Archief - De topics van lang geleden

Valse msn-messenger update

29-06-2002, 16:21 door Anoniem, 2 reacties
Aan allen onder jullie: als iemand een pakket stuurt me zogezegd nieuwe iconen voor msn verwijder deze persoon onmiddelijk. In werkelijkheid is het een hacker die je volledige account inneemt en dan ook nog eens onaangename spelletjes me je gaat spelen zoals de cd-rom-lader die op commando van de hacker open en dicht gaat en vervolgens doodleuk de pc laat afsluiten. Ik kreeg het virus via het adres: [email]i_love_knorretje@hotmail.com[/email]. De persoon in kwestie heet volgens het profiel 'katje'. Het kan evenwel zijn dat deze persoon zelf het virus heeft toegekregen.
U bent dus gewaarschuwd
Reacties (2)
01-07-2002, 22:56 door Anoniem
Is er tegen dit virus al een oplossing gevonden ? Ik beheer namelijk een netwerk voor een school waar veel gebruik gemaakt wordt van MSN. Ik ga er dus van uit dat ook ons netwerk besmet is geraakt.
03-07-2002, 02:10 door Anoniem
Virus, dat was gewoon een boer die een trojan opstuurde, en als je je als beheerder daar zorgen over gaat maken, zou ik toch gaan nadenken over gebruikersrechten op een pc , dan wel niet een snelle manier om pc's te recoveren, dmv norton ghost i.c.m. een bep. bootloader.

Maarten
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.