image

Advertorial: SECCON NL: het ultieme event voor security experts

maandag 4 september 2023, 09:53 door Redactie

Op donderdag 28 september 2023 komen de meest vooraanstaande security experts samen voor de tweede editie van SECCON NL. Een event georganiseerd door en voor de Nederlandse security community, op initiatief van Cisco en partners. Het belooft een dag vol kennisdeling, samenwerking, hands-on ervaring en inspiratie te zijn in de gezamenlijke strijd tegen digitale dreigingen.

Een volle agenda

SECCON NL biedt een veelzijdig en diepgaand programma, speciaal samengesteld voor en door de security community. Op de agenda staan een breed scala aan onderwerpen, waaronder Threat Intelligence, Incident Response cases, DevSecOps, Post-Quantum Security, Automated Security, Vulnerability Scanning, API-beveiliging en een specifieke scientific track.

Tijdens het event kun je genieten van een fascinerend security debat, meedoen aan een prikkelende quiz en jezelf onderdompelen in 16 diepgaande break-out sessies, verzorgd door gerenommeerde organisaties zoals Cisco, Fox-IT, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Twente, TNO, ESET, Secura, Codean, Google/Mandiant en Cloudflare. De line-up van sprekers bestaat uit een mix van security experts uit de publieke, private en wetenschappelijke sector.

Enkele highlights uit het programma

  • Post-Quantum Technologies - Sander Dorigo van Fox IT neemt je mee in de wereld van post-quantum technologies en leert je hoe developers een PQ decision tree kunnen ontwikkelen.
  • AI in Security - Thijs van Ede, PhD student Cyber Security aan de Universiteit van Twente, demonstreert tijdens een Deep Case hoe AI kan worden ingezet om security events te analyseren en contextualiseren.
  • Van Infrastructure naar Data & Application Security - Peter Bosch, Distinguished Engineer bij Cisco, duikt dieper in hoe de focus verschuift van infrastructure security naar data & application security.

Meer dan alleen break-outs

Naast de diepgaande break-out sessies staan er nog vele andere activiteiten op het programma. Neem deel aan de spannende Capture the Flag wedstrijd georganiseerd door de DIVD, Avit en het Cisco OT security team. Leer tijdens lock-picking workshops meer over fysieke beveiliging. Ontmoet de engineers van Talos Threat Intelligence, Cisco SOC-analisten om te leren van hun expertise. Verken de poster room en ontdek de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken, publicaties, en nog veel meer.

Registreer nu voor SECCON NL

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van SECCON NL, hét evenement voor security experts in Nederland. Het evenement wordt ondersteund door vooraanstaande partners zoals de DIVD (Dutch Institute Vulnerability Disclosure), Universiteit Twente (TUCCR), Dcypher, Women in Tech, Digital Trust Center, Cybermeister, Cyberveilig Nederland, Avit, Conscia, NTT en SPIE.

Toegang tot SECCON NL is kosteloos, maar de plekken zijn beperkt, dus wacht niet langer en meld je nu aan via onze event website.

Blijf op de hoogte van het laatste programma en alle sprekers door de website in de gaten te houden.

Beleef een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en waardevolle kennisuitwisseling op SECCON NL op 28 september 2023. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!