image

RainbowCrack-Online ontwikkelaar hangt vuile was buiten

dinsdag 27 maart 2007, 10:37 door Redactie, 1 reacties

Rainbowcrack-online.com is een website waar gebruikers en bedrijven aan de hand van vooraf gegenereerde hash-tabellen hun wachtwoorden kunnen testen. Rainbow tables zijn erg populair bij aanvallers om logins en wachtwoorden te kraken. Door het aanbieden van dezelfde munitie waarover de vijand beschikt, kunnen bedrijven zich beter voorbereiden, aldus de online aanbieder.

Volgens ontwikkelaar en mede-oprichter Travis Biehn heeft een andere mede-oprichter, John Harrison, hem belazerd en is de online RainbowCrack dienst zijn intellectueel eigendom. Biehn laat op de Full-Disclosure mailinglist weten dat Harrison contractbreuk heeft gepleegd en zijn salaris heeft ingehouden. Hij roept klanten daarom op om geen gebruik van de online applicatie te maken, omdat dit een schending van zijn copyright is.

Verder beschuldigt Biehn Harrison ervan iedereen in z'n buurt een oor aan te naaien, waardoor klanten massaal hun abonnement hebben opgezegd. Ook zouden er nog steeds problemen met de software zijn waardoor die niet goed werkt.

Reacties (1)
30-03-2007, 11:32 door Anoniem
lekker volwassen hoor. *zucht*
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.