image

Wat te Doen op What the Hack

woensdag 20 juli 2005, 17:00 door Redactie, 6 reacties

What the Hack omschrijft zichzelf als een "openlucht hacker conferentie/evenement", waar mensen uit elk gaatje en holletje uit het hacker universum act de presence geven. Open source software ontwikkelaars, burgerrechten en privacy activisten, experts in elk gebied van computer security en networking en menig ander komen hun projecten demonstreren en vertellen waar ze zich mee bezighouden.

Naast al deze serieuze en interessante onderwerpen is er ook een plaats om even bij te komen, een praatje met andere Security(.NL) minded mensen te maken of gewoon te genieten van de muziek. Security.NL heeft namelijk een eigen tent waar een aantal bekende DJ's hun kunsten komen vertonen. Geen speeches of lezingen, maar muziek die voor zichzelf spreekt. De Security.NL tent ligt naast een van de "hoofdpaden" en is daardoor voor iedereen bereikbaar.

Zoals gezegd staat de Security.NL tent in het teken van socializing, gezelligheid en muziek. Vrijdag zal het populaire radiostation Cybernetic Broadcasting System te beluisteren zijn. Het CBS zendt verschillende muziekstijlen uit, van electro en techno tot Italo/electro-disco. Om alvast in de stemming te komen is het CBS nu ook al via Security.NL te beluisteren. Rechtsboven in de navigatiebalk bevindt zich een klein luidspreker icoontje wat doorlinkt naar de Winamp stream van het station. Op CBS.nu zijn ook Realplayer en iTunes streams te vinden.

In het weekend treden op: De bekende Haagse DJ Legowelt. Legowelt omschrijft zijn muziek zelf als "deep chicago trax,obscure & romantic ghetto technofunk, EuroHorror Soundtracks and lots -a- more!" Ook DJ Loud-E is van de partij. Zijn vingers brengen disco, "smerige punkfunk" en house ten gehore. Tevens neemt hij een "mystery guest" mee. De line-up wordt gecomplementeerd door DJ Kafka, de bekende Italo en disco DJ uit Den Haag.
Update Ook Orgue Electronique zal zijn opwachting maken.

Naast de muziek en gezelligheid van de Security.NL stand heeft de organisatie ook een uitgebreid programma klaar staan. Wij maakten een selectie uit de meest security gerelateerde onderwerpen:

Donderdag 28 juli

Vrijdag 29 juli Zaterdag 30 juli Zondag 31 juliHet programma is nog veel uitgebreider, maar dit zijn enkele van de security gerelateerde onderwerpen. Het volledige overzicht is op deze pagina te bekijken.
Reacties (6)
20-07-2005, 18:47 door Anoniem
redelijk spannende onderwerpen.
20-07-2005, 20:05 door Anoniem
Redactie, geef een wat kaarten weg :-)
20-07-2005, 23:04 door Redz
Kan die CBS schotel me niet ontvoeren en droppen bij WTH??
21-07-2005, 04:17 door Dyna18
Sorry, maar ik ga al naar Campzone :D
21-07-2005, 06:53 door Anoniem
Loud-E is dan weer wel cool, maar met dagelijkse
fatsoenlijke content kom je ook heel eind. (N.F.I)

Loud-E, doe de groeten aan Mauk zeg maar van die lange ook
uit Maastricht
21-07-2005, 13:22 door Anoniem
Door Anoniem
redelijk spannende onderwerpen.
Zoals?? Toch allemaal een hoop lucht en oud nieuws?

De enige reden om te gaan is de gezelligheid.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.