image

Win kaarten voor seminar "Security in het MKB"

donderdag 24 november 2005, 13:20 door Redactie, 1 reacties

Iedere MKB'er weet dat de koppeling met internet niet zonder risico's is. De beveiliging van de digitale voordeur is bij de meeste bedrijven in het MKB echter onvoldoende geregeld. Klantgegevens en offertes die in verkeerde handen vallen en systemen die als gevolg van een hack of virus een paar dagen uit de lucht zijn, zijn reële risico’s. En hoe gaat u om met het verlies van digitale gegevens na een brand?

Hoever moeten de maatregelen echter gaan? Wat is het minimale? Wat zijn de eerste uitgangspunten? Waar kan het MKB terecht voor hulp, adviezen en gereedschappen?

Tijdens het seminar ‘Security in het MKB’ dat Security Plaza op 7 december organiseert zal onder leiding van dagvoorzitter Ernst Oud (Deloitte) de praktijk in beschouwing genomen worden. Managers en systeembeheerders van middelgrote bedrijven in Nederland worden in een middag voorgelicht en bijgepraat over de voornaamste dreigingen en verdedigingsstrategieën. We laten een aantal (schokkende) praktijkvoorbeelden horen en tevens zal er een aantal demonstraties te zien zijn met betrekking tot het hacken en beveiligen van (draadloze) netwerken.

De onderwerpen zijn onder andere:

  • Veilig online zakendoen
  • Security awareness scan
  • E-mail security
  • Veilige PC omgeving
  • Business recovery
  • Beveiliging van draadloze netwerken

    Voor meer informatie, een up-to-date programma-overzicht en inschrijven kunt u tevens kijken op www.mediaplaza.nl/seminar/mkb

    tijdens de informatiemarkt is er een contest waarbij er een demonstratie is van het veilig opzetten van draadloze netwerken. Deelnemers kunnen hun laptops meenemen, want degene die een van de wireless netwerken als eerste hackt, wint een digitale camera ter waarde van 200,- euro. Deelnemers die de draadloze netwerken kunnen zien, winnen een aantal ludieke prijzen.


    Security.NL geeft 20 kaarten weg aan haar geregistreerde lezers. Het enige wat je hoeft te doen is het sturen van een e-mail met vermelding van je gebruikersnaam naar redactie@security.nl. De 20 prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

  • Reacties (1)
    23-11-2005, 16:29 door Anoniem
    Deloitte en MKB ???? Dat met klanten als Ahold - Akzo Nobel - Amsterdam
    airport Schiphol - ASML - Atos Origin - Bunge - Delta - De Telegraaf - DSM -
    Free record shop - GM - Hagemeyer - Hunter Douglas - ING-bank - Mexx -
    Nissan - Philips - Reed Elsevier - TPG - Vodafone ?

    Je zou bijna zeggen dat de multinational markt te klein is geworden.
    Reageren

    Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.