image

Win vrijkaarten voor Business continuity management seminar

maandag 20 november 2006, 16:16 door Redactie, 3 reacties

Vanwege het steeds complexer worden van de bedrijfsomgeving is de hoeveelheid risico's waarmee een bedrijf geconfronteerd wordt exponentieel gegroeid. Brand, diefstal en stroomuitval maar ook virussen, ddos-attacks, phishing en social engineering vormen reële risico's. Er doet zich in het kader van het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit echter nog een ander risico voor. Wat als de continuïteit van de gebouwen en de IT goed geborgd is, maar er breekt een pandemie uit?

De mens blijft de zwakste schakel, ondanks de afhankelijkheid van technologie. Dat een goed continuïteitsplan naast technologie en (kritische) bedrijfsprocessen ook de factor mens zou moeten omvatten is dan ook niets nieuws. Wat wel nieuw is, is dat dit steeds meer aangespoord wordt door wetgeving. Zo hebben alle financiële instellingen onlangs een brief vanuit de AFM en De Nederlandsche Bank ontvangen, dat ze hun BCM plan moeten uitbreiden met de mogelijkheid van een pandemie.

Media Plaza organiseert op vrijdag 8 december van 8:00 tot 13:00 uur in de Jaarbeurs Utrecht het seminar "Business continuity management". Directieleden, financieel managers, IT- en security professionals worden tijdens dit seminar geïnformeerd over de trends en ontwikkelingen op het gebied van BCM.

Win één van de 10 vrijkaarten
Security.NL geeft gratis tien kaarten ter waarde van 299 euro per stuk weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is een e-mail sturen naar redactie@security.nl met je volledige naam en onder vermelding van "Business continuity management". Inschrijven kan t/m woensdag 22 november.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijsvraag staat alleen open voor geregistreerde gebruikers van Security.NL. Medewerkers van Security.NL zijn uitgesloten van deelname.

update: typo verholpen, 22 november is op een woensdag.

Reacties (3)
20-11-2006, 22:48 door Preddie
Gave actie weer van Security.nl de afgelopen seminars waren
zeer informerend en cker de moeite waard !
21-11-2006, 09:10 door Damiaen
Er bestaat dit jaar geen woensdag 23 november.
21-11-2006, 09:59 door Anoniem
Wel leuk voor mensen die in het bedrijfs leven werken of een mangement /
ict opleiding doen.Maar voor mij zonder opleiding... nee kan je leuk de hele
dag wijs rond knikken en in slaap vallen ...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.