image

Windows Live OneCare vandaag verkrijgbaar

woensdag 31 mei 2006, 10:02 door Redactie, 3 reacties

Microsoft viert vandaag haar rentree op de security markt. Na een jarenlange afwezigheid komt de softwaregigant met een nieuw beveiligingspakket dat de strijd aan moet gaan met andere grote security aanbieders zoals Symantec en McAffee. Windows Live OneCare, dat firewall, anti-virus, anti-spyware, back-ups en defragmentatie aanbiedt, is sinds vandaag verkrijgbaar in Amerikaanse winkels. Europese gebruikers die niet kunnen wachten totdat de software ook hier in de winkels ligt kunnen OneCare alvast downloaden.

Een van de punten die gebruikers moet overhalen is de back-up mogelijkheid. Uit onderzoek van Microsoft zou blijken dat slechts 10% van de mensen regelmatig een back-up van hun gegevens maakt. Het aantal mensen dat Windows Live OneCare gebruikt maakt dankzij de software vaker back-ups dan voorheen.

Nu de software eindelijk verkrijgbaar is, is het slechts een kwestie van tijd voordat het met andere virusscanners en security suites wordt vergeleken, waarna het publiek echt weet waar het aan toe is.

Reacties (3)
31-05-2006, 15:23 door Anoniem
Ik heb het geprobeerd. Het werkt alleen als je een
Engelstalige versie van WIndows hebt.
31-05-2006, 20:47 door Anoniem
Volgens firefox , siteadvisor en netcraft toolbar verwijst
deze link naar een spoofing-site! In ieder geval bad
certificate warning. succes.
24-01-2007, 14:16 door Anoniem
Hij werkt goed ook op de nederlandse .
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.