Archief - De topics van lang geleden

wie kna me helpen

28-07-2001, 22:27 door Anoniem, 3 reacties
hallo.
ik heb een maitje gahd van de fbi secret. dit filtje heeft er voor gezorgt dat ik het loveletter virus in mij computer heb. wat ik ook doe ik krijg hem er niet uit. ik heb het al via mcafee,housecall geprobeerd norton antivirus en nog meer dingen maar ik krijg het virus er niet uit. er staan voor mij belangrijke dingen op mij pc die ik graag wil behouden omdat ik er niet meer aan kan komen. wie o wie weet er nog een oplossing voor mij en zou mij er graag mee willen helpen.

bijvoorbaat dank
nikki
Reacties (3)
03-08-2001, 14:02 door Anoniem
Ik weet niet of je het volgende geprobeerd hebt: ga naar www.symantec.com/avcenter/ Daar vind je aan de rechterkant van de pagina een aantal removal tools. Klik dan op 'Expanded Tool List' en daar vind je de removal tool voor het Loveletter virus. Laat hier nog even weten of het gelukt is.
03-08-2001, 14:24 door Anoniem
Geeft je scanner ook aan welke files geïnfecteerd zijn? Repareer of verwijder ze. Als je ze verwijderd hebt moet je er wel weer een paar 'gezonde' voor terug kunnen zetten van een backup bijvoorbeeld, anders heb je kans dat bepaalde programma's niet (goed) meer werken. Ook de re: van hierboven is een goede suggestie. Als echt niks meer helpt is er altijd nog één oplossing: de boel formatteren en alles opnieuw erop zetten. Backup files zijn dan wel belangrijk, en ook dat je alle setup files van de programma's hebt.
07-08-2001, 13:10 door Anoniem
Scannen vanuit DOS.
PC opstarten met bootflops als win NT/2000, in win 95/98 vanuit start -> shutdown

Bijv. vanuit Mcafee:
c:>cd progra~1networ~1mcafee~1scanpm /adl /clean /all

Maakt dan het virus zeker schoon, klopt inderdaad dat scanner onder Windows niet alles op schoon van dit virus, is overigens met meerdere virussen.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.