Archief - De topics van lang geleden

Security.nl Registreren? Forget it!

13-04-2002, 17:06 door Anoniem, 2 reacties
Maar eens geregistreerd en e-mail afgewacht met het pwd waarmee ik dan kan inloggen.

Mailtje arriveerd en meteen even de bijgeleverde link aangeklikt de registratie te activeren. Dat lijkt goed te gaan, het wordt hier immers positief bevestigd.

Nu wil ik vol verwachting inloggen met de gekozen alias en het case-sensitive wachtwoord: krijg ik tot spijt de melding Wrong Password, wat ik ook probeer.

Jammer! Dus wat is daar aan de hand?

PS: Nou wordt het helemaal mooi, terwijl ik dit bericht verzend krijg ik de melding dat de user al bestaat, of ik mijn wachtwoord in wil geven: daar gaat dit nou net over.
Reacties (2)
15-04-2002, 10:59 door Anoniem
Zeg tegen het systeem dat je je wachtwoord vergeten bent. Je krijgt dan een ander (puur nummeriek) wachtwoord opgestuurd i.p.v. alphanummeriek. Daarmee kan men dan hier inloggen.
16-04-2002, 20:27 door Redactie
Bedankt voor de melding, het blijkt dat nieuwere versies van de forum software het password versleuteld in de database opslaan. Het aanmelden op security.nl is nu dusdanig aangepast dat ook hier het password versleuteld wordt opgeslagen.

Als je je al aangemeld had kun je zoals in deze thread gezegd werd je wachtwoord laten resetten via de 'register' knop bovenin het forum, daarna kun je alsnog inloggen op het forum.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.