image

Vpn-provider Atlas VPN stopt op 24 april met bestaan, klanten naar NordVPN

dinsdag 26 maart 2024, 17:13 door Redactie, 1 reacties

Vpn-provider Atlas VPN stopt op 24 april met bestaan. Bestaande klanten zullen automatisch naar zusterbedrijf NordVPN worden overgezet. Dat heeft het bedrijf vandaag in een blogposting aangekondigd. Volgens Atlas VPN heeft het met onmogelijke uitdagingen te maken, waaronder technologische eisen, een zeer competitieve markt en oplopende kosten. "Deze factoren hebben ons doen besluiten dat het doorgaan met Atlas VPN op de lange termijn niet houdbaar is."

Bestaande klanten worden voor het restant van hun abonnement overgezet naar NordVPN. De vereiste gegevens voor een abonnement bij NordVPN, waaronder de duur van het abonnement en e-mailadres van de gebruiker, worden hiervoor doorgegeven. Volgens Atlas VPN biedt NordVPN de meeste features die het zelf ook biedt. Klanten die niet naar NordVPN willen migreren kunnen dit tot 22 april kenbaar maken.

Reacties (1)
26-03-2024, 23:10 door Anoniem
Atlas was in 2021 volgens mij al overgenomen door Nord, dus ze heffen atlas als merk nu gewoon op.
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.