image

Nieuwe themaweken op Security.NL

maandag 16 januari 2006, 09:17 door Redactie, 1 reacties

Wegens groot succes zal Security.nl ook in 2006 weer een aantal "themaweken" presenteren. Gedurende een themaweek staat www.security.nl geheel in het teken van één bepaald Security thema. Naast extra aandacht voor al het actuele nieuws m.b.t. het thema worden er o.a. interviews met de Security industry players en achtergrondartikelen geplaatst, die behalve door de redactie ook door de lezers van Security.nl kunnen worden aangeleverd!

Input lezers Security.nl
Om een zo compleet mogelijk beeld te kunnen geven van een bepaald thema ontvangen we ook erg graag input van de lezers van Security.nl.
Is er een thema (het overzicht vind je hieronder) wat je aanspreekt en waar je meer dan gemiddeld iets over weet en wil je een bijdrage leveren, dan ontvangt de redactie die graag. Uiteraard wordt je naam bij plaatsing vermeld maar ook een anonieme bijdrage is mogelijk.

Denk bij het leveren van een bijdrage aan een artikel, een column, een leuke poll, een stelling, een tip, een waarschuwing etc etc. Alle input is van harte welkom op het e-mailadres themaweek@security.nl.

De thema's van 2006

23 januari: Virus
20 februari: VoIP
20 maart: Firewall
24 april: Spyware
22 mei: Security audits
19 juni: Wi-Fi
24 juli: Access control (biometrie etc.)
21 augustus: Mobile Security
25 september: Managed Security services
23 oktober: IT forensics
20 november: Back-up
18 december: IDS/IPS
Reacties (1)
17-01-2006, 02:34 door Anoniem
suggestie voor thema: AIVD en security.nl
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.