image

Microsoft EcoStrat onderzoekt kwetsbaarheid internet

dinsdag 5 augustus 2008, 10:58 door Redactie, 3 reacties

Een nieuw team van Microsoft houdt zich bezig met de gevolgen die beveiligingslekken op het gehele internet hebben. Het Microsoft EcoStrat (Ecosystem Strategy) team is onderdeel van het Microsoft Security Response Center en kijkt, zoals de naam al doet vermoeden, naar het gehele ecosysteem. EcoStrat heeft een ideologische inslag.

"We worden gedreven door ons verlangen en hoop, dat het bij elkaar brengen van mensen en beleid binnen verschillende organisatie, het vertrouwen kan laten groeien, onze ecosystemen beter kan verdedigen en uiteindelijk de planeet tegen kwaadaardige software dreigingen kan beschermen," zo laat Senior Security Strategist Sarah Blankinship weten.

Het EcoStrat team zal ook op de Blackhat conferentie aanwezig zijn en daar kunnen we de nodige aankondigingen van Microsoft verwachten. "Ik ben blij om in Vegas te zijn en onderdeel van de aankondigingen van deze week uit te maken. Dit is een fundamentele verandering voor Microsoft en het ecosysteem. Dit is een geval waar 'what happens in Vegas' niet opgaat," aldus Senior Director MSRC Andrew Cushman.

Reacties (3)
05-08-2008, 12:11 door spatieman
mijn post is weg :(
05-08-2008, 16:38 door Rene V
Waarschijnlijk heeft je vrouw die al opgehaald? ^^
05-08-2008, 21:33 door Anoniem
Door spatieman
mijn post is weg :(
hopelijk leer je er wat van.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.