image

Nico Huizing (Ernst & Young) dagvoorzitter security.nl congres

woensdag 13 april 2005, 10:11 door Redactie, 0 reacties

Security.nl en System Force zijn er trots op om Nico Huizing te introduceren als dagvoorzitter van het security.nl congres van dinsdag 19 april aanstaande.

'Boardroom security' is het centrale thema van dit congres.
Informatiebeveiliging hoort inderdaad thuis op de agenda van het topmanagement. Dáár begint immers goed beleid voor security. Dagvoorzitter Nico Huizing laat aan de hand van resultaten uit de Ernst & Young onderzoeken 'Global Information Security Survey' en 'Trends in ICT' zien dat het topmanagement zich wel bewust is van bedreigingen op het gebied van informatiebeveiliging, maar daar in de praktijk nog niet altijd naar handelt.

Nico Huizing RE RA (1955) is zijn loopbaan bij Ernst & Young in 1975 begonnen als accountant. In 1984 is hij overgestapt naar de adviesgroep EDP Audit, waar hij in 1995 als partner werd benoemd en in de periode 1999-2004 als vice-voorzitter optrad. Nico geeft momenteel vanuit Apeldoorn leiding aan de Ernst & Young EDP Audit groep in de regio Noord-Oost en is vanuit die rol eindverantwoordelijk voor de opdrachten die veelal bij grote bedrijven en instellingen worden uitgevoerd. Daarnaast is hij bestuurslid van de Ernst & Young sectorgroep Health Sciences. Vanuit zijn functies heeft Nico veel contacten op Raad van Bestuur niveau en is hij goed thuis in de issues die op dat niveau spelen, zoals bijvoorbeeld Corporate Governance.

Kaarten voor het congres zijn hier te bestellen.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.