image

Win vrijkaarten voor seminar Securious, 26 april

maandag 10 april 2006, 12:40 door Redactie, 1 reacties

Op 26 april organiseren Infosecurity.nl en Security Plaza tijdens de beurs Overheid & ICT het seminar ‘Securious’.

Securious is een ‘best of’ seminar waarbij de best beoordeelde keynote presentaties van Security Plaza 2005 en Infosecurity 2005 nog eenmaal herhaald worden. Onder leiding van dagvoorzitter prof. dr. Edo Roos Lindgreen RE (KPMG en Universiteit van Amsterdam) zullen toonaangevende sprekers als Hans Appel (CTO Sun Microsystems) en Rick Strijbos u informeren over onder andere Identity Management en Storage & Security.

Tijdens een van de keynote presentaties zal worden ingegaan op het verschijnsel Social Engineering. Social engineering is een techniek waarbij een hacker een aanval op computersystemen tracht te ondernemen door de zwakste schakel in de computer-beveiliging, namelijk de mens, te kraken. Vragen die hierbij aan de orde zullen komen zijn: wat zijn de technieken van de Social Engineer? En hoe kun je ze herkennen? Welke maatregelen zijn er tegen misbruik door Social Engineering?

De eerste 20 lezers van Security.NL komen in aanmerking voor een vrijkaart door een e-mail te sturen naar laura.vanbaasbank@mediaplaza.nl! Meer informatie over het programma is te vinden op www.securious.nl.

Reacties (1)
13-04-2006, 17:51 door Jacco
Ik heb een kaartje gewonnen !!!!!!!!!!!
C U there !!!

Greetingz,
Jacco
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.