image

Zoekmachine ontmaskert identiteitsdievegge

dinsdag 9 januari 2007, 15:39 door Redactie, 1 reacties

Een Amerikaanse identiteitsdievegge heeft twee universiteiten, waaronder Harvard, weten te misleiden met haar gestolen identiteit. De 28-jarige Esther Elizabeth Reed deed zich voor als Brooke Henson die sinds 1999 vermist werd. De vrouw doorliep verschillende colleges voordat ze tijdens het solliciteren naar een vacature ontmaskerd werd. Haar werkgever gebruikte een zoekmachine om de vrouw te screenen en kwam terecht op de pagina voor vermiste personen.

Toen Reed door de politie met dit feit geconfronteerd werd liet ze weten dat ze wel Brooke Henson was, en dat ze na een ruzie met haar ouders was weggelopen. Ze maakte een afspraak met de politie om haar DNA te laten testen, maar kwam nooit opdagen. Tijdens het doorzoeken van haar huis bleek ze alleen haar kam, tandenborstel en kat te hebben meegeomen.

De ouders van Reed bevestigde dat de persoon in kwestie hun dochter was die ze, sinds ze was aangeklaagd wegens het stelen van de cheques van haar zus, niet meer hadden gezien. Reed is nog altijd voortvluchtig en zou mogelijk de identiteit van Natalie Fisher gebruiken. (VNU)

Reacties (1)
09-01-2007, 21:37 door Anoniem
Geef haar een baan in Hollywood!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.