image

Win kaarten voor seminar ‘Identity en Access Management’

maandag 21 maart 2005, 09:15 door Redactie, 0 reacties

Tijdens het security seminar ‘Identity en Access Management’ dat Media Plaza op 31 maart organiseert, zal het in november 2004 opgerichte National High Tech Crime Center (NHTCC) toelichting geven op het waarom van haar oprichting, haar visie en de doelstellingen. Dit samenwerkingsverband van de ministeries van Justitie, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Economische Zaken en het Korps Landelijke Politie Diensten is erop gericht middels een centrale coördinatie cybercriminaliteit vroegtijdig te signaleren en zoveel mogelijk tegen te gaan. Pascal Hetzscholdt, beleidsadviseur van het NHTCC, zal in een plenaire presentatie meer duidelijkheid verschaffen over het streven van de Nederlandse overheid om de bestrijding van ICT criminaliteit vorm te geven. Enkele aandachtspunten hierbij zijn een pro actieve werkwijze, bundeling van kennis, ervaring en expertise en een samenwerking van overheid en bedrijfsleven op nationaal en internationaal niveau.

Naast informatie over het NHTCC komt u tijdens dit seminar te weten hoe u veilig toegang geeft aan medewerkers, klanten en businesspartners. Naarmate bedrijven steeds meer zaken online doen en meer business-partners toegang tot systemen krijgen, vervagen de grenzen van de organisatie. Moderne e-business applicaties geven steeds meer gebruikers toegang tot bedrijfsinformatie. Bedrijven die niet met deze ontwikkeling mee kunnen gaan verliezen de concurrentiestrijd. Kritische succesfactor is het professioneel kunnen authenticeren en autoriseren van medewerkers, klanten en partners. Een oplossing voor deze problematiek is Identity en Access Management.

Toonaangevende sprekers zoals Mike Small, Director Security Strategy bij Computer Associates, Hans Appel, Chief Technology Officer bij Sun Microsystems en John Hermans, senior manager bij KPMG Information Risk Management geven hun visie.

Ook komt u te weten welke ervaringen bedrijven in Nederland hebben opgedaan met:

  • De verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende identity management oplossingen
  • Identity management en compliance

Security.NL geeft kosteloos 10 kaarten voor het seminar Identity en Access Management weg aan de eerste 10 mensen die een e-mail met hun naam, telefoonnummer en Security.NL gebruikersnaam sturen naar: ernst.kolmeijer@mediaplaza.nl
Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.