image

Videotheek verkoopt virusscanner en anti-spyware

donderdag 15 juni 2006, 11:22 door Redactie, 1 reacties

Mensen die naast een filmpje ook een virusscanner willen kopen kunnen sindskort terecht bij een Emmens filiaal van Videoland. De software wordt via de verhuurautomaten van de videotheek aan klanten aangeboden. De virusscanner van NOD32 is het eerste pakket dat wordt verkocht. In de komende weken wordt het aanbod uitgebreid met andere antispywareprogramma’s.

De klanten van de videotheek kunnen de software kopen met hun klantenpas die ook wordt gebruikt voor de verhuur van films en games. Het voordeel van verkoop via de automaat is het gemak; klanten zijn niet meer gebonden aan vaste openingstijden van de videotheek. In een automaat is plaats voor ongeveer duizend producten. Naast software worden ook blanco media (cd, dvd en cd-rom), ex-rentals en koop-dvd’s verkocht. Videoland Emmen wil het assortiment nog uitbreiden met andere producten, zoals usb-sticks en telefoonkaarten.

De verkoop van de software is een pilotproject. Bij succes wordt het concept over meer filialen van Videoland uitgerold.

Reacties (1)
15-06-2006, 22:00 door the virusman
Ze hebben wel gelijk voor een top product gekozen, maar of ik dit nu bij de
videotheek zou gaan kopen ??
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.