experts van het OMT,
die ook met een en dezelfde geprefereerde mond spreken over "iedereen op de wereld moet gevaccineerd worden".

Zonder vaccinatiebewijs dus geen gewoon leven meer mogelijk.
Dat is erger dan het verhaal van 1984 en Animal Farm.

Is er al niet veel vaccinschade veroorzaakt? Heeft men nog weet van het DES-drama?
Het statine-debakel? De cholesterol-maffia waarbij de palmolie je oren uit mag lopen?

Schade van additieven, doden door verkeerde medicatie, euthanasie? Mensen- en orgaanhandel?
Leven we in zo'n fijne wereld dat we alle autoriteiten blindelings moeten geloven? Ook de slechterikken?

Het zijn dus mensen o.a. als Briolet, die ons zo'n gehersenspoelde wereld gaan invoeren, zonder vragen te stellen.
In blindelings vertrouwen op wat hem is voorgehouden. De meester van de derde klas maakt geen fouten, toch?

Ook zal iedereen die voor de regering werkt, probleemloos hierin meegaan, want anders....!!!.
Ja en vul dan maar in.

Geen leuke wereld doemt voor ons allen op. Goed dat ik nu geen tiener meer ben.

Jodocus Oyevaer
21-02-2021, 15:27 door Anoniem
Door Anoniem: En waar is Influenza gebleven? Kijk het maar na. Influenza is helemaal verdwenen in 2020 en 2021. Waarom? Heel simpel. Omdat een sterkere variant altijd wint.

Het type influenzavirus dat de 'gewone' seizoensafhankelijke griep (met een R0 = 0,9-2,1) veroorzaakt is veel minder besmettelijk dan het nieuwe coronavirus (R0 = 3,3-5,7). Alle huidige maatregelen tegen covid onderdrukken de verspreiding van de gewone griep daarom sterker dan corona. Daarin ligt de logische verklaring.

Dat neemt niet weg dat influenza, de griep, nog steeds onder de bevolking rondwaard -- en genadeloos kan toeslaan.

https://en.wikipedia.org/wiki/Basic_reproduction_number
21-02-2021, 16:53 door Anoniem
Door Anoniem: Hoe het ook zij, men stuurt weg van de "natuurlijke mens, zoals we die altijd gekend hebben".
Ik weet niet of ik die nieuwe variant wel graag wil zijn of ontmoeten.

Er komt een breuklijn tussen mensen van "voor de corona" en de exemplaren erna.

De oude soort zal op een bepaald moment niet meer voorkomen,
want "no jab, no job" en nog een heleboel andere zaken dan ook niet meer,
die het leven leefbaar maken. Anti-vaxxers worden paria's.

Wat doet eigenlijk dit experimentele MRNA-vaccin met je immuunsysteem?
Hoe gevaarlijk en onomkeerbaar is het? Of houden ze die info liefst maar weg van ons?
Hoeveel prikken tegen hoeveel varianten van dit virus zullen mensen jaarlijks worden toegediend?

Hoe wil men agenda 2030 gaan halen en hoe klein moet de wereldbevolking dan worden?
Waarom zit Texas in de kou en betaalt men ineens 900 dollar voor het opladen van een elektrische auto?
Rare wereld wil men ons naar toe voeren.

Waarom propageert men seks zonder voortplanting? Waarom haat men gezin, familie, clan en natie, geloof?

Want zelf hebben we er al niets meer over te zeggen.
Het zelfbeschikkingsrecht is de mens reeds ontnomen.

Zelfs beperkt Big Tech je rechten om je onafhankelijk te informeren.
MAGA-figuren worden beschouwd als extremisten.

Censuur voor andersluidende virus-info, anders dan die,
die via de globale propaganda-kanalen en machthebbers tot ons komt.

Regering en volksvertegenwoordiging regeren per decreet via experts van het OMT,
die ook met een en dezelfde geprefereerde mond spreken over "iedereen op de wereld moet gevaccineerd worden".

Zonder vaccinatiebewijs dus geen gewoon leven meer mogelijk.
Dat is erger dan het verhaal van 1984 en Animal Farm.

Is er al niet veel vaccinschade veroorzaakt? Heeft men nog weet van het DES-drama?
Het statine-debakel? De cholesterol-maffia waarbij de palmolie je oren uit mag lopen?

Schade van additieven, doden door verkeerde medicatie, euthanasie? Mensen- en orgaanhandel?
Leven we in zo'n fijne wereld dat we alle autoriteiten blindelings moeten geloven? Ook de slechterikken?

Het zijn dus mensen o.a. als Briolet, die ons zo'n gehersenspoelde wereld gaan invoeren, zonder vragen te stellen.
In blindelings vertrouwen op wat hem is voorgehouden. De meester van de derde klas maakt geen fouten, toch?

Ook zal iedereen die voor de regering werkt, probleemloos hierin meegaan, want anders....!!!.
Ja en vul dan maar in.

Geen leuke wereld doemt voor ons allen op. Goed dat ik nu geen tiener meer ben.

Jodocus Oyevaer
Gaat het verder nog WEL goed met je? Zo te lezen heb je het virus van de complottheorieën te pakken! Hoop, dat je snel hiervan hersteld en weer normaal gaat denken.
21-02-2021, 17:40 door Anoniem
Door Anoniem: Hoe het ook zij, men stuurt weg van de "natuurlijke mens, zoals we die altijd gekend hebben".
Ik weet niet of ik die nieuwe variant wel graag wil zijn of ontmoeten.

Er komt een breuklijn tussen mensen van "voor de corona" en de exemplaren erna.

De oude soort zal op een bepaald moment niet meer voorkomen,
want "no jab, no job" en nog een heleboel andere zaken dan ook niet meer,
die het leven leefbaar maken. Anti-vaxxers worden paria's.

Wat doet eigenlijk dit experimentele MRNA-vaccin met je immuunsysteem?
Hoe gevaarlijk en onomkeerbaar is het? Of houden ze die info liefst maar weg van ons?
Hoeveel prikken tegen hoeveel varianten van dit virus zullen mensen jaarlijks worden toegediend?

Hoe wil men agenda 2030 gaan halen en hoe klein moet de wereldbevolking dan worden?
Waarom zit Texas in de kou en betaalt men ineens 900 dollar voor het opladen van een elektrische auto?
Rare wereld wil men ons naar toe voeren.

Waarom propageert men seks zonder voortplanting? Waarom haat men gezin, familie, clan en natie, geloof?

Want zelf hebben we er al niets meer over te zeggen.
Het zelfbeschikkingsrecht is de mens reeds ontnomen.

Zelfs beperkt Big Tech je rechten om je onafhankelijk te informeren.
MAGA-figuren worden beschouwd als extremisten.

Censuur voor andersluidende virus-info, anders dan die,
die via de globale propaganda-kanalen en machthebbers tot ons komt.

Regering en volksvertegenwoordiging regeren per decreet via experts van het OMT,
die ook met een en dezelfde geprefereerde mond spreken over "iedereen op de wereld moet gevaccineerd worden".

Zonder vaccinatiebewijs dus geen gewoon leven meer mogelijk.
Dat is erger dan het verhaal van 1984 en Animal Farm.

Is er al niet veel vaccinschade veroorzaakt? Heeft men nog weet van het DES-drama?
Het statine-debakel? De cholesterol-maffia waarbij de palmolie je oren uit mag lopen?

Schade van additieven, doden door verkeerde medicatie, euthanasie? Mensen- en orgaanhandel?
Leven we in zo'n fijne wereld dat we alle autoriteiten blindelings moeten geloven? Ook de slechterikken?

Het zijn dus mensen o.a. als Briolet, die ons zo'n gehersenspoelde wereld gaan invoeren, zonder vragen te stellen.
In blindelings vertrouwen op wat hem is voorgehouden. De meester van de derde klas maakt geen fouten, toch?

Ook zal iedereen die voor de regering werkt, probleemloos hierin meegaan, want anders....!!!.
Ja en vul dan maar in.

Geen leuke wereld doemt voor ons allen op. Goed dat ik nu geen tiener meer ben.

Jodocus Oyevaer

Weet je wat het is J.O., de toekomst staat voor ons helemaal nog niet vast.
Wie de toekomst wil voorspellen, moet hem zelf maken. Maar kunnen wij mensen dat nog wel?
Op het moment dat we niet meer in een (gelukkige) toekomst geloven, zullen we hem ook niet meer willen maken.
Daarbij: langdurig geluk went. Op den duur ervaren we daarom niet meer hoe gelukkig we eigenlijk zijn.
Dát is dus de valkuil van langdurig geluk.

Geluk hangt nl. samen met dankbaarheid. Zijn we eigenlijk wel voldoende dankbaar geweest voor situaties van geluk die ons ten deel vielen, en wie zouden we daar dan voor moeten bedanken?...
En dient het ongeluk niet alleen maar om weer een klankbord te geven aan geluk?

Maar velen van ons zijn zeurkousen geworden.
Bedorven door het vele genot dat we de afgelopen jaren hebben mogen genieten in dit land.
En nu het een langere periode slechter gaat, ontbreekt het hen daarom nu aan draagkracht, aan aanpassingsvermogen en aan doorzettingsvermogen. Ze hebben zichzelf hier nl. nooit in geoefend, en hebben geen dankbaarheid geleerd.

"Normaal" is in de plaats gekomen van "geluk".
Maar geluk is niet normaal! (nooit geweest...)
In ieder geval niet op een manier dat het geluk ons vanzelf wel aan komt waaien. We moeten er iets voor doen!
Breed is de weg die naar het verderf leidt. Dus wie gelukkig willen zijn, moeten niet menen dat geluk vanzelf wel zal komen door het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Maar in plaats daarvan: "Gaat in door de nauwe poort"!
Laten we er dus op een eerlijke manier en zonder vijandschap te zaaien gezamenlijk alle moeite voor doen om weer in een gelukzaliger terecht positie te komen.

Immers van vijandschap zaaien (polarisatie, discriminatie etc.) in een toch al tamelijk ongelukkige wereld,
zal heus niemand gelukkiger worden.
21-02-2021, 18:07 door Anoniem
Door Anoniem: Kan de titel even worden aangepast? De avondklok is namelijk niet opgeheven.

De aanpassing van de titel is -- technisch gezien -- mogelijk, omdat de postings op basis van hun nummer in de database van Security.NL worden opgeslagen: de titel zit er dus voor spek en bonen bij. Probeer het zelf maar:

https://www.security.nl/posting/690508/Avondklok+is+NIET+opgeheven


De vraag of de moderatie meewerkt met postdateren en geschiedsvervalsing is vers twee, maar feit is dat de actiegroep die het proces tegen de staat aanspande een zinloze pyrrusoverwinning heeft behaald.
21-02-2021, 18:23 door Briolet
Door Anoniem: …Dat COVID-19 voor de jongeren van nu (2021) ook niet zonder risico is, zien we aan de tienduizenden gevallen van long covid. Sommigen patiënten liggen al maanden tot bijna een jaar lang voor pampus, zonder uitzicht op herstel.

https://www.ad.nl/binnenland/tienduizenden-jonge-gezonde-mensen-gesloopt-door-corona-ik-neem-afscheid-van-wie-ik-was~a588bc90/

Velen onderschatten de daadwerkelijke risico's voor zichzelf. Ze denken dat het alleen maar "anderen" zal overkomen.

Jongen lopen inderdaad ook risico op blijvende schade. Meer schade dan je overal hoort, maar doorgaans niet dodelijk zoals bij ouderen. Je moet hier de risico's op mogelijke bijwerkingen van het vaccin afwegen tegen de blijvende schade die een besmetting kan aanrichten. Maar omdat een besmetting veel dieper ingrijpt op het immuunsysteem dan een vaccinatie, lijkt mij de kans op bijwerkingen bij een besmetting groter. Allemaal redenen om toch een vaccinatie te ondergaan. Niet alleen voor anderen, maar toch ook voor jezelf.

Zelf heb ik een nichtje die beging maart vorig jaar zwaar ziek geworden is door Corona. Ze was toen 17 en valt dus zeker onder de groep 'jongeren'. Ze is niet opgenomen geweest in een ziekenhuis maar heeft wel 2x op het punt gestaan om een ambulance te bellen vanwege ademnood. Ze was erg sportief, maar van de gevolgen van de infectie had ze maanden later nog last. Dat merkte ze vooral als ze het lichaam zwaar wilde belasten tijdens het sporten.

Door haar ervaring spreekt ze er ook leeftijdsgenoten op aan en opvallend vaak krijgt ze van anderen te horen dat die er na een besmetting ook nog lang last van hadden.

Allemaal aanwijzingen dat deze infectie meer kapot maakt in het lichaam dan een gewoon griepje. En over tien jaar weten we waarschijnlijk beter of de schade blijvend is. Maar wil ju nu dat risico van een infectie nemen als jongere?
21-02-2021, 23:59 door Anoniem
@Briolet, ik ben geen jongere maar als ik nog jong was dan nam ik dat risico natuurlijk. Als dan alles open was dan zeker. Maar vraag de jeugd waar ze het meest mee zitten? De maatregelen of het virus zelf?
22-02-2021, 08:16 door Bitje-scheef
Zelf heb ik een nichtje die beging maart vorig jaar zwaar ziek geworden is door Corona. Ze was toen 17 en valt dus zeker onder de groep 'jongeren'. Ze is niet opgenomen geweest in een ziekenhuis maar heeft wel 2x op het punt gestaan om een ambulance te bellen vanwege ademnood. Ze was erg sportief, maar van de gevolgen van de infectie had ze maanden later nog last. Dat merkte ze vooral als ze het lichaam zwaar wilde belasten tijdens het sporten.

Door haar ervaring spreekt ze er ook leeftijdsgenoten op aan en opvallend vaak krijgt ze van anderen te horen dat die er na een besmetting ook nog lang last van hadden.

Er zijn aanwijzingen dat mensen die een besmetting hebben gehad een grotere kans hebben op (hart)spier ontstekingen en hersenfunctie verlies (herseninfarct etc).

https://www.neurologyadvisor.com/topics/general-neurology/the-neurological-symptoms-of-covid-19-practitioner-views/

Het is dus niet gezegd dat iemand die -geen ernstige- verschijnselen heeft gehad er goed vanaf is gekomen.
Maw voorkomen is nog steeds beter dan genezen.
22-02-2021, 13:20 door Anoniem
En zie wat men hiermee heeft bereikt, een verlenging o.l.v. een Urgenda rechter via een gerechtelijk omweggetje.
Niet eens een bedankje voor de hint tot dicht timmeren van de gerechtelijke valluikjes.

Arrogant regeren 'zonder te regeren', aansturing door experts met belangenverstrengelingen.
Directe en of indirecte vaccinatiedwang. Afname van basis vrijheden, claustrofobie per decreet.

Geen recht meer op lijfelijke integriteit en gedegen informatie, alhoewel de EU wat anders voorhoudt.
Men legt de bezwaren in de praktijk allemaal terzijde.

Tijden vol staatspropaganda en censuur.
De occupatie van Nederland duurt voort.
Parlement roert zich niet en kleeft aan het pluche.

Nederland krijgt het beleid dat het verdient en het MKB/Middenstand wordt de nek omgedraaid.
Voorzichtig naar een globale gulag-samenleving en men laat het geruisloos gebeuren.

Eerst waren het allemaal bunkerbouwers en later allemaal onze bevrijders.

Zo is het altijd al geweest in dit land.
Verbaast u zich ondertussen over nog iets?

Jodocus Oyevaer
22-02-2021, 13:39 door Anoniem
Door Anoniem: @Briolet, ik ben geen jongere maar als ik nog jong was dan nam ik dat risico natuurlijk. Als dan alles open was dan zeker. Maar vraag de jeugd waar ze het meest mee zitten? De maatregelen of het virus zelf?
Vraag aan ouderen van wie ze de ellende hebben. Van zich zelf of van de feestende jeugd?
22-02-2021, 15:10 door Anoniem
Wappie rechter?

Nee, een rechter die een een juridisch juiste inhoudelijke uitspraak doet, zoals het hoort. Heeft weinig te maken met zijn verdere mening, over de avondklok. De verkeerde wetgeving was gebruikt als basis. Inmiddels is dat probleem verholpen.
22-02-2021, 20:35 door Anoniem
Ik zei het al meerder malen: De derde golf die komt er niet! En nu is dat eindelijk gemeld bij de media. Een maand of wat geleden wisten ze dit ook, die mensen bij de RIVM / OMT. Nu natuurlijk nog even ons bang maken over welke golf of welke variant dan ook.

Alle maatregelen rondom Corona zijn BS. Dat is helaas de werkelijkheid die iedereen eens een keer zou moeten leren te begrijpen. Want het niet willen leren van de werkelijkheid heeft ons veel meer gekost dan dat die mensen zouden willen weten.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.