image

Cisco vernieuwt security training

maandag 19 september 2005, 09:44 door Redactie, 0 reacties

Cisco heeft haar security certificering onder handen genomen en nieuwe onderdelen toegevoegd die haar "zelf-verdedigende netwerk" strategie en de veranderende marktplaats moeten ondersteunen. Volgens Cisco's Don Field is er een verschuiving binnen netwerk security gaande waarbij men zich niet meer richt op een "one-point" oplossing, maar op een geintegreerde aanpak voor alle gebieden binnen het netwerk.

De nieuwe strategie is al verwerkt in de produkten van Cisco, dat nu ook de certificering heeft aangepast. "Cisco is toegewijd in het verbeteren van haar trainings en certificeringsprogramma, zodat IT professionals de training en vaardigheden hebben die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van convergerende netwerk platformen" aldus Field.

De Cisco security certificaties zijn er nog steeds voor drie verschillende niveaus: associate, professional en expert. Ook de drie specialismes: Firewall, IDS en VPN zijn nog aanwezig. Voor de professionele (CSSP) en specialistische certificering heeft men nieuwe modules en cursussen toegevoegd.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.