image

Inschrijvingen Nationale Krakercompetitie geopend

donderdag 6 oktober 2005, 10:29 door Redactie, 1 reacties

Op 2 november 2005 start de nieuwe editie van de Nationale Krakercompetitie. De Krakercompetitie is een zoekwedstrijd op internet, waarbij deelnemers in competitieverband met elkaar de strijd aangaan. De winnaar mag zich aan het eind van de rit de Nationaal Krakerkampioen 2005 noemen. De competitie start op 2 november en eindigt op 30 november 2005.

Sinds 1 oktober kunnen deelnemers zich inschrijven en meedoen voor één van de fraaie prijzen, waaronder een reis naar Barcelona en een eivormige Google koelkast. Meer informatie over de competitie is op deze pagina te vinden. Hieronder een kleine uitleg van de website.

Wat is de Krakercompetitie?
De Krakercompetitie is een wedstrijd waarbij plezier en spanning voorop staan. Voor de deelnemers is het een uitstekende manier om hun kennis en vaardigheid in het gebruik van en het zoeken op internet aan te scherpen. De (hersen)krakers zijn in de vorm van een verhaaltje verwoord en zijn zo gekozen dat de deelnemers met kwalitatief verantwoorde internetbronnen in contact komen. De competitie wordt gespeeld op en via internet.

Reacties (1)
07-10-2005, 10:11 door sikkes
die website kan nog wel wat aandacht gebruiken, ziet er niet
echt mooi / compleet uit.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.