image

Microsoft luistert met Windows Defender Beta 2 Refresh

vrijdag 14 april 2006, 10:23 door Redactie, 1 reacties

Microsoft heeft een nieuwe beta versie van haar anti-spyware tool Windows Defender uitgebracht die allemaal door gebruikers gewenste verbeteringen bevat. Zo is er nu de optie om het icoontje in de system tray te tonen en verstuurt het programma nauwkeurigere gegevens over ongewilde software via de Spynet gemeenschap, zodat Microsoft betere signatures kan ontwikkelen.

Microsoft vraagt Windows Defender gebruikers tevens of ze niet op "Advanced" niveau aan de Spynet gemeenschap willen deelnemen. In deze mode krijgt men niet alleen waarschuwingen als er systeeminstellingen door bekende spyware gewijzigd wordt, maar ook door onbekende spyware. De "Advanced" optie zorgt er ook voor dat Microsoft een uitgebreid rapport en "exemplaren" krijgt toegestuurd, wat de bestrijding ten goede komt. Mocht er persoonlijke informatie meegestuurd worden, dan zal men dit niet gebruiken, aldus de sofwaregigant.

Last but not least heeft men ook aanpassingen aan de User Interface van Windows Defender Beta 2 Refresh gemaakt en zullen binnenkort de Japanse en Duitse versies verschijnen.

Reacties (1)
14-04-2006, 11:54 door Anoniem
Blijf het belangenverstrengeling vinden.

Ze maken security produkten en creeeren ze..een Politicus zou eruit liggen


O nee als ik aan die 80 km zone denk..toch weer niet. En dan hebben we
die spitstrook natuurlijk...


MrHawkeye
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.